2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
تا چه حد انعقادیتو چک کردی؟ خوب منم فاکتورهای روتین انعقادیم نرمال بودن ولی تو تخصصیا معلوم شد ژن غ ...

آنا جون ی سوال .من که میدونی کلکسیونری هستم برا خودم به نظرت از روز انتقال بهتره آنوکسان داشته باشم یا از روز +شدن بتا؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون ی سوال .من که میدونی کلکسیونری هستم برا خودم به نظرت از روز انتقال بهتره آنوکسان داشته باشم ...

برای من که از روز انتقال شروع کردند

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ، تورک آنا من دیروز رفتم سونو ، تشخیص خوبی ندادن ، رشدی نکرده ، حالم اصلا خوب نیست ، باید سقطش ...

واااای خدا چیشد یهوووو 

خیلی ناراحت شدم روشانیلوجاان 

توروخدا به یه دکتر اکتفا نکن چنتا دکتر برو انشالله که اشتباه شده حتما اشتباه شده عزیزم 

خداجونم شکرت       
اره همینم هست وقتی پریود بشی اول سونو میکنه مشخصه دکترت دقیق هم هست ممکنه این سیکل هم انتقال نده

آره بابا کلی دقیق هستش و اینکه حساسیت شدید روی من داره بهرحال من عروس عمشم و توی مرکز الزهرا تا منو میبینن میگن پرنسسه خانم دکتر اومد.خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام ، تورک آنا من دیروز رفتم سونو ، تشخیص خوبی ندادن ، رشدی نکرده ، حالم اصلا خوب نیست ، باید سقطش ...

اصلا نمیدونم چی بگم   

بچه هااااااتوروخداراهنمایییییم کنین من تنبلی دارم.ی بار یزد میکرو کزدم ک نگرفت نمیدونم بخاطز دوز پایین داروهام بودیا مشکل خودم ک فقط دوتاتخمک داشتم...حالا موندم همون یزد ادامه بدم یا برم تهران ابن سینا یا رویان...توروخدااااکمکم کنین کجاااابرم

بچه هااااااتوروخداراهنمایییییم کنین من تنبلی دارم.ی بار یزد میکرو کزدم ک نگرفت نمیدونم بخاطز دوز پای ...

ابن سینا بهتره فک کنم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه هااااااتوروخداراهنمایییییم کنین من تنبلی دارم.ی بار یزد میکرو کزدم ک نگرفت نمیدونم بخاطز دوز پای ...

سلام به نظر من همونجا میکرو کن راه دور خستت میکنه عزیزم زیادم فرقی نمیکنه 

من رویان میرم از ۳۳ تا تخمک دوتا جنین شد 

ربطی نداره . بازم آناجون و لاله جون بیشتر راهنماییت میکنن 

تعداد تخمک هم فک کنم به ذخیره تخمدان مربوطه 

وگرنه که داروها همه یکین

خداجونم شکرت       
بله عزیزم یه پرنس تو راهه..... ثمین جونم پانکچر کرد و شکر خدا همه چی خوب پیش رفت ولی هایپر شده انتق ...

خدارو شکر انشالله همه چی خوب پیش میره توکل به خدای قادر و مهربون

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
[QUOTE=64547855]خوب عزیرم من تقریبا سوالاتتو جواب داده بودم اما بازم چک میکنم و جواب میدم..... ۱. خو ...

وای عزیزم خودتی؟

دلم برات یه ذره شده.....

چه خبرا عزیز دلم.....

ایشالله خوش خبری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من تا حالا ۴ تا سقط داشتم که دو تاش فراموش بود یکی پوچ اخری هم دوقلو بود خودبخود به خونریزی افتادم . ...

عزیزم ایمنیم بررسی کردی؟

عزیزم خوب منم سر میکروی دوم هپارین داشتم که قویتر از انوکسانم هست اما منفی شدم.....

خوب اولا احتمالا این دفعه هپارین داشته باشی چون دو تا الل جهش یافته هست و شدت بیشتره.....

ایمنیتم کامل چک کردی؟

سی دی مارکرا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ببخشید یک سوال داشتم بعد از انتقال ژل رویال اصلی میشه استفاده کرد؟و انکسوپارین را باید توی یخچا ...

عزیزم فکر نکنم ژل رویال بعد انتقال خوب باشه بازم از دکترت بپرس.....

انوکسانم یخچالی نیست ولی چون هوا گرمی من تو یه کلمن میذارم و هر روز یه بار یخشو عوض میکنم....

توشم دماسنجه برا کنترل دما، دماش حدودای ۲۰ و خورده ای هست زیر ۲۵ هست و جای خنکم میذارم......

ذخیره تخمدانت چقدره؟عزیزم دوست من توی مرکز یزد پانکچر شد 35تا تخمک داشت به نظرم همچین دز داروهاشونم کم نیست احتمالا ذخیرت کمه

عزیزم فکر نکنم ژل رویال بعد انتقال خوب باشه بازم از دکترت بپرس..... انوکسانم یخچالی نیست ولی چون هو ...

آناجون مثلا اگر بذاریم توی یخچال چه اتفاقی ممکنه بیوفته؟

انا جون 😂😂😂😂 کلی فکر کردم خدایا میگنا چیه؟ با ساکن روی گ خوندم !!!!

خخخخخخخخخخخ.....

به خدا همین میگن ها خیلیامونو سرکار میذاره و درب و داغون میکنه......

چون من شخصا دو بارداریم کاملا متفاوت بود چه برسه دو نفر متفاوت.....

من سر دخترم تا سه ماه اول بارداریم لب به سردی نزدم اما برا پسرم کلا حس میکنم زیادی گرمم.....

سردیم زیاد خوردم.....

شرایط یه نفر تو دو زمان متفاوت وقتی انقدر فرق داره چه طور بخواییم از فرد دیگه تقلید کنیم.....