2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
لتروزول روزی سه تا امپول منوپور روزی سه تا فعلا تا شش روز این داروها رو داده تا برم سونو بشم بعدش

به سلامتی عزیزم.....

ایشالله بهترینا منتظرته.....

دز داروهاتم متوسطه و احتمالا دکترت طبق شرایطت تعیینش کرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای عزیزم خیلی ناراحت شدم ..انتقال اولت بود؟ توکل ب خدا داشته باش و دست از تلاش بر ندار شک نکن ک خدا ...

سلام عزیزم

بله انتقال اولم بود اما قبلش هم کم عذاب و دردسر نداشتم

نشد دیگه

قسمتم نبود

اما واسه شما واقعا خوشحالم😍از خدا میخوام تا آخر دوره بارداری رو به راحت ترین شکل سپری کنی و نتیجه اش یه فسقلی سالم و خوشگل باشه🙏🏻

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااااام دوستان عزیزم...بچه ها میخوام با جزییات براتون تعریف کنید تا قشنگ حسم بهتون منتقل بشه😊دیش ...

سلام به همه دوستان عزیز....

خوبی مامان بهار...نی نی جونم که خدا رو شکر خوبه.....

زیاد فرصت نمیکنم بیام نت،اومدم ببینم صدای قلب کوچولوتو شنیدی که خوب خدا رو شکر.....

ان شاءالله خدا حفظش کنه براتون.....  

التماس دعا...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
رفتم تو سایت طبایع اگه درست زده باشم همه رو جوابشم درست باشه طبعم گرمه 

پس عزیزم اگه درست باشه جوابش گرمی زیادم واست خوب نیست.....

احتیاطا میخوایی یه ویزیتیم شو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس عزیزم اگه درست باشه جوابش گرمی زیادم واست خوب نیست..... احتیاطا میخوایی یه ویزیتیم شو....

خودتونم با میکرو باردار شدین؟مشکلتون چی بوده؟به نظرتون خوبه میکرو جواب میده؟

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
ولی آنا جون مکملی که به ما داده ساشه پودر هر 60 تا که تو یکماه باید مصرف کنه 460هزار تومن پولشه فکر ...

متوجه هستم عزیزم گفتم که هر چه قدرم قوی باشه لااقل تا جایی که من میدونم نتیجه این هزینه رو سه ماه دیگت میبینین.....

منظورماین نیست سه ماه این دارو باید خورده بشه.....

ممکنه همین یه ماه از این نوع دارو کفایت کنه منظورم اینه خروجی این داروها رو سه ماه بعدش میبینین.....

آها پس از گرم باشیم باید سرد بخوریم سرد باشیم گرم ممنون ازراهنمایت عزیززم😍😍

عزیزم ببین بستگی به شدت گرمی و سردیم داره خلاصه باید به اعتدال برسیم.....

مثلا اگه نمره سردی - و نمره گرمی + باشه باید برآیندشون صفر بشه.....

فرض کن گرمی بدنت نمرش +۸ باشه باید مثلا به اندازه -۸ سردی بخوری.....

اگه شدتش +۳ هست باید به اندازه -۳ سردی بخوری.....

البته اینا مثالن و اعداد واقعی نیستن.....

یعنی بستگی به شدت سردی و گرمی داره.....

مثلا من بدنم شدیدا سرد بود برا همین گرنی خوردم از یه سال قبل شروع سیکل تا ماه سوم بارداری.....

ماه سوم بارداری حس کردم دیگه طبع بدنم داره به سمت گرمی میره از اون به بعد ترکیبی خوردم که اعتدال رعایت بشه یعنی هم سردی خوردم هم گرمی.....

آناجون با هر پستي كه درجوابم ازتون ميخونم فقط خدا شاهده كه چه احساسي پيدا ميكنم و چه جوري از تح ...

فدات بشم منم تا عمر دارم مدیون این دعاهای نابتونم......

سلام عزیزان روزتون بخیر     من یه راهنمایی میخواستم راستش من ذخیره تخمدانم پایینه دو ده ...

عزیزم ی روش جدید اومده ک از مایع داخل تخمدان تخمک میسازن میتونی بپرسی در موردش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزان روزتون بخیر     من یه راهنمایی میخواستم راستش من ذخیره تخمدانم پایینه دو ده ...

عزیزم رنگ بزن له ابن سینا بگو مثلا دکتر فعلیت ارجاعت داده به دکتر بارچی نژاد و بگو له خاطر ذخیره پایینت به ایشون معرفی شدین ببین وقت میدن یا نه....

یا مثلا زنگ بزن ببین این دکترا کی هست لعد برا اون روز وقت بگیر.....

ببین چه جوری میشه ازش وقت گرفت.....

راجب مطبشم من اطلاعی ندارم.....

سلااااااام دوستان عزیزم...بچه ها میخوام با جزییات براتون تعریف کنید تا قشنگ حسم بهتون منتقل بشه😊دیش ...

به به چه حس خوبي😊 به سلامتي عزيزم، انشالله كه تا آخرش خوب پيش بره🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
متوجه هستم عزیزم گفتم که هر چه قدرم قوی باشه لااقل تا جایی که من میدونم نتیجه این هزینه رو سه ماه دی ...

دیگه دکتر گفت اینماه نکنید بمونید ماه دیگه این مکملم داد ماهم گفتیم باشه توکل کردیم به خدا میریم جلو هر چی خدا بخواد 😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