2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
واقعا متاسفم، خدا واسه هيچكس امتحان با فرزند نكنه، عزيزم نميدونم پستهاي منو خوندي يا نه، منم حدود ٨س ...

ببخشید عزیزم‌، اسمتون برام خیلی تکراریه ، احتمال زیاد خوندم‌ولی الان حضور ذهن ندارم‌، میشه از تجربیاتتون برام بگین بیزحمت ؟ اگه ناراحتتون نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه. ممنون میشم که اگه کسی اطلاع داره جوابم رو بده. قرص دوفاستون قبل شروع سیکل روزی دوتا به مدت یک هفته چرا میدن؟ اگه نخوریم چی میشه؟ چون یه دکتر دیگه که قبلا رفته بودم مستقیم داروهای تحریک تخمدان رو داده بود. با توجه به اینکه من کمی مشکل انعقادی دارم بهتر نبود همراهش سلکسان هم میدادن؟ دوم اینکه سینافکت برا چیه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام بچه ها ترخدا کمکم کنید . دیروز ده انتقالم دو تا لکه قرمز روشن حالت خونابه ای اومد زنگ زدم کلینیک گفتن شيافتو اضافه کن . دیگه چیزی نبود تا امروز از صبح همش ترشح قهوه ای دارم . خیلی بهم ریختم . کسی میدونه چرا اینجوری شدم .؟ یعنی دارم پریود میشم ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آمپول منوپیور و فاستيمونمى زنم از فردا روز دوم پرى چيزى هست بايد رعايت كنم ؟ امروز پرى شدم از فردا ه ...

عزیزم خوب تغذیت طبق طبعت باشه.....

آب زیاد بخور.....

کار سنگین نکن....

دولا راست نشو.....

جارو برقی ممنوع.....

آمپولاتو ادامه بده.....

اما در مورد پانکچرت اصلا نمیشه نظر داد.....

لااقل تا سونوی اولت هیچی نمیشه گفت.....

به همسرتم بگو اولا الان عیچی نمیشه گفت ضمنا بهش بگو به ندرت پیش میاد هر سه تا بگیره.....

سه تا بگیره هم معمولا یکیو ریداکت میکنن بگو نگران نباشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

🙏🏻دعا براي آرامش دل Ati و ختم به خير شدن بارداريش🙏🏻

لطفا نفري ده مرتبه دعاي مقاتل (از امروز تا فردا شب) خوانده شود.

‏١-parmis

٢-شاينا

٣-كل

٤- ماماني طاها

٥-تورك آنا

٦-روشانيلو

٧-سوگلي

‏٨-fiuuuna

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
گونال

عزیزم نگران نکن خودتو چیزی نیست اگه مشکل ساز بود اثرشو نشون میداد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا حون برا چی یه ماه دیگه صبر کنم ؟ آخه نگفتن که یه ماه دیگه صبر کن ،،هر دپتاشون نظر قطعیشون همون م ...

به خاطر همون یه ماهی که دکتر گفته بود منتظر بمون تا مجدد سونو کنی.....

کاش لااقل تا دکتر بیاد صبر کنی.....

به خدا نمیدونم چی بگم.....

خدا میدونه الان حس میکنم جات هستمو نمیدونم چرا دلم نمیاد از دستش بدی.....

مرسي عزيزم خيلي ناراحتم فقط يك نَفَر بوده؟؟؟؟

عزیرم لک بینی خیلیامون داشتیم.....

حتی خونریزیم داشتیم اما دقیقا یادمه ستایش جون از روز پنج لک داشت و شکر خدا به خیر گذشت.....

سلام.اومدم کمی درد و دل کنم چون فقط اینجا رو دارم.تازه فهمیدم خواهر کوچکم باردار شده.خوشحالم براش.از ...

عزيزم كاملا دركت مى كنم من بدتر از اينا رو كشيدم.خدا بزرگه اميدوار باش.انشاالله به زودى مادر مى شى.

سلام به همه. ممنون میشم که اگه کسی اطلاع داره جوابم رو بده. قرص دوفاستون قبل شروع سیکل روزی دوتا به ...

عزیزم علتشو نمیدونم اما بعضی دوستان سیکلشون این مدلی بوده.....

سینافکتم برا مهار سیستم باروریته.....

عزیرم لک بینی خیلیامون داشتیم..... حتی خونریزیم داشتیم اما دقیقا یادمه ستایش جون از روز پنج لک داشت ...

كم شده الان 

به دكتر هم زنگ زدم گفت مهم نيست لك لانه گزينيه علم غيب داره لابد  گفت اگه ادامه داشت دوتا پروژسترون فردا بزن

🙏🏻دعا براي آرامش دل Ati و ختم به خير شدن بارداريش🙏🏻 لطفا نفري ده مرتبه دعاي مقاتل (از امروز تا ...

من هم هستم

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
 سلام بچه ها ترخدا کمکم کنید . دیروز ده انتقالم دو تا لکه قرمز روشن حالت خونابه ای اومد زنگ ز ...

عزیزم منم روز یازده دوازه لک دیدم.....

نگران نکن خودتو.....