2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
آب چیه عزیز!! اون فقط نیدله شما راهی نداری برای اینکه اب اضافه کنی!! برو بیرون برات تزریق کنن و بهت ...

گلم چ خوراکیایی استفاده کنم ؟ غذاهای گرم رو استفاده کنم ؟ کلا چ چیزی بخورم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نه امروز نرفتم دیگه.. گفتم ساعت چهار زنگ بزنم مطب از مامام بپرسم. خب دوشنبه چه فرقی داره ...

عزیزم از باید به فاصله ی 48 ساعت یا مضربی از 48 ساعت تکرار بشه
فردا میشه 72 ساعت
دو شنبه میشه دو تا 48 ساعت
که میشه با مال 5 شنبه مقایسه کرد

ممکنه ماما گیجت کنه یا بگه همون فردا از رو تکرار کنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
گلم چ خوراکیایی استفاده کنم ؟ غذاهای گرم رو استفاده کنم ؟ کلا چ چیزی بخورم ؟

خیلی مهم نیست چی بخورین
فقط زعفرون و زرشک و قاعده اور نخور

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم از باید به فاصله ی 48 ساعت یا مضربی از 48 ساعت تکرار بشه فردا میشه 72 ساعت دو شنبه میشه دو ت ...

میگم هم فردا آز بدم هم پس فردا. اخه استرس گرفتم میخام ببینم زودتر چقد بالا رفته.😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم بعد از سونو خونریزی داری؟ چی کار کردن مگه؟ گلم فک کنم دکتر طرازی نیستن فعلا طبق گفته ی بچه ها ...

آره لاله جون برای بررسی پیشرفت اندومتریوزم کل لگن و لوله ها مو سونو کردن خیلی هم دردناک بود حالا فعلا سه شنبه میرم پیش همون دکتر کارگر ببینم چی میگه...

خدا جونم شکرت...

سلام دوستان.منم قراره از فردا برم پیش دکتر و احتمال خیلی زیاد سیکل آی وی اف رو شروع کنم.ممنون بابت این همه اطلاعات مفیدی که گذاشتید.میشه منم بیام اینجا و کنارتون باشم؟

من خانه ام را پر از رنگ میکنم، پر از عطر زندگی، گل میخرم، نان گرم میکنم، شعر مینویسم، و باور میکنم کلام فروغ را؛ زندگی یعنی: همین بهانه های کوچک خوشبختی  
سلام دوستان.منم قراره از فردا برم پیش دکتر و احتمال خیلی زیاد سیکل آی وی اف رو شروع کنم.ممنون بابت ا ...

بله عزیزم.. چرا نشه😙😚😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام عزيزم ممنونم ان شاءالله واسه شما هم بهترينها پيش مياد، من ذخيره ام ٤/١ بود و كلي درگيري توي تخم ...

پرپر جان من مطب اصف جاه تماس گرفتم برا 31شهریور وقت داد!!!!! بیمارستانی چیزی ویزیت نمیکنه زودتر بشه رفت پیششش.؟؟..دو ماه خیلی دیره...

دوستان اگه کسی پیشش وقت داشت و نخواست که بره لطفا بگه من بجاش برم...ممنون

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
والا برا من ۱۲ و ۱۳ و ۱۶ پانکچر بوده..... به ترتیب ۱۷، ۱۷، ۱۹ هم انتقال داشتم..... یعنی غیر اینام ...

سلام انا جون.

ببخشید مگه چندبار پانکچر و انتقال رو انجام میدن؟من فکر میکردم یکبار پانکچر هست یکبارهم انتقال

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
آناجون سلام، خوبي؟ عزيزم من دارم توصيه هاي ويتاميني و تغذيه اي كه از دوستان اينجا استفاده كردم رو رع ...

عزیزم اگه مشکل خاصی نداشته باشه که منع بشه فکر نکنم ضرر کنه......

میتونه با احتیاط ترای کنه.....

فقط حواستون باشه مستقیم رو پوست نذاره و از رو لباس زیر بذاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون منم تحقیق کردم فک کنم طبعم گرم رحمم سرد من هرروز سیادونه عسل میخورم عرق کاسنی و عرق رازیانه ا ...

والا من شخصا به اصلاح با تغذیه بیشتر معتقدم چون حس میکنم با موارد غیر تغذیه ای دقت و اطلاعات دقیقتری نیازه......

برا همچین روشهایی بهتره از دکتر طب سنتی مشورت بگیری چون بالا پایین کردن الکی دز این جور چیزا میتونه مشکل ساز بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
معذرت میخوام دوستان یه سوال داشتم من تو هفته 4 سونو دادم دکتر برام شیاف و فولیک 5 و 40 تا دونه آسپری ...

عزیزم احتمالا باید آسپرینتم ادامه بدی اما احتیاطا زنگ بزن بپرس.....

عزیزم احتمالا باید آسپرینتم ادامه بدی اما احتیاطا زنگ بزن بپرس.....

آنا جون هستی؟؟