2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048432 بازدید | 684655 پست
سلام.اومدم کمی درد و دل کنم چون فقط اینجا رو دارم.تازه فهمیدم خواهر کوچکم باردار شده.خوشحالم براش.از ...

میفهمم عزیزم
حق داری
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که امیدت رو از دست نده هیچ وقت هیچ وقت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دعا براي آرامش Ati و ختم به خير شدن بارداريش🙏🏻🙏🏻 لطفا نفري ده مرتبه دعاي مقاتل (از امروز تا فرد ...

منم هستم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم ،،، دیگه من تلاشمو کردم ، کلی هم زحمت کشبدم ولی خدا نخاست ، دیگه از دست من کاری برنمیاد ...

متاسفم عزیزم
برو مسالب لینک پایین رو کامل بخون

http://www.delgarm.com/marriage/pregnancy-and-childbirth/151065-سقط-جنین-با-قرص-سایتوتک-و-عوارض-آن

جای دیگه میرم.بیمارستان نزدیک خونمون داریم میرم بیمارستان.

خب عزیزم این جوری فایده نداره
چون چه بیشتر باشه چه کمتر نمیشه مقایسه اش کرد
باید همون جای قبلی بری

سلام آنا جون و لاله عزیز.

یه سوال .من پیش رزاقی اخر شهریور وقت گرفتم .ایشان دکتر سقطهای مکرر هستن .

من سه تا سقط تو پنج یا شش هفته داشتم .سه میکرو ناموفق .

چون من طبیعی باردار میشم ولی سقط میشه .و با توجه به تجربه دوستانی مثل خودم. رفتن پیش رزاقی با دادن دارو بر اساس ازمایشات و مشکلشون .اکثران طبیعی باردار شدن ...و حتی مشکلشون انعقادی و ایمنی و ضعیف بودن اسپرم همسرشون بوده.و دیگه میکرو انجام ندادن.البته شاید به من میکرو رو پیشنهاد بدن.

این ماه هم علائم بارداری داشتن که گفتم بی بی چک گذاشتم منفی شد ولی ظهری دیدم دو تا خط پررنگ شده که خیلی تعجب کردم...ولی بعد چند روز که میخواستم برم ازمایش بدم .عادت شدم ...ماه قبل انتقالم هشت رو انداختم عقب .عادت هام منظمه.بی بی چک گذاشتم مثبت شد در طی هشت روز تاخیر شش تا بی بی چک مثبت شد رفتم ازمایش دادم منفی شد .که دکتر گفت گرفته بوده ولی افتاده .بگم که بی بی چک ها معتبره.زیاد استفاده کردم همیشه درست بوده .اگه منفی بوده .منفی شده .اگه مثبت بود ....

حالا خواستم سوال کنم شما اصلا طبیعی باردار نمیشدید که میکرو رو بهتون پیشنهاد دادن ...

الان بنظر شما که تجربه دوستان زیادی رو خوندید و اطلاع دارید .

من پیش طرازی هم وقت بگیرم .یا همون پیش رزاقی برم.

چون میخوام بیام تهران. ازمایشاتی که شما گفتید رو بدم دکتری بنویسه برم انجام بدم ازمایشگاهی که رزاقی و طرازی قبول دارن .تا وقت ویزیتم ببرم نشونشون بدم ..اینطوری یه کم میفتم جلو .

ببخشید طولانی شد ...

ممنون تورک‌ آنا   رفتم پیش دکتر پیری سونو دادم ، گفت جنینت از اول ریز بوده ،، اگه جنینتو ...

عزیزم خیلی متاسفم
این جمله اصلا نمیتونه حالمو توصیف کنه

ازش حلالیت گرفتی 😭😭😭😭😭

سلام.اومدم کمی درد و دل کنم چون فقط اینجا رو دارم.تازه فهمیدم خواهر کوچکم باردار شده.خوشحالم براش.از ...

