2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
دريا دل جون عزيزم اينجورى فقط دارى به خودت و نخودچى استرس مى دى  شما كه آبله مرغون گرفتين شك ن ...

مرسی هانا جون ...آره والا بمیلم واسه بچم با این مامان استرسیش 😐الان بهش گفتم مامان تو ب رشد خودت ادامه بده این ی بازیه ک مامانت ی وقتایی با خودش این بازیارو داره😁بازم ممنونم عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😁😁😁خب چیکار کنم نگرانم😍😍😍

بهار جون نگران نباش اصلا، منم تو بچگي گرفتم و تا الان چندبار با مبتلا به آبله مرغان و حتي زونا برخورد نزديك داشتم و خداروشكر هيچ مشكلي هم نداشتم... اوني كه تو بارداري خطرناكه سرخك و سرخچه هست كه من كه تاحالا فرد مبتلايي رو نديدم خدارو شكر... بعدم قبل سيكل از لحاظ ايمني به اينام فكر كنم بررسي ميكنن همه رو... خلاصه كه هنوز كلي راه در پيش داري سعي كن قوي باشي كه ني ني خيلي خوب به رشدش ادامه بده 😍🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

آنا جون کیشانی دیدی یجورایی با قربون صدقه رفتن وقت نمیخواد بده یا مثلا یک هفته دیگه بده 😀 این دفعه میخوام زنگ بزنم ب کیشانی بگم ببخشید خانوم دکتر اگه صلاح میدونید میشه ی وقت بهم بدید بیام ی ویزیت پیش اون یکی دکتری(طرازی) ک زیر دستتون هست بشم؟😂😂😂

خوب حالا ايني ك مثبت هستش يعني بده نياز ب درمان داره ؟؟  يعني igm رو بايد بدم درسته ...

عزیزم ببین این عفونیات که + هستن به این معنیه آنتی بادیشو تو بدن داری حالا یا قبلا گرفتی یا الان مبتلا هستی با igmشون معلوم میشه شرایط الانت.....
دکتر برات اینارو نوشته یا سر خود انجام دادی؟
اینا تنهایی معنی ندارن خوب باید igmاشونم مینوشت واست.....
خوب عزیزم اگه بیمه و هزینه برات ملاکه نسخه نیاز داری خوب.....

خوب عزیزم اینا یه سری آیتما هستن.....
اگه میخوایی ایمنی و انعقادیت کامل بررسی بشه به آیتمهای بیشتری نیاز داری نمیدونم قبلا چیارو بررسی کردی.....

پروتئین سی با ویتامین سی فرق داره....
وقتی پروتئین سی و اس پایین باشه یعنی مشکل غلظت خون داری.....
که برا شما سی پایین بود و درمانش بسته به تشخیص دکتر احتمالا آسپرین و انوکسان و ب۶ و ۱۲ و فولیک ۵ باشه دقیق نمیدونم درمان پایین بودن پروتئین سی چی بود....

عزیزم درمان داروییتو باید آزتو دکتر ببینه شاید آسپرین کفایت کنه یا نکنه برا مسکل انعقادیت.....

عفونیاتم که گفتم حتما چک کن.....

پرد برا ایمنی و آسپرین انعقادیه درسته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهار جون نگران نباش اصلا، منم تو بچگي گرفتم و تا الان چندبار با مبتلا به آبله مرغان و حتي زونا برخور ...

چشمممم عزیزم البته ی قولهایی هم ب خودم داده بودم ک استرس مسترس بزارم کنار ولی مگه میشه👿 ولی امروز ب یمن داشتن شما دوستان مهربون و دلسوزم حالم خیلی بهتره عزیزم😍

پس صبر کنم تا خودم پریود بشم ؟

بله عزیزم هر چه طبیعی پریود بشی بهتره.....

اگه دیگه خیلی طول کشید دکتر میری برا بررسی.....

من تا بیست روز تاخیرم داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان  ذخيره تخمدان از چقدر تا چقدر خوبه يعني عاليه ؟؟ برا من ك الان ٢.٦٢ هستش خوبه ؟ اگه ...

عزیزم در کل ذخیرت خوبه به نظر من ذخیره دو تا ۴ خوبه.....

عزیزم والا به تعداد تخمکهایی بستگی داره هر سری ازت بگیرن اما به نظرم سعی کن با تکرار کمتر جواب بدی هر چز باشه داروها عوارض دارن.....

حساب شده تر برو جلو که سعی و خطای کمتری بشه.....

بچه ها الان بچم میگه والا مامان تو فریز بودیم داشتیم خوش میگذروندیمااا با داداش و آبجیام داشتیم اسکی رو یخ میرفتیم 😁😁 برداشتی مارو انتقال دادی حالا هی هر روز تن و بدن مارو میلرزونی😂😂😂😂 تا ی چیزیمون میخواد تشکیل بشه هی مارو میلرزونی بابا ولمون کن دیگه 😂😂😍😍

چشممممممم😁😍

چشات بی بلا.....

حوصلم سر رفته چقدر روزا تکرارین

ایشالله تکرارای شیرین پیش رومون باشن.....

عزیزم متنوع کردنش با خودمونه.....

آنا جون کیشانی دیدی یجورایی با قربون صدقه رفتن وقت نمیخواد بده یا مثلا یک هفته دیگه بده 😀 این دفعه ...

خخخخخخخخخخخخ.....

اون طفلکم واقعا چبکار کنه فکر کن همه مون دوست داریم وقت خاص برامون باز کنه بعضا که فکر میکنم جاش بودم چیکار میکردم میبینم واقعا سخته چون همه یه جورایی شرایطشون سخته.....

طفلک وقتی میبینه یه مریض زودی از اتاق میاد بیرون کلی ذوق میکنه و تشکر میکنه چون از غرغرای بقیه مریضا یه کوچولو جلو میفته.....

همسر من که بتونه میکشدش طفلکو.....

هر سری میرفتیم غرغر میکرد سرش....

الان یه مدت راحت شدم تنهایی علاف میشم شوشو مرخصی میگیره میاد خونه پیش دخترم میمونه من تنهایی میرم.....

فکر کن هم معطل بشی هم ببینی الانه که همسر گرامی کیشانیو بکشه......

خخخخخخخخخخ.....

بچه ها الان بچم میگه والا مامان تو فریز بودیم داشتیم خوش میگذروندیمااا با داداش و آبجیام داشتیم اسکی ...

دقیقا داره اینارو میگه من شاهدم......