2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم نگران نباش خیلیا بودن سر وقت پریود شدن...  بعضیام تاخیر داشتن..... نگران نباش اصلا.....

چشم.ممنون ازت عزیزم.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قطعش نکرده بودی و لکت قطع شده پس بخور..... فکر کردم قطعش کردی که لک بینیتم قطع شده.....

اگر مثلا دو روز قطع کنم مشکلی که پیش نمیاد نه>؟آنا جون گفتم که دکترم دختر داییه همسرمه دیشب ساعت 3شب زنگ زدم اذیتش کردم بیدارش کردم باهاش شوخی کردم الان جرات ندارم بزنگم بهش حسابمو میرسه  اون رگ شیطنتم گل کرده بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره خودمم دیشب فکرشو کردم که همه چیزو بسپرم به خدا و با خوش بینی و ارامش طبق دستور دکتر پیش برم. فق ...

ببین خانمی اصلاااااا به خودت استرس الکی نده. به دکترت اعتماد کامل کن  و با آرامش هر چی گفت انجام بده. چون شرایط و نوع سیکل هر کسی فرق میکنه. منم روز 21 دوره ام آمپول دیفرلین زدم و طبق نظر پزشک وقتی پریود شدم داروهام را شروع کردم. پریودم مثل همیشع بود.ولی اگه استرس داشته باشی و مدام فکر کنی حالا عقب میافته ،یا حالا چی میشه ،بدتر روی سیستمت اثر میزاره. استرس نداشته باش تا بدنت در آرامش کار خودش را بکنه

سلام دوستان 

من قرارهivfکنم امروز جواب آزمایش هورمونی رو گرفتم amh۱۴.۹ و lh11کسی می دونه این یعنی چی؟با این عددها میشهivfکرد؟ من پارسال فروردین این آزمایش رو دادم amh۶ بود وlh هم نرمال بود بعدش باردارشدم وبعدش سقط کردم چند ماه اقدام طبیعی وبعدش ۴ دوره دارو وآمپولهای محرک استفاده کردم که آخریش ماه پیش بودکه iui   شدم ومحرک هام فماراو ۵تا آمپول فوستیمون بود وقرص استرادیول وشیاف پروژستروژن هم استفاده کردم ممکنه جواب آزمایش به خاطر اینا اشتباه شده باشه

ممنون میشم کمکم کنید وقت دکترم دوشنبه هست  

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ببین خانمی اصلاااااا به خودت استرس الکی نده. به دکترت اعتماد کامل کن  و با آرامش هر چی گفت انجا ...

مرررررسی از حرفای ارامبخشت عزیزم.چشم.

چقدر احتیاج داشتم یکی بهم قوت قلب بده

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
دوست عزيز  نه اصلا زياد نيست نسبت ب خودم اينو ميگم  من ذخيرم ٢/٦٢ هستش  از روز دوم ...

مرسی عزیزم. آخه دکتر قبلیم فقط روزی 3 تا پیورگان گفته بود، بعد دکتر عارفی که زیادش کرد، گفتم حالا تخمک ها زیاد نشن و بی کیفیت. ممنون از راهنماییت خیالم راحت شد.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان  من قرارهivfکنم امروز جواب آزمایش هورمونی رو گرفتم amh۱۴.۹ و lh11کسی می دونه این ی ...

آره عزیزم ذخیرتخمدانت خوبه خداروشکر چرا نشه.وضعیت شوهرت چطوره؟دلیل سقطت چی بود؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
والا ما هم خیلی پیگیر بودیم پیدا کنیم ولی به ما گفتن کاندومی که اسپرم کش نداشته باشه وجود نداره، حال ...

اتفاقا من توی اینترنت خوندم .رفتم داروخانه گفت داروخانه های سطح شهر ندارن . باید از همون آزمایشگاه بگیری. رفتم آزمایشگاه بیمارستان خودم(عرفان نیایش) گفت برو از داروخانه بیمارستان بگیر . تازه دوتا سایز بندی هم داشت 30 و 35. البته قیمتی هم نداشت . من نمی دونستم باید کدوم سایز رو بگیرم .هردوتاش رو گرفتم شد 7500 تومان

آره عزیزم ذخیرتخمدانت خوبه خداروشکر چرا نشه.وضعیت شوهرت چطوره؟دلیل سقطت چی بود؟

آخه حدبالای ذخیره تخمدان ۱۰.۴ بود توی برگه وبرای من ۴تا بالای حد نرمال هست وحس می کنم طبیعی نیست ولی هرچی می گردم توی نت چیزی پیدا نمی کنم

البته سه ماه هم هست که روزهای پریودم کم شده یک یا دوروز که دکترقبلیم میگفت هورمونهات به هم ریختن ویه مقدار ضخامت رحمت  کم شده بعد از عمل هیسترو که اسفند انجام دادم 

دلیل سقطم توقف رشد جنین توی ۶ هفتگی بود

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
اتفاقا من توی اینترنت خوندم .رفتم داروخانه گفت داروخانه های سطح شهر ندارن . باید از همون آزمایشگاه ب ...

البته من هنوز استفاده نکردم. ولی از دکتر آزمایشگاه پرسیدم که کدوم سایز رو بگیرم. گفت نمی دونم هردوتاش رو بگیر ببین کدوم بدردت می خوره.

آخه حدبالای ذخیره تخمدان ۱۰.۴ بود توی برگه وبرای من ۴تا بالای حد نرمال هست وحس می کنم طبیعی نیست ولی ...

شما پلی کیستیکی دیگه

آخه حدبالای ذخیره تخمدان ۱۰.۴ بود توی برگه وبرای من ۴تا بالای حد نرمال هست وحس می کنم طبیعی نیست ولی ...

ذخیره ی دوستم 18 هستش و ای وی اف کرده