2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم ممنون. خودم هم نظرم همینه برای همین از اون موقع تا الان روی کمر خوابیدم. گفتم اگه دوباره ...

اگه یه دره لک دیدی حتما امپول رو بزن و از فردا همون دو امپول رو توی یه سرنگ بزن چون لک کم ادامه داشته باشه به خونریزی ختم میشه کی ازمایش داری؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من هم درد کنار کشاله ران و زیرشکمم رو همچنان دارم.یک شبانه روز درد شدید پریود و لک بینی خفیف قهوه ای ...

لیلی جان شما چند انتقالی دردت زیاده ؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

ممنون میشم اگه کسی اطلاع داشت جابمو بده. فرتیل اید فور من میخوام، خیلی از داروخونه ها رو گشتم، ندارن بعضی هاشونم جایگزین معرفی میکنن. کسی میدونه کدوم داروخونه باید پیدا کنم؟ تهرانم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
یه سوال دیگه ببخشید معمولا تخمک کشی.و کاشت چه روزهایی از دوره پریود انجام میشه؟ میدونم براهرکسی فرق ...

تخمک‌کشی از روز ۱۳تا ۱۸ممکنه باشه بسته به رشد فولیکولها. اگه همون ماه انتقال انجام بشه۳-۵روز بعد بسته به نوع جنین که مولار یا بلاستوسیت باشه. اگه بنا بر انتقال جنین فریز  باشه هم که بر اساس ضخامت اندومتر فکر کنم به حدود هشت میل که برسه از نظر پزشک خوبه و دو سه روز بعد انتقال انجام میشه

ممنون میشم اگه کسی اطلاع داشت جابمو بده. فرتیل اید فور من میخوام، خیلی از داروخونه ها رو گشتم، ندارن ...

عزیزم این دارویی ک میگی من نمی دونم چی هست اما شما می تونید با اطلاعات دارویی تماس بگیرید ازتون میپرسن کدوم منطقه هستید و داروخانه های نزدیکی که دارند رو بهتون معرفی می کنند

فقط آمپول دارم. البته از انتقال قبلیم شیاف دارم. نمیدونم چیکار کنم؟

تا حالا ندیدم یه دونه امپول بدن واقعا!!
صبر کن به نظرم اگه شدتش زیاد شد طبق همون دستور داخل برگه امپول رو یکی زیاد کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تا حالا ندیدم یه دونه امپول بدن واقعا!! صبر کن به نظرم اگه شدتش زیاد شد طبق همون دستور داخل برگه امپ ...

یه امپول دیگه زدم تا فاصله امپولام بیشتر نشده و بدتر به چه کنم نیفتم! ان شا الله که نشونه خوبی باشه. زیادیش ک ضرر نداره گفتم فدای سر بچه هام نهایتش مجبورم از فردا روزانه دوتا بزنم اما دیگه استرس به دل نمی کسم. اتفاقا چون دیدم دوستان دوز دریافتی پروژسترونشون از ابتدا بیشتر من بوده با خیال راحت تری امپول رو زدم. تا فردا صبح ک زنگ بزنم مرکز

عزیزم این دارویی ک میگی من نمی دونم چی هست اما شما می تونید با اطلاعات دارویی تماس بگیرید ازتون ...

مرسی عزیزم. مکمل آقایون هست. زنگ زدم اطلاعات دارویی، بهم گفت ما لیست ویتامین ها و مکمل هارو نداریم، فقط داروها رو میدونیم کجا دارن، برا همین اینجا پرسیدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان من روز۱۱انتقالم هستم. الان رفتم سرویس بهداشتی یکم خونابه تقریبا قهوه ای بعد از دفع ادرا ...

عزیزم منم روز یازده دوازده لک دیدم و مامانم شدم.....

من دو تا آمپول داشتم یه شیاف اضافه کردن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پرپر جون دکتر نگفت تا چه حد وزن اضافه کردن طبیعیه؟ من تو این 4 ماه کلا 5 کیلو اضافه کردم ، یعنی من ب ...

عزیزم من از اولین ویزیت که ۶ هفته و ۵ روز بوده تا ۲۱ هفته ۴ گیلو اضافه کردم.....

مکملامم فمیبیون ۲ (روزانه) و پریناتاله (یه روز درمیون) و کلسی کر روزانه هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من هم بعد از لک بینی 2 آمپول و 2 شیاف دارم.میشه بگید شما هر چند ساعت یکبار کدوم رو استفاده میکردین؟م ...

عزیزم من دو تا آمپولو با هم شب میزدم حدودا ده شب.....

شیافم دو تا بود که ۸ صبح و شب میذاشتم......

البته خوب شما میتونین یا هر ۶ ساعت بکنین یا دو تا آمپول همزمان و دو تا شیافام ۸ ساعت قبل و بعد آمپول باشه......

من چون تایم آمپولامو با همسرم هماهنگ کرده بودم اونجوری بود.....