2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
عزیزم همیشه تویه قسمت نزن من اول دورنافم میزدم بعدتو رانم میزدم گاهی وقتا هم توبازوم میزدم

وای وای وای خیلی میسوزه الان ک همسرم زد گریه کردم مارک کیمیدارو خیلی بده البرز دارو خوبه ک اونم هیچ داروخانه ای نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طرازی ک برای من عمق رحم نگرفت

چه خوب ولی احتمالا نیاز باشه تو هیسترو برام اندازه می گیره

قرص همسرم اسمش فرتیل پلاس اورتومول بچه ها که دکتر طرازی دادن 

امپولم داره ولی واس قبل تخمک کشی ک نداشتن فعلا باید بچرخم

من تخمک کشی داشتم ولی هایپر نشدم.ولی دیدم اونا که هایپر میشن شکم درد میگیرن زیاد.شکمشون ورم میکنه .. ...

ممنون عزیزم و همچنین شما

من بالای ۳۵تا تخمکه که اندازه ۲۰تاش بهترهو.دکتر میگه صد در صد هایپر میشی.خیلی ناراحت شدم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
ممنون عزیزم و همچنین شما من بالای ۳۵تا تخمکه که اندازه ۲۰تاش بهترهو.دکتر میگه صد در صد هایپر میشی.خ ...

عزیزم ناراحت نباش بعد تخمک کشی دارو میدن حل میشه ولی به جاش جنین زیاد خواهی داشت و نیاز نیست دیگه دوباره تخمکشی کنی و اون همه آمپول دوباره تزریق کنی

دکترتون کی بود خانوم

البته بگم من خودم از دکترم خواهش کردم آزمایش خود ایمنی برام بنویسه والا دکتر میگفت تو اولین انتقالت هست نیاز نیست ولی من چون با هزار مصیبت این جنینهارو بدست آورده بودم ازش خواهش کردم

ممنون عزیزم و همچنین شما من بالای ۳۵تا تخمکه که اندازه ۲۰تاش بهترهو.دکتر میگه صد در صد هایپر میشی.خ ...

اشکال نداره.خدا رو شکر که تخمک زیاد داری.بعضی اوقات هایپر نمیشن این تعدادم .انشاالله هر چی خیره پیش بیاد واست.

یکی تو بیمارستان بهمن هایپر شده بود .بعد عید که دو سیکل باید بگذره بری واسه انتقال.اومده بود واسه کارای انتقال.گفته بودن حامله ای .طبیعی حامله شده بود.خدایی خودشم باورش نمیشد گفت این همه تخمک کشی کردم .کلی هم  جنین داشت .گفت 26تا تخمک داشتم.

کار خدا رو ببین .هایپر شده بود.حالا حامله اونم طبیعی.

دکترای بیمارستان گفتن زیاد اینطوری شدن .بعد هاپیر یا منفی شدن طبیعی طرف باردار شده.

بخاطر مصرف داروها ..

انشاالله واسه تو هم خیر باشه گلم ...

مثبت فکر کن ...

عزیزم چون بالای برگه آزمایش قبلیم هم زده احتمالا dfi ولی بعد لاله جون گفتن SDFA ک مال من اینو داخلش ...

عزیزم الان دسترسی به آزش ندارم.....

اگه بتونم پیدا کنم برات میذارم......

صفحه اول تاپیک رو نگاه کن،اسممو پیدا کن مراحل درمانیم هست، فکر کنم نوشتم چیا تو دی اف آیش بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانمها . لیلی عزیز خوشحالم از مثبت شدن آزمایشت . انشالا دوران خوشی رو بگذرونی .  من برای ...

ممنون عزیزم.واقعا متاسف شدم براتون.انشاالله خدای مهربون به زودی دلتون رو شاد کنه