2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048434 بازدید | 684655 پست
یعنی هیچ کدوم ایمنی وانعقادی  نیست ؟

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون و لاله جون خوب هستین ؟ آناجون چن روز پیش جواب آزمایش انعقادی مو فرستادم شما لطف کردین ...

واسه ana مثبت به پردنيزولون نياز داري ولي ميزان دوز مورد نياز رو دكتر بايد تشخيص بده...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا نمیدونم از رو کدوم صفحه آزمایشت این حرفو گفتن اما احتمالا ریاضیشون ضعیفه فکر کردن یک بر ۴۰۰ بزر ...

انا جون واسه منم يادته همين مورد يك چهارصدم بود ، امروز دكتر توكلي گفت مثبت هست و داروش هم همون پرد هست😐

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلام آنا جان و بقيه دوستان امروز رفتم پيش دكتر "ت و ك ل ي" تا هم آزمايش تكميلياي جديدم رو نشونش بدم ...

عزیزم ت و ک ل ی ایمونولوژ منو از نظر ایمنی بررسی کرده بود و برا انعقادیا تستهارو دکتر زنانم به همراه ایمنیا چک کرده بود......

فقط چون دکتر زنانم دوتایی هارو تو سی دی مارکرا ننوشته بود ت و ک ل ی تاکید کرد که بدون اونا تفسیر آزت خیلی معنی نداره......

مجدد برام تستهارو نوشت و تکرار کردم و مشکلم مشخص شد که حاده.....

برا انعقادیامم بعدا با ت و ک ل ی آنکولوژ مشورت کردم که تجویز اونم انوکسوپارین در طول بارداری بود و بعد زایمانم تامید کرد شش هفته بعد بهبود زخمم مجدد تزریق کنم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
در ضمن در مورد هزينه هاي جديد سيكل ميكرو تو ابن سينا هم از صندوق پرسيدم گفت چيزي بين ٨ تا ١٠ ميليون ...

ممنون از اطلاعاتی که انتقال دادی عزیزم..... 

انا جون واسه منم يادته همين مورد يك چهارصدم بود ، امروز دكتر توكلي گفت مثبت هست و داروش هم همون پرد ...

عزیزم بله متوجه شدم تفسیرش چه مدلیه......

من اعداد رو مقایسه میکردم ولی قضیه فرق میکرد......

ممنون از اطلاعاتی که انتقال دادی عزیزم..... 

قربونت عزيزم وظيفم بود❤️

آنا جون يكي با توجه به اينكه من زودتر از مهر نتونستم از هيچ كدوم از دكترايي كه ميخواستم نوبت بگيرم از جمله ط ر ا ز ي... و دوم اينكه هم دكتر آندو هم ايمونو گفتن بهتره هرچه زودتر جنين فريز كني تا اوضاع ذخيره بدتر از اين نشده... تصميم گرفتم منتظر نمونم و برم ابن سينا شروع به فريز جنين كنم... البته بايد پرد رو شروع كنم دوباره دو هفته اي بخورم بعد ... واسم دعا كنين لطفا🙏🏻🙏🏻

🙏🏻🙏🏻دعاي دسته جمعي براي

برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻

از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه، ترجيحا يك مرتبه دعاي توسل خوانده شود، اما هر كس كه نميتواند ١٤مرتبه " يا وَجيهاً عِنْدَاللّهِ  اِشْفَعْ لَنا عِنْدَاللّه " بخواند و يا ده مرتبه "أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ  السُّوءَ وَ یَجْعَلُكُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ  أَ إِلهٌ مَعَ اللَّهِ قَلِیلاً ما تَذَكَّرُونَ " را بخواند.

لطفا به نيت جمع بخوانيد.ممنون.

‏١- parmis

‏٢- fiuuuna

‏٣- ninitopol

٤- مربي زبان

٥- ماماني طاها

‏٦- nazaniiiiin

٧- /پاييز/

٨- تورك آنا

٩- سوگلي

١٠-مامان آينده هستم

١١- نيلو٧٦٦٨

١٢- لاله سرخ

١٣- دريادل

‏١٤- mohadese٢٢

‏١٥- yasinam

١٦- انتظار؟

‏١٧- sm-pa

١٨-هاانا

١٩- مرمر#٤٠

آنا جون اون پستتون خوندم که گفتید همیشه تیکر میذاشتین ،منم از اون وقت تیکر گذاشتم 

خوب کاری کردی......

ایشالله به ادیت نیازی پیدا نمیکنه......

آنا جون يكي با توجه به اينكه من زودتر از مهر نتونستم از هيچ كدوم از دكترايي كه ميخواستم نوبت بگيرم ا ...

عزیزم کار خوبی کردی......

ایشالله بهترینا منتظرته عزیزم......