2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ي دوستان اناجونم يه كمك من از دادم پرولاكتيم ٥٢٤بود و حداكثرش تو ازمايش٥٣٠بود الان دا ...

عزیزم والا چی بگم بی تاثیر نیستن.....

اما خوب خود من ویتامین دیم پایین بود و باردارم شده بودم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من یکم زیر شکمم درد میکنه. ترشحات آبکی بی رنگم دارم.طبیعیه؟؟؟

بله عزیزم طبیعیه اما در کل وقتی درد داری به استراحتی بکن ببین با استراحت حل میشه دردت؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان دكتر بهم نگفت ازمايشمو تكرار كنم يا نه.به نظر شما بتاى من روز ١٥ انتقال ١١٥٠ بوده احتياج به ...

ببین من شخصا تکرار رو ترجیح میدم.....

عیار رشدس دستم میاد من خودم ۳ بتا به فاصله دو روز یه بار دادم و از ریتم رشد بتام خیالم راحت شد.....

ببخشید یه سوال لاله جون به من گفتید بهتره خودم پیشنهاد بدم دکتر میکرو کنه به جای آی وی اف چون پوسته ...

خوب عزیزم این درسته اما خوب عمر تخمک محدوده و اگه تو یه فاصله زمانی لقاح اتفاق نیفته تخمک دیگه غیر قابل استفاده میشه.....

یعنی تو آی وی اف ریسک هدر رفتن تخمک بالاتره.....

بله عزیزم طبیعیه اما در کل وقتی درد داری به استراحتی بکن ببین با استراحت حل میشه دردت؟

آره عزیزم.. استراحت میکنم برطرف میشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزيزم خيلي مباركه ني ني به سلامتي روزهاي خوشش رو ببيني    دفعه اولت بود؟ مشكلتون چي بود؟

مرسی عزیزدلم... 😍 بی صبرانه منتظرم که فندق جونم بیاد😍😙 آره عزیزم بار اولم بود.من رحمم تک شاخه و لولم ملتهب بود نمیزاشت تخمکا رد شن درست حسابی.

واقعا خداروشکر میکنم..‌از همون روز اول گفتم خدایا سپردم به خودت💟❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
پس منم مى رم ازمايش دوم رو مى دم .اخه فكر مى كردم چون بتام بالاس ديگه احتياجى نيست.

مبارکه خانمی شما بیمارستان طالقانی میرفتید؟ 

گفتید چهارمین باره که انتقال دادید، دفعه های قبل هم بیمارستان طالقانی بودید؟ کلا یه بار پانکچر شدی خانومی؟ این دفعه کار خاصی به نسبت دفعه های گذشته انجام دادند؟

ببخشید سوالام زیاد شد

آخه خودم بیمارستان شریعتی رفتم و سه بار منفی شدم و دیگه جنین ندارم

با توجه به اینکه هر دو دولتین میخواستم بررسی کنم 

آخه موندم این دفعه کجا برم

البته این دفعه همسرم آزمایش dfi انجام داد حالا جوابش نیومده تا ببینم چی کار کنم

اناجون پرولاكتينم بالاست؟دارو ميده؟؟ حداكثرش٥٣٠بود ولي ماسه من ٥٢٤بود

احتمالا دارو بده ولی قبل انتقال مجدد چک کن.....