2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
گرفتم.فک کن از ۲۶۶ اومد به ۱۷۷.. حالا شده ۶😐😐😐😐😐😐 نمیدونم بخندم یا گریه کنم😭😂

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم چرا اینطور شد؟

انشالله بزودی طبیعی مامان بشی 

خداجونم شکرت       
آنا جون عزیزم می دونم،بازار سیاهی تو این داروخانه ها دست شده می گه تو نسخه دوز 75 هست نمی تونیم 45 ...

قبول نمیکنه بخری آزاد بعد با نسخه ببری بقیه پولت رو بگیری؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا قبل سرکلاژ همه چی خوب بود اما بعدش همه چی بهم ریخت . دکترم می گه به اون ربطی نداره .نمی دونم شاید ...

شاید موقع سرکلاژ کیسه ابت سوراخ شده
موقع بدی سرکلاژت کردن

حالا حق داری هطار جور فکر و خیال کنی
فکر میکنی اگه اتفاقی موقع سرکلاژ افتاده باشه دکتر به گردن میگیره؟
بس که بی وجدان هستن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من آمپول پيورگان مى زدم زير جلدى دور ناف زاويه ٩٠ دوتا پودر با يه آب.كلا ١٢تا زدم دكترم اينطور ...

مال من پودری نیستس ی سر سوزن و ی نیدلی هستش ک باید تو پن خودکاری گشذاشت . برا شما جواب داد آمپوله ؟ ذخیره تون چن هستش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
تورو خدا کسی رویان نرفته؟؟ جواب بدین میخوام برم اونجا نامه ببرم سریع نوبت میدن؟؟ هزینش چقدر؟؟؟

من پارسال که زنگ زدم نوبت بگیرم برای یه ماه بعد وقت دادن 

هزینش هم متفاوته فک کنم بین ۶ تا شش و نیم میلیون میشه 

ولی ماچون همسرم عمل داشت ۸ تومن شد 

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم چرا اینطور شد؟ انشالله بزودی طبیعی مامان بشی  

نمیدونم عزیزم.

حالا دکترم بیاد برم پیشش حتما بررسی میکنه❤

ایشالا همه حاجت روا بشن😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
جنین فریز داری؟؟؟

آره عزیزم.❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

[QUOTE=65032588]یعنی همسر شما کلا ازمایش اسپرم نداد؟[/QUOTE]

لاله جونم چرا ازمايش داده اسپرم حتى ازمايش خون چكاب كامل پارسال داد  

اخرين بار همين ٢٩ارديبهشت براى iuiمن بود 

اما براى بيمارى عفونى فقط اين سرى از من گرفت سر عمل پوليپ م كه در ٢٨خرداد بود گفت براى ivf همسر ازمايش عفونى هپاتيت و إيدز مى خواد گفت فقط براى تو لازم هست كه از سريع قبل در پرونده ات موجود هست همسرت بياد فقط اسپرم بده 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
مال من پودری نیستس ی سر سوزن و ی نیدلی هستش ک باید تو پن خودکاری گشذاشت . برا شما جواب داد آمپوله ؟ ...

بله جواب داد من ذخيرم فكر كنم٠/٧بود. 

اسم آمپول من پرگروويس بود.بيمه هم نبود آزاد بود.دكترم گفت بالاترين دوز آمپوله.