سلام غصه نخور خدا تو رو هم مامان میکنه عزیزم

من چهارساله اقدامم ولی مامان نشدم

آبجیم از من دوسال بزرگتره مامان شد الانم پسرش هفت ماهشه اولش غصه میخوردم یه بارم جلو مامانمو مامان بزرگمو آبجیم زدم زیرگریه اشک اون بنده خداها رو هم دراوردم ولی الان عاشق پسرشم

من عروس اولم اولین بار کهiuiکردم فهمیدم جاریم دختر دومشو بارداره این خیلی اذیتم کرد ولی العان دیگه عادی شده برام 

یا خیلیهایه دیگه که از من کوچیکترن و مامان شدن ولی من هنوز مامان نشدم 

این غصه خوردن نداره خدا به بعضیا زودی نی نی میده به بعضیام سخت نی نی میده 

ما ازون دسته سختاییم😂😂😂

قوی باش انشاالله تو هم آبجیتو خاله میکنی عزیزم ❤❤❤

🌹رَبِّ لا تَذَرنیِ فَرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ🌹                🌹پروردگارا،مرا تنها مگذار و تو بهترین ارث برندگانی🌹
به نظر من كه مسير راحتي بود بدون درد و اذيت

ممنون عزیزم 

من بیمارستان مهدیه تهران میرم که ازiuiنتیجه نگرفتم میخوام برم پیش دکتر برنجیان ولی نمیدونم عوض کنم مرکز درمانمو یا نه؟

🌹رَبِّ لا تَذَرنیِ فَرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ🌹                🌹پروردگارا،مرا تنها مگذار و تو بهترین ارث برندگانی🌹
سلام به همه. ممنون میشم که اگه کسی اطلاع داره جوابم رو بده. قرص دوفاستون قبل شروع سیکل روزی دوتا به ...

دوفاستون برای تنظیم پریوده
سر وقت پریود بشی
مشکل انعقادی رو میکفتی بهتر بود شاید سلکسان میدادن
سینا فکت هم برای مهار ال اچ هست

به دکتر زنگ زدم به دکتر قبلیم ،‌گفت هرچی حنطوش زاده گفت همونو انجام بده ، من فرستادمت پیش اون‌،،،&nb ...

عزیزم فعلا به باقی راه فکر نکن
بذار شرایط الانت رو بگذرونی بعد
تازه پی جی اس هم هست
میتونی جنین هات رو پی جی اس کنی

ممنون عزیزم  من بیمارستان مهدیه تهران میرم که ازiuiنتیجه نگرفتم میخوام برم پیش دکتر برنجیان ول ...

ببين دلت كجا ميگه بري بعد هم يك پرسوجو بكن و زر نهايت اطمينان كن من ايشان را نميشناسم من خودم كلينيك ivf بيمارستان مهر ميرم

ببين دلت كجا ميگه بري بعد هم يك پرسوجو بكن و زر نهايت اطمينان كن من ايشان را نميشناسم من خودم كلينيك ...

خیلیا رو میشناسم که رفتن و دوقلو پسر باردار شدن سه تا از دخترایه فامیلمونم رفتن اونجا و با اولین ivfباردار شدن اونا هم دوقلو پسر جایه خوبیه ولی هزینه هاش زیاده 

ولی بیمارستان مهدیه iui سیصد یا چهارصد میشه با دارو و اینا 

انا جان در زمان امپول ها زدن مهم هست در دماى اتاق ام  گرم باشه يا سرد  وقتى مى خوابم  ...

عزیزم بستگی به مزاجت داره اگه سردت میشه یه چیزی رو خودت بکش که اذیت نشی.....

منم کلا سرمایی بودم و تابستونم لحاف میکشیدم.....

اما الان حتی لباسم نمیتونم تحمل کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون و لاله عزیز. یه سوال .من پیش رزاقی اخر شهریور وقت گرفتم .ایشان دکتر سقطهای مکرر هستن . ...

عزیزم من باردار نشدم کلا و به خاطر شرایط همسرم بهمون میکرو پیشنهاد دادن
البته از 7 سال قبل اول خط اول درمانو بعد ای یو ای رو پشنهاد دادن اما ما فقط خط اول درمان که دارو درمانی بود رفتیم 3 دوره
دیگه ول کردیم تا دو سه سال بعدش که میکرو کردیم و امسال هم دوباره میکرو مجدد کردیم

انا جون هم تا جایی که میدونم تجربه بارداری نداشت

شما با توجه به اینکه مشکل سقط داری پیش متخصص سقط مکرر برین بهتره
که دکتر رزاقی و عارفی هستن
اما دکتر طرازی هم به همون اندازه به ازمایش ها ومراحل وارد هستن بنابراین فرقی نداره پیش هر کدوم برین

بهتره قبلش ازهای ایمنی انعقادی رو انجام بدین کامل
عکس رنگی هم بگیرین
یه سونو هم اگه پیش نصر فرین تا قبل از برگشت دکتر خیلی خوبه
چون سونوی دکتر نصر خیلی دقیقه و میتونه کامل رحم رو بررسی کنه