2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048412 بازدید | 684655 پست
اينا بايد با تجويز باشه يا خودمون ميتونيم بديم

اعتقاد من اینه همه چی باید با تجویز دکتر باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
HBsAb عزیزم پس تو چکاپهای اولیه بارداریتم نیست؟ معمولا قبل اقدام برا بارداری به چکاپ میکنن تو ...

نه متاسفانه نیست.دکتر بیاد برم پیشش حتما میپرسم.. بگم برام بنویسه انجام بدم؟چی بگم؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا چی بگم..... از استرادیول که فکر نکنم باشه چون فکر کنم من وقتی لک بینی داشتم استروژن باعث قطع ل ...

نمیدونم والا.. نگرانم کرده.

البته مقدارش زیاد نیست .. درست مثل پریودامه.. اما طولانی شده ایندفعه.اگه تا شنبه تموم نشد زنگ میزنم مطب میپرسم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بله عزیزم  برای اینکه سیستم ایمنی بدنت پس نزنه جنین رو دکتر میده

من هپارین داشتم. از یه خانوادن فک کنم..

دوستای گلم الان دخترم انقدر دوست داشتنی کنارم خوابیده یه لحظه با همه وجودم این لحظه رو برا تک تک دوس ...

ایشاله ایشاله

الهی خدا نگهدار دخترت و نی نی تو راهیت باشه

آنا جون اطلاع دارید که دکتر طرازی کی بر می گردن؟!!

شنبه فک می کنید مطب باشن!!

قبل رفتنشون یه خانومی تو مطب گفتن که سفرشون 20 روزه است

دوستای گلم الان دخترم انقدر دوست داشتنی کنارم خوابیده یه لحظه با همه وجودم این لحظه رو برا تک تک دوس ...

خدا حفظش کنه.. قسمت همه منتظرا❤

سلام بچه ها ما یه گروه زدیم واسه خانومای عزیزی ی

که میخوان آی وی اف یا میکرو انجکشن کنن تا دور هم باشیم  ممنون میشم شما هم تشریف بیارید

این آیدی منه.    Sadaaaf67

واینم لینک گروهمون...

https://t.me/joinchat/HSetwkb2r-8HMY17JfyLng

خوش اومدین

بیاین دیگه چرا هیچکی نمیااااد 

@تورک_آنا     آنا جون انقد این روزا فک میکنم دکتر بیادو برم دوباره پیشش... دیشب خوابشو میدیدم..

قشنگ نشسته بودیم خاطرات سفرشو برام تعریف میکرد😁😁😁😂😂😂 یعنی در این حد مشتاقم دکتر برگرده 😁😃😃😄

اتفاقا من بعد از پانکچر پرسیدم که می شه تعداد از 4 تا تخمکی که برام کشیدن بیشتر بشه،خیلی با تعجب نگا ...

میدونی من خودم فکر میکنم تعداد فولیکول بیشتری ازم گرفتن که ۵ تاش مشخص بوده رسیده و خوبه، اما در مورد بقیه مطمئن نبودن و گفتن ممکنه بیشتر بشه

چون تو هیچکدوم سونو ها دکتر به من نگفت چند تا فولیکول دارم یا ضخامت اندومترم چقدره و فقط میگفت خوبه!!!

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
@تورک_آنا     آنا جون انقد این روزا فک میکنم دکتر بیادو برم دوباره پیشش... دیشب خوابشو می ...

آره والا خدا کنه زودتر بیاد ...من سه شنبه زنگ زدم مطب ک وقت بگیرم کسی گوشی رو جواب نداد 😑حالا اگه کسی تو اون تایمی ک دکتر نیست زایمان داشته باشه چی؟

نه متاسفانه نیست.دکتر بیاد برم پیشش حتما میپرسم.. بگم برام بنویسه انجام بدم؟چی بگم؟

در مورد واکسنات بپرس بگو من واکسن یادم نمیاد زده باشم.....

چه هپاتیت، چه کزاز و....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشاله ایشاله الهی خدا نگهدار دخترت و نی نی تو راهیت باشه آنا جون اطلاع دارید که دکتر طرازی کی ...

والا دقیق نمیدونم اما هفته آخرو اگه اشتباه نکنم هستن.....

یادمه یه نفرم گفت تا ۱۹م نیستن.....

سلام بچه ها ما یه گروه زدیم واسه خانومای عزیزی ی که میخوان آی وی اف یا میکرو انجکشن کنن تا دور هم ب ...

عزیز دلم والا من شخصا دوستان میدونن با تل گرام راحت نیستم و فقط اینجا و ایمیلم در خدمتم.....

حالا دوستانی که دوست داشته باشن میان.....

@تورک_آنا     آنا جون انقد این روزا فک میکنم دکتر بیادو برم دوباره پیشش... دیشب خوابشو می ...

خخخخخخخخخخخ.....

سوغاتی چی آورده بود واست؟؟؟

قربونت برممممممم....