2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام ، تورک آنا من دیروز رفتم سونو ، تشخیص خوبی ندادن ، رشدی نکرده ، حالم اصلا خوب نیست ، باید سقطش ...

ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم خدا به دل شکستت نگاه کنه مگه آمینوسنتز رفتی؟

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

[QUOTE=64547855]خوب عزیرم من تقریبا سوالاتتو جواب داده بودم اما بازم چک میکنم و جواب میدم..... ۱. خوب و بد بودن آمپ ...[

بازم می بینم که مثل همیشه آماده و حاضر در جواب دادن به سوالهای بچه ها هستی.........

موفق باشی گلم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ، تورک آنا من دیروز رفتم سونو ، تشخیص خوبی ندادن ، رشدی نکرده ، حالم اصلا خوب نیست ، باید سقطش ...

منم الان از آزمایش میام نمیدونم چرا بغض دارم.. پیامتو ک خوندم بیشتر دلم گرفت.

واقعا سخته این همه برو بیا هزینه ها آمپولا..

همه اینا بکنار اون فشار روحی که تحمل میکنیم.

روشاجونم بخدا اشکام بند نمیاد با همین حالم از خدا میخام که معجزه کنه و دلت شاد شه عزیزم.

از صمیم قلبم آرزومیکنم نی نی صحیحو سالم بمونه تو دلت.❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منم الان از آزمایش میام نمیدونم چرا بغض دارم.. پیامتو ک خوندم بیشتر دلم گرفت. واقعا سخته این همه بر ...

آزمایش چی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آزمایش چی؟

آزمایش تیتر بتا. روز ۱۴ انتقالم نیوا جان.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم خوب اونایی که رنگی کردی جهش داره دو تا الل جهش یافته پس ژن غلظت خونو داری..... پای وان که احت ...

من تا حالا ۴ تا سقط داشتم که دو تاش فراموش بود یکی پوچ اخری هم دوقلو بود خودبخود به خونریزی افتادم .تو اخری هم اسپرین و هم انوکساپاربن مصرف میکردم .این ازمایشو قبلا انجام نداده بودم ولی چون سابقه سقط داشتم داده بودن.انا جون اگه علت سقطام مشکل انعقادی بوده چرا اخری هم با وجود مصرف دارو سقط شد؟برام بتا فیبرینوژن هم نوشته بود دکترم ولی ازمایشگاه نداشت این ازمایشو.اونم واجبه برم یه جای دیگه انجام بدم ؟

تو اون دو تا سقط فراموش شده اسپرین مصرف نمیکردم پس میشه گقت علتش همون بوده.باز خوبه علتشو فهمیدم لااقل.سر دخترم هم اسپرین و هم متفورمین مصرف کردم چون pco هم هستم.فقط این اخری معلوم نیس چرا اونطوری شد با وجود مصرف کلی دارو.اصلا من تو قبلیا با وجود از بین رفتن جنین بدون قرص سایکوتک به خونریزی نمی افتادم .وای سر اخری حتی با لکه بینی هم شروع نشد.یه دفعه خونریزی شدید....

راستی شوهرم هم رفت سونوگرافی گفتن واریکوسل شدید گرید ۴ یه طرفه داره.

آزمایش تیتر بتا. روز ۱۴ انتقالم نیوا جان.

خیره انشالله عزیزم چی شد جواب؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من تا حالا ۴ تا سقط داشتم که دو تاش فراموش بود یکی پوچ اخری هم دوقلو بود خودبخود به خونریزی افتادم . ...

عزیزم 4 تا سقط کم نیس بدون بررسیای کامل دیگه اقدام نکن برا بارداری

خیره انشالله عزیزم چی شد جواب؟

بعدازظهر آماده میشه همسرم میره بگیره.

بعدازظهر آماده میشه همسرم میره بگیره.

انشالله ک مثبته.اول صبحی ک بخاطر روشانی عزیزم حالمون خراب شد متاسفانه.انشالله با بتای مثبت تو جبران میشه

انشالله ک مثبته.اول صبحی ک بخاطر روشانی عزیزم حالمون خراب شد متاسفانه.انشالله با بتای مثبت تو جبران ...

مرسی نیوا جون. ایشالا که خدا منو لایق مادری بدونه❤

مرسی نیوا جون. ایشالا که خدا منو لایق مادری بدونه❤

آمین😙

عه مرسی لاله جون من همش نگرانم شاید بد باشه خم شدن از نگرانی درم اوردی مرسی عزیزم

نه فقط کار سنگین و پله رو تند تند بالا رفتن و اینا بدن
حتی پیاده روی هم مشکلی نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام ببخشید یک سوال داشتم بعد از انتقال ژل رویال اصلی میشه استفاده کرد؟و انکسوپارین را باید توی یخچال نگه داشت آخه نوشته زیر ۲۵ درجه نگه داری شود

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین