2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048148 بازدید | 684646 پست
انشاالله شما هم بارداری عزیزم

انشالله انشالله انشالله انشالله انشالله انشالله انشالله انشالله انشالله انشالله انشالله

انشالله انشالله انشالله انشالله انشالله انشالله انشالله انشالله انشالله انشالله انشالله 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله شما هم بارداری عزیزم

لیلی جون چند روز لک بینی داشتی؟هنوز هم داری؟ از کی رفتی سر کار؟

من خونه مون پله داره فکر کنم۱۸تا ! الان دو‌هفته ست نرفتم دانشکده! اشکال نداره برم؟ اخه باید با استاد راهنمام صحبت کنم!

عزیزم اندازه عمق رحمتو میدونی؟ البته چون اگه اشتباه نکنم دوباره قراره پانکچر بشی درسته؟ اگه انتقال ...

سلام

نه نمی دونم آنا جون 

اره دوباره تخمک کشی دارم  مرداد شروع میشه داروهام

ببخشید دوستای گلم شما به چی می گید لک بینی؟ قهوه ای تیره ک ب سیاه بزنه اشکال نداره؟ لک های من در حال حاضر عمدتا قهوه ای خیلی روشنه اما یه رگه هایی تیره داره. اما دیشب یه چیز تیره دفع کردم که نتونستم بررسیش کنم چون درست ندیدمش! شب هم که خواستم بخوابم دل درد شدید داشتم ک نگرانم کرد!

این دل دردها بده؟

ببخشید خیلی واضح گفتم چون فقط شماها درکم می کنید.

سلام دوستان عزيزم صبح بخير بچه ها من تو اين ٣،٤ ماهي كه درگير اي وي اف و داروهاي هورموني بودم ٦ كيل ...

من پارسال دوبار تخمک کشی شدم خیلی چاق شده بودم با ورزش رعایت غذایی الان لاغر شدم 

عزیزم می شه راهنمایی کنی که از دکتر ذوالقدر راضی بودین یا نه؟

با دوبار انتقال که نتیجه نگرفتم اما وقتی میبینم اکثرا بعد از پانکچر هایپر میشن از دکترم راضی ام چون من هایپر نشدم و این بستگی به دوز دارو داره اینکه پزشکت براساس شرایط دارویی بهت بده که بهت کمترین آسیب برسه فکر میکنم جز تجربه و دانش پزشک حساب میشه . برخلاف اکثر پزشک ها که منشی هاشون خودشون ادعای پزشکی میکنن و باید کلی نازشونو بکشی تا بهت نوبت بدن ولی منشی دکتر ذوالقدر خیلی باشخصیته و خوب تا میکنه و اون مامایی که دستیارش هست هم خوبه . یکی از علت هایی که پیش دکتر آصف جاه دوست ندارم برم وجود منشی بی ادبشه . اصلا شرایط و وضعیت و درک نمیکنه . 

نادی جون برنامه شما برای انتقال چی شد؟

عزیزم ممنون که به فکرم بودی 

پنجشنبه نهم پریودم میشه ببینم ضخامتم چند شده 

ان شاءالله پنجشنبه باخبرای خوش میای مامان بهار  

خدایا شکرت😙
سلام دوستان عزيزم صبح بخير بچه ها من تو اين ٣،٤ ماهي كه درگير اي وي اف و داروهاي هورموني بودم ٦ كيل ...

عزیزم بله به خاطر هورمونتراپیاست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان من میتونم بعد از آمپول هپارین مثلا چند ساعت بعد تزریق کمپرس گرم بزارم؟ اخه جای امپولام ...

عزیزم بعد هپارین اصلا گرم نمیکنن کمپرس سرد بذار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان گلم امیدوارم حال همگی خوب باشه مخصوصا آنا جان مهربون یک سوالی داشتم متخصص ایمنی اصفهان ...

والا من تا جایی که میدونم روالش قطع کردنه البته به مرور.....

ایمونولوژمم نظرش این بوده.....

حالا شاید دکترت دلیل خاصی داشته نمیتونم چیزی بگم چون به شرایطت اشراف ندارم.....

آنا جان حالت خوبه؟من چند وقتی نبودم ببخشید یک سوالی برام پیش اومد چرا تیکر بارداریتو برداشتی عزیزم؟ی ...

عزیزم نه شکر خدا مشکلی نیست.....

تیکر ندارم یعنی؟؟

حتما چون بروز رسانی کردن تیکرم پریده.....

چک میکنم.....

عزیزم سرم والا دکتر من رو آلمانی تاکید داشت اما نه اینکه بقیه رو رد کنه چون بیشتر بیماراش آلمانیو استفاده کرده بودن تاکید میکرد که من هر سه مارک کره ای، سوئیسی و آلمانیو استفاده کردم اما بیشترش آلمانی بودن......