2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست
سلام لاله جون وآنا جون و  دوستانی که cdمارکرا   کامل انجام دادید تهران کدام آزمایشگاهها ان ...

عزیزم من شمال هستم همین جا انجام دادم
اما میدونم میفرستن نیلو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون نظرت درباره معجون لبوب نیروزا چیه؟ خوبه که به همسرم بدم ؟ شرایط اسپرمش تعداد کم تحرک کم مور ...

نشنیدم تا حالا اسمشو شرمنده
اسمشو درست نوشتی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون شما که بیمار دکتر طرازیت منم دکترم ایشونه میشه شمارشم به من بدید ممنون میشم

عزیزم من شماره دکترو ندارم.....

اصلا عمرا بتونی شماره ایشونو بگیری......

منظورم از شماره به آتریسا جون شماره یه دکتر مشترک دیگه بود عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون یه سوال غیر مرتبط با بارداری. من بدنم هر چند مدت یک بار بدنم کهیر میزنه بدجوری . الانم بدنم ...

مشکل الرژی از نوع دیگه نداشتین؟
من خودم یه دوره این جوری شدم که الرژی دارویی بود ، اما کلا از 25 سال قبل الرژی بینی رو داشتم برای همین بدنم کلا مستعده برای انواع الرژی

شما یا به یه چیز خاص حساسیت داری
حالا یا دارویی یا غذایی
باید اونو پیدا کنی

این سری هر وقت این حالت شدی ، چیزایی که اون روز یا روز قبلش رو یاد داشت کن
مخصوصا بادمجون گوجه فرنگی نعنا پونه خرما خربزه انگور گردو و... میتونن الرژی زا باشن

یه تست کبدی هم بدی بد نیست شاید مشکل از کبد باشه

آنا جون عزیزم من آزمایشات ایمنی رو دادم تنها اشکال در سی دی ۸ بود که ده واحد بالاتر بود

عزیزم یادمه خانوم دکتر برا یکی از دوستان که سی دی هشتش مشکل داشت پرد و سرم داد اما سرم فقط دو دوره......

البته نمیدونم شرایطتون به هم شبیهه یا نه اما خانوم دکتر حواسش هست، نگران نباش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه آنا جون شمارشون رو ندارم من...آهان پس اگه بشه مستقیم باهاشون درارتباط باشم که خیلی عالیه همون تل ...

نگران نباش مطمئنا تاثیرشو خواهد داشت دوره بعدیو بلافاصله بخور.....

عزیزم پیغامتو چک کن....

مرسی خانوم مهربون بابت پاسخ تون...آنا جان من پریود شدم و حتی کمتر از قبل هم نبود  ●پس تاثیری ت ...

اتریسا جون اگه مطمئنی بر پایه ی پروژسترون هست، یعنی دوز استرادیولش بسیار کمه
اندو با استرادیول تغذیه میشه
یعنی استرادیول باعث میشه شدت بگیره اندومتریوز

عزیزم یادمه خانوم دکتر برا یکی از دوستان که سی دی هشتش مشکل داشت پرد و سرم داد اما سرم فقط دو دوره.. ...

تو انتقال دومم هم پرد داشتم هم سرم ولی قسمت نبود انشالله این دفعه

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
مرسی مامان طلااا از پاسخ تون...آخه یه مستند دیدم راجع به مکمل هااا..تو اون برنامه اینو گفت که مکمل ه ...

چیز جالبی گفته تو اون برنامه
هر وقت رفتم پیش دکترم ازش میپرسم
برام جالب شد
اما یادمه از دکترم پرسیده بودم که منکه ایمنی بدنم بالاست ، یه سری چیزا هم برای تقویت سیستم ایمنی هست برام ضرر داره؟ که جوابش همونی بود که نوشتم
حالا هر وقت رفتم اینم میپرسم

من اعتماد کردم بهشون انشالله که نتیجه بگیرم  راستی انا جون سرم ای وی جی فقط واس کسایی که مشکل ...

عزیزم والا برا من سه تا از سی دیام مشکل داشت سرم تجویز کرد.....