2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ممری جون عزیزم ایشالله که آزارو میدی و خیالت راحت میشه.... کیانا جون عزیزم خوب قضیه پانکچر و انتقال قضیش با بارداری طبیعی فرق داره.... معمولا سن جنین برا ماها از لحظه انتقال بعلاوه دو هفته در نظر گرفته میشه.... حالا یکی پانکچرش زودتر اتفاق میفته یکی دیرتر.... پس زیاد نمیشه با زمان پانکچر مقایسش کرد... و در حالت کلیم تو سونوها با زمان آخرین پریت تخمین میزنن!!! کیانا جون خدارو شکر، ایشالله دو هفته دیگه هم سونو میشی و دماغ کوشولو و سربالا و عملیشم میبینی و خیالت راحت میشه.... به چیزای خوب فکر کن عزیزم.... باران جان ممنون که گفتی عزیزم.... البته من پانکچرم به احتمال کم ۳۰ دی و به احتمال زیاد ۱ بهمنه و با این حساب دیگه ۵-۶ بهمن انتقالم میفته اما ممنون که گفتی.... اما تا جایی که میدونم اینکه گفته ۷ بهمن نیست منظورش مطب بوده، احتمالا عمل زیاد داره اون روز مطب نمیاد!!!! حالا بازم میپرسم.... و اما در مورد آزها.... نه عزیزم همه رو تو پرونده ثبت میکنه.... حالا خواستی میتونی کوپیشم داشته باشی اما برا من که هر چیزی که لازم بود و مورد داشت رو تو پرونده ثبت کرده و هیچی ازم نگرفته!!!! علیک سلام مامان یه فرشته کوچولو.... عزیزم سلام به روی ماهت.... منم شکر خوبم و امروز میرم که وقت عملم رو بگیرم و پیش به سوی مامان شدن!!!! بهار جون عزیزم نگران نباش میرسن.... خیلی خوبم میرسن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی مامی مرسان وکیانا جون مبارکه ......ان شالله به سلامتی انا جون به فاطمه گفتی که استراحت مطلق در حالت عادی خوب نیس بخصوص اگه مشکل انعقادی هم باشه ....یاد خودم افتادم انتقال قبلی استراحت داشتم ..غافل از اینکه مشکل انعقادی هم داشتم ..بنظرت مشکل ایمنی هم دارم ? انا اگه به دکترم بگم میخام سیکلم بعد عید باشه میرسم مشکلات انعقادی روحل کنم ?! دکترم اومده وفردا پس فردا دارم میرم برا نشون دادن ازمایشا ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان نمیدونم منو شناختی یا نه.من همون مهسان امید مامان سابق هستم
خداجونم اگه تمام عمرم رو به سجده شکر از تو بخاطر این معجزه ات بگذرونم ، باز هم کم است. [smiley]s/sm_50.gif[/smiley] ( مهسان امید مامان سابق )
سوگل جان من سه سال پیش که اولین مرحله درمانیم بود، فوستیمون رو به بازو میزدم و البته خیلی هم درد داشت سوگل جان میدونم شرایطمون سخته اما دیگه اون قدر فکرت رو منفی نکن سرطان چیه؟ دور از جونت عزیزم ما قراره با این سختی ها مامان بشیم پس به قسمتای خوبش فکر کن در ضمن اینم بدون دور ناف تاثیرش بیشتره ، پس سعی کن به محاسنش فکر کنی ، این دردایی هم که میگی فک کنم بیشترش اثر داروئه ، چون تخمدان داره فعال میشه ،اون حس سیخ زدن رو منم داشتم و فک کنم اکثر بچه ها دارن ، دلیلش همون فعال شدن تخمدانه ،تو بازو هم بزنی اون درد رو داری پس ناراحت نباش انا جونم من این بار رفتم ویزیت دوباره از دکترم میپرسم عزیزم که دقیقا فرق نچرال با غیر نچرال چیه؟ خودم از چیزایی که خوندم این جوری فهمیدم که نچرال یعنی بذاریم رحم روند طبیعیش رو برا بارداری در پیش بگیره و تخمک گ انجام بشه چون بعد از تخمک گ جسم زرد هم وجود داره بارداری ایمن تر پیش میره اما اینا برداشت های منه این بار رفتم از دکترم دقیق تر میپرسم تا بشه با اطمینان این اطلاعات رو ثبت کرد ناناز جان من رشت زندگی نمیکنم عزیزم تا جایی که میدونم دو تا مرکز تو رشت هست که همه دکترا همون دو جا رو سفارش میکنن ،سپهر و نگاه ، اما اگه برا سونو ان تی میخوای نمیدونم کدوم مرکز بهتره راستش ممری جان تهران هستی عزیزم؟ اگه هستی بهترین جایی که میتونم بهت پیشنهاد کنم پروفسور فرهوده تست هایی که تو آز ژنتیک معلوم میشه ، برای ازدواج مربوط به یه سری فاکتورهای خاص و بیماریهای خاصه در صورتی که برای بارداری و اطمینان از اینکه بچه مشکلی نداشته باشه حالا از هر نوعی، یه سری تستهای کامل تر نیازه کیانا جان مبارکه عزیزم خدا رو شکر ان شاء ا... همین طور تا اخر بارداری به خوشی پیش بره اون دو سه روز تفاوت برا اینه که جنینی که انتقال میدن چند روز از عمرش رو خارج از بدن طی کرده برای همین با بارداری طبیعی فرق داره مامان لیلا فدای مهربونیات عزیز دلم بهار جان نگران نباش عزیزم ان شاء ا... که رسیده تپل شده حسابی
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
شاینا جون عزیزم ظاهرا مشکل انعقادیت در حد مال من هستش... چون منم تو هر دو آیتم mthfr و pai1 مشکل داشتم.... برا من که ۳ ماه ب۶ و ب۱۲ داد و گفت بعدش وارد سیکل میشی.... که من با توجه به شرایطم فکر کنم ۴ ماهی استفاده کردم.... چون بهم گفته بود تا بخوایی بیایی پیشم باید در حال استفاده از ب۶ و ۱۲ باشی و گفت اگه دیرتر از سه ماه اومدی خودت نسخت رو مجدد تهیه کن و ادامه بده.... بعدشم که قضیه لاپراهیستروسکوپی پیش اومد و به جای ب۶ و ۱۲ بهم مولتی دیلی داد و ... اما استانداردش انگار حداقل سه ماه بود برام با توجه به شرایطم!!!! و اما در مورد مشکل ایمنیت: با توجه به نقل قول مینا مامان از زبان طرازی: - بالا بودن آنتی تی پی او و کم کاری تیروئید به صورت همزمان میتونه نشونه مشکل ایمنی باشه، خصوصا اگر آنتی بادی تایروگلوبولین هم بالا باشه که مربوط به تیروئیده! با استناد به این حرف به نظرم مشکل ایمنی هم داری!!!! توضیح بالا رو من برای اطلاعات میما مامان ثبت کردم که از زبان طرازی بیان کرده!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون خواهری با این اوصاف حتی کسی که یه بار مامان شده باشه لازمه که آزهای تکمیلی رو بده در این صورت ممکنه حتی تو چند ماه و تکرار آزمایشات نتایج متفاوتی بدست بیاد.... میگم احتمال داره شکست انتقال من به خاطر سرمایی که چند روز قبل انتقال خورده باشم
آنا جون من فقط مشکل لوله دارم که چسبندگی داشتن ، تخمک گذاری مشکلی ندارم و پری هام هم منظمه یه بار هم لاپرا شدم پارسال... عکس رنگی مرداد 95 خوب بود رحم و سرویکس به نظرت ممکنه دکتر واسم هیستروسکوپی بده
به به مهسان امید مامان گل.... نه عزیزم نمیدونستم.... خوبی عزیزم.... وروجکت چطوره خانومیک ایشالله به سلامتی بغلش کنی... فدات بشم لاله جون.... پس منتظر میمونم اطلاعاتت کاملتر شد بهم بگو ثبتش کنم...
