2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست
نه عزيزم من هيسترو كردم قبل اي وي اف اندومتر هم مشكلي ندارم گفت چون تخمك ٥ تا بود و يه دونه جن ...

مگه عدد ذخیره ات کمه؟ شاید عدد ذخیره کم داری برای همین میخواد این کارو کنه
البته کلا بلاست کردن خیلی ریسکه
یکی از بچه ها این سری 10 تا تخمک داشت و فک کنم 9 تا جنین
گذاشتن بلاست بشه و دو تا یه سه تاش فقط بلاست شد!!
بقیه اش هدر رفت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تو عکس مشخص میشه برای پانکچر یه دستگاهی مثل لوله وارد واژن میشه نزدیک به تخمدان، بعد از داخل اون یه ...

ممنون لاله جونم...من از وقتی سونو نشون داد کیست آندومتریوز دارم سریع البرزی گفت برو جنین فریز کن...من هنوز عکس رنگی هم حتی نگرفتم و نمیدونم وضعیت لوله هام چطورن. .

چون مشخص شد شوهرمم خیلی ضعیفه گفتم حداقل اگه لوله هام مشکل ندارن یه بار آی یو آی هم امتحان کنم.

پس من عکس رنگی هم بگیرم که میام تهران ویزیت بشم مدارکم کامل بشه.

بازم ممنونم ازت

د 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون بیزحمت جواب پست منو میدید.ممنون میشم میدونم شاید سوالای من تکراری باشه!دوستانی که تجربه هم د ...

عزیزم والا همسر من مکلاش ایما بودن تا جایی که یادمه:

فولیک ۵، کیوتن، زینک پلاس، ویتامین سی، ال کارنتین (شربتشو نوشت پیدا نکردیم قرص جوشانشو خریدیم با دز هزار)،......

ولی مهمتر از اون طبق طبعش رژیم غذاییشو تنظیم کردم و چون طبعش گرم بود دیگه زیادی گرمی ندادم بهش......

میوه و سبزیجات زیاد خورد......

سرخ کردنی تقریبا صفر.....

دوش و حموم داغ و سونا و جکوزی ممنوع.......

دیگه شلوار لی نپوشید.....

پارچه ای پوشید.....

لباس زیر تنگ نپوشید.....

شبها کمپرس یخ میذاشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان

میخاستم به راهتمایی بکنین 

من چون نمیتونم برم دکتر پوست ، میخاستم خودم از داروخانه کرم ضد ترک پوست بارداری بگیرم ، بنظرتون کدوم مارک بهتره ؟ کسی هست که از کرمهتی ضد ترک بارداری استقاده کنه ؟

لاله جون شما که اطلاعات پزشکیتون زیاده بنظرتون تتاثیری داره و اینکه خودتون چیکار میکنین ؟ من خداروشکر ماه ۴ را تموم‌کردم ، دیگه فک میکنم بعد از این شکمم خیلی بزرگ بشه ،، ممنون میشم راهنمایی کنین

همچنین نظراون راجع به گن بارداری چیه ؟ استفاده کنیم یا ن ؟

یه سری آزها که روتینه همه باید انجام بدن اصولا دکتر خودش مینویسه همسرتون فک کنم ازو بودن نه؟ اگه ا ...

بله عزيزم آزو هستش 

كاريو تايپ گفتم براش انجام بدين گفتش بار اول همه چيو چك كرديم و نياز نيست 

پس غير از آزمايش هاي روتين چيز ديگه اي نياز نيست 

آزمایش نسخه اول و دوم و پنجم چون جنین تشکیل شده فایده ای داره اصلا؟

نه عزیزم فایده نداره مگه اینکه بیخیال جنینات بشی......

به نظرم فرض رو بر این بذار اونا مشکلی ندارن تا بتونی با انرژی مثبت جنیناتو انتقال بدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون بیزحمت جواب پست منو میدید.ممنون میشم میدونم شاید سوالای من تکراری باشه!دوستانی که تجربه هم د ...

عزیزم من برای همسرم به خاطر شرایط بدش که هم تعداد هم تحرک هم مورفو و هم دی اف ای رو شامل میشد این کارا رو کردم :
پروفرتیل +ال کارنتین 2000 واحد +ویتامین ای 200+ویتامین دی چون کمبود داشت+ سلن پلاس+کیوتن +ویتامین سی 1000 واحد
زالو درمانی

در مورد تغذیه هم که دو سه ساله رعایت میکنیم
قند و شکر حذف به جحاش قند طبیعی مثل خرما مویز افتابی شیره انگور عسل طبیعی و...
ماکارونی و سویا حذف
مرغ روز حذف به صورت کامل!!
لبنیات حذف، فقط شیر همراه عسل طبیعی مجازه
عرق کاسنی
حمام داغ و سونا و ... هم ممنوع
ترشی و هر چیز کارخونه ای حتی المقدور حذف

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
در ضمن اگه کیفیت جنین هاتون هم خوب نبوده حتما همسرتون تست دی اف ای رو بدن و اگه مشکل داشت حد اقل 3 م ...

نه خدا رو شکر کیفیتش خوب بود.اکثرا گرید آ بودن باوجودیکه مورفولوژی پایین داشت.

خيلي ممنون آنا جان  اگه قبول كنه بره طب سنتي خيلي خوبه  راستي حجامت هم براش خوبه درسته ؟

والا برا همسر من تجویز کردن حجامت عام رو رفت اما دیگه حجامت از کمر رو نرفت......

یعنی بنده خدا واقعا وقتشو نداشت......

نباید هاش سی جی میداد عزیزم باید دکا میداد تا احتمال اب اوردن شکمت کم بشه عزیزم خیلی مواظب خودت ب ...

لاله جون ۳تا اب مقطر با یک پودر و یک سومش رو بزنم

منم یه بار ۵ روز بخاطر همین تو بیمارستان بستری شدم

از اون روزی که سوزن ها رو میزنم تخم مرغ میخورم‌ و دوغم الان بیشتر شده

فقط دلم میخواد گریه کنم چرا اینقدر این دکترها داغونند

خب  تشخیص گرمایی بودن راحته اما تر یا خشکی سخته نسبتا اونی که گرمه به خوردن چیزای سرد علاقه دا ...

بله درسته شوهرم اينجوريه

عشقش زمستونه علاقه زياد ب خنكي داره 

خوب شد اون مخلوط خرنوب رو كامل درست نكردم پس ما بقيه رو گرده قاطيش نكنم 

عرق كاسني هم بدم بخوره خوبه با خاكشير 

سلام دوستان میخاستم به راهتمایی بکنین  من چون نمیتونم برم دکتر پوست ، میخاستم خودم از داروخان ...

گن بارداری اصلا!!
فقط شکم بند

عزیزم والا من خودم تو نوع کرم موندم و از انا جون کمک خواستم
دکترم کرمی که معرفی کرد اسمش متاسفانه یادم رفته
تا این بار برم و ببینم چی بوده

تا اینجا به روغن بایو اویل و کرم موستلا که انا جون هم استفاده کردن دارم فکر میکنم