2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون بر اساس سن لقاح و روز انتقالم زایمان طبیعی میشه ۱۲ اسفند ولی بر اساس سونو میشه ۶ اسفند...میخ ...

بر اساس آخرین سونوت عزیزم....

فعلا راه داره تا اونجا.....

آخرین سونوت تعیین تکلیف میکنه عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خدارو شکر با یه دکتر خوب ویزیت شدی...... ایشالله بهترینا منتظرته..... ورزش برات خوبه..... پ ...

ممنون عزیزم چیز دیگه ای هم به ذهنتون رسید ممنون میشم بگید. من کم کاری تیرویید هم دارم و اینکه دور شکمم زیاد شده☹️

یادمه انگار دوستان میگفتن یه سری روغن ب شکم می مالن. به نظر شما لازمه انجام بدم؟

عزیزم چرا میدونم دکترت کیه..... نه دیگه وقتی قطع نکرده بودی الانم دلیلی نداره قطع کنی..... من فکر ...

باشه مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
براى من هم خيلى درد داره و سفت شده از دكترم پرسيدم گفت طبيعى  براى ١٥روز ديگه ازمايش خون نوشته ...

عزيزم از لان چرا ب فكر بيبي چك هستي؟؟

بيخياااال باش و روزشماري كنه براي نتيجه مثبت آزمااايش 😍

بله بعد از انتقال سرم زدم و هر دفعه سه تا

سلام به همگی 

دریادل جون میشه کمی در مورد سیکلت توضیح بدی 

شما امپول دیفرلین رو روز چند قاعدگی زدین ؟وقبل از این امپول دارویی رو شروع کرده بودی؟

اول هیسترو کردی بعد داروهات شروع شد؟؟

استروژن و...روکی استفاده کردی

ممنون میشم یه توضیحی بدی عزیزم 

ثمین جون ..ان شالله خبر بارداریت رو بدی دوستم ! 

انا جون لاله جون خسته نباشید دوستای گلم !

آره بخدا! واقعا من موندم با این همه مهارتشون😒😒😒 چشم.گلم,دکتر جنتی تهرات هست؟؟؟؟ در ب در دنبال ی ...

واقعا!!! حالا درسته به کم رویان شلوغه ولی حسابی به مردا و جواب آزمایششون حساسن، به نظرم همون جا با دکتر صدیقی رئیس ناباروری مردان ویزیت بشین، الکی کسی رو عمل نمی کنن

روز پانکچر چندتا سرم آی وی آی جی میزنن؟

والا چند تاش به وزنت ربط داره معمولا برا هر بیست کیلو از وزنت یه پنج گرمی.....

معمولا هم چند روز قبل انتقاله مال من بعد پانکچر بود اما خوب بعضی دوستان ده روز قبل انتقالم زدن بستگی به شرایطم داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا ما هم خیلی پیگیر بودیم پیدا کنیم ولی به ما گفتن کاندومی که اسپرم کش نداشته باشه وجود نداره، حال ...

اسم مارکش یادم نیست ولی ایرانیه. رفتم داروخانه خود بیمارستان گفتم کاندوم شیت میخوام برای نمونه گیری.

اره خودمم دیشب فکرشو کردم که همه چیزو بسپرم به خدا و با خوش بینی و ارامش طبق دستور دکتر پیش برم. فق ...

عزيزم من دكاپپتيل از روز ٢١ بايد بزنم 

نميدونم با مال شما فرقه كاراييش يا ن 

اما ٥/٦ تا بزنم پريود ميشم