فداتشم آنا جان.ان شاءالله که اونم خوبه. من فراموشتون نکردما.همیشه بیادتونم.موقع اذان هم اگه خدا قبول کنه همیشه براتون دعا میکنم. آنا جونم از خدا میخوام خیلی زود مامان شدنتو ببینم
خداجونم اگه تمام عمرم رو به سجده شکر از تو بخاطر این معجزه ات بگذرونم ، باز هم کم است. [smiley]s/sm_50.gif[/smiley] ( مهسان امید مامان سابق )
اما عجیبه من کم کاری یا پرکاری تیرویید ندارم ازمایشات مربوط به تیروییدم همه نرماله....حالا بزار ببینم نظر دکتر چیه ? دعا کنید این استرادیولی که دارم مصرف میکنم برا تست اندومتر باشه ...چون نمیتونم الان وارد سیکل بشک کلی مشکلات هست باید از راه بردارم .... فقط موندم به دکترم چطور بگم نمیخوام وارد سبکل بشم ...
گندم جون این فرایند بارداری جزء پیچیده ترین فراینداستتت.... عزیزم ماها در حد توانمون و با توجه به پیشرفتای علمی میتونیم بررسی های لازم رو بکنیم.... چطور که چند سال پیش همین کارارم نمیشد انجام داد.... پس در حد توان بررسی میکنیم و باقیش رو میسپریم به خدا.... عزیزم بودن کسایی که بچه اولشون راحت بدنیا اومده سر دومی مشکل پیدا کردن.... مثلا چند مدت پیش که رفته بودم پیش مریم توکلی تو بخش سقط مکرر ابن سینا.... یه خانومی بود برا بچه دومش اومده بود.... میگفت اولیو راحت باردار شده اما برا دومی باردار میشه اما هی سقط میشه.... تو بخش سقط مکرر پرونده داشت.... فکر کنم اونجورایی که میگفت مشکل انعقادی داشت... پس ممکنه عزیزم.... خیلی چیزا ممکنه!!! و اما در مورد سرماخوردگیت.... من نمیگم تاثیر نداشته اما چند تا از دوستامون موقع انتقال و قبلش و بعدش سرماخوردن.... اما شکر خدا نتیجه مثبتم گرفتن.... معمولا بعد قطع داروها ۳ الی ۷ نهایت ۱۰ روز بعد پری ورپریده تشریفش رو میاره.... اگه بیشتر از ده روز شد بهتره ویزیت بشی.... شاید کیستی چیزی باشه که مانع پری میشه.... گندم جون ایشالله مرداد ۹۵ به جای عکس رنگی عکسای ملق زدن وروجکت تو دلت، رو آلبوم کنی.... بستگی به سلیقه دکترت داره!!!! اگه بخواد خراش بده برات احتمال داره هیسترو هم بکنه!!!! فدات بشم مامان یه فرشته کوچولو.... شاینا جون کاری نداره ازش بپرس این مشکلاتی که تو آزت هست رو باهاشون میخواد چیکار کنه؟ اگه تونست قانعت کنه که چه بهتر!!! اگه نتونست و دیدی داره کشکی کشکی میفرستت تو یه سیکل تکراری بیخیالش شو و برو سراغ یه دکتر دیگه!!!! مطمئنا خودت میفهمی که چی به چیه!!!! من همیشه از طرازی سوالامو میپرسم و تا قانع نشم به پرسیدن ادامه میدم....
انا جون المیرا جون شایناجون ممنون بابت تبریکاتون مرسی که بیادم بودین انشاالله قسمت همه منتظرا... انا جون چندبار اومدم بیام سایت اصلا نمیتونستم وارد بشم تاامروز... دیشب رفتم دکتر و یه سرم زدم خیلی سرم درد میکرد دیگه حتی نا نداشتم یه سوال داشتم اینکه این سونویی که برام نوشته دوهفته دیگه میخام بدونم برای چیه؟اخه سونو زیادشم خوب نیست برای جنین سونو FHR لیلا جون ممنون که بیادم بودی و اسممو تو لیستت نوشتی امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی خانومی
چقدر خوبه که هستی...