2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
من روزنهم انتقالم هست  شياف استفاده ميكنم هميشه بيرون ميريخت سفيد بود صبح بيرون ريخت قهوه اى ...

ياس جان استراحت كن يه زنگ ب مطب بزن شايد شياف بگه بيشتر بزاري  

ان شاءالله ك لك لانه گزيني بوده

توكل ب خدا كن 

خیلی متاسفم عزیزم شما که احتمالا تا چند ماه نمیتونی وارد سیکل بشی اما تو این فاصله حتما مکمل مصرف ک ...

وای نه یعنی اونم باید خارج میکردن ؟

😔😔😔😔

نه لوله راست رو خارج نکردن

ولی گفتن امکان داره باز خارج از رحم باردار بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نه یادم نیست دوستانی که زیر نظرش بودن کجا آز دادن..... بپرس میان جواب میدن..... همسرمم شکر خ ...

خدا رو شکر که بهترن .انشاالله زودتر خوب میشن .

استرس به خودت نده ..سخته .ولی نی نی داری.باید فکر اونم باشی ..خدا هر دو فرزند و همسرت رو واسه نگه داره عزیزم.

هر چند مشخصه خانم قوی و پر اراده ای هستین .

لاله جون ٢٠ روز پيش انتقالم منفي شد  اين مه امكان داره اصلا تخمك نداشته باشم يا ربطي نداره ؟!! ...

اتفاقا چون ماه قبل داروهای هورمونی گرفتی تاثیرش تو بدنت هست . خیلی هارو دیدم بعد از انتقال منفی طبیعی باردار شدن 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
وای نه یعنی اونم باید خارج میکردن ؟ 😔😔😔😔 نه لوله راست رو خارج نکردن ولی گفتن امکان داره باز خ ...

منم خارج از رحم داشتم به دکترم گفتم چرا لوله امو برنمیدارید گفت خونرسانی به تخمدان ضعیف میشه وقتی بخوای آی وی اف کنی کاری با لوله هات ندارن . فقط حتما بررسی بشی که مایع از لوله وارد رحم نشه با سونوگرافی هم مشخص میشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم نه یادم نیست دوستانی که زیر نظرش بودن کجا آز دادن..... بپرس میان جواب میدن..... همسرمم شکر خ ...

آنا جان خيره 

نميدونم شوهرتون براش چ مشكلي پيش اومده 

اما در هر صورت براشون آرزويه سلامتي دارم 

اميدوارم سايه ش هميش بالا سر شما و بچه هاتون باشه .

امپولا هم سینال آف پودری روزی چهارتا دادن بعد روزی دو تا هم منوپر

عزیزم تو 3 تا پست 3 تا چیز متفاوت گفتین که
یه حا گفتین امپولاتون سینال و هاش ام جی هست از هر کدوم یکی تا 4 روز
بار بعد گفتین امپولتون سینال 900 واحدی هست روزی 150 واحد
اینجا گفتین سینال روزی 4 تا با روزی 2 تا منوپیور

حالا کدومش درسته؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یعنی میگید دوز داروش بالاست؟؟؟

والا من فهمیدم در کل چند تا امپول دارن
اول فکر کردم یه دونه سینال و یه دونه هاش ام جی
بعد تو دو تا پست بعدی دو تا چیز دیگه گفتن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اي واي مطمئنيد عسل ممنوعه؟؟!! پس چرا دكترا نميگن بهمون؟! حتي دكتر طب سنتي هم به من گفت اشكال نداره ...

عزیزم نگران نباش فقط حالا که دوستان گفتن از این به بعد نخور. این همه خانم نمیدونن باردارن و‌همه چیز می خورن بد به دلت راه نده ماها فقط برای احتیاط بیشتر باید رعایت کنیم. راستی دوردونه هامون هم سنن☺️😍منم روز هشتم انتقالمه😊

سلام دوباره ب همه فعالان انجمن  اميدوارم در هر مرحله اي ك هستين با موفقيت پيش برين و با نتيجه ...

ممنون عزیزم شما لطف دارین

ان شاء ا... این سری هم با انتقال اول مامان میشی عزیز
چکاپ کلی که هر دوتون نیاز دارین
همسرتون هم ازو هست و اکثرا دارو نمیدن براشون، اما اگه چند ماهی مکمل مصرف بشه رو همون تعداد اسپرم داخل بیضه میتونه کلی تاثیر داشته باشه

چون یه زایمان داشتین از نظر چسبندگی و اینا بهتره یه بررسی انجام بدین مثلا عکس رنگی یا هیسترو
این سری دیگه اجازه ندین دکتر کشاف زیفت انجام بده
انتقال معمولی داشته باشین

نه هیچی نگفت منم که اصلا قند و شکرو گذاشته بودم کنار فقط عسل میخوردم

عزیزم عسل زعفرون سیاه دونه اویشن زرشک اینا ممنوعه 

رویال ژل چی اونم نیازی نیست چون تو اتتقالم میخوردم 

ببینین فرتیل سی ام میتونه برای انتقال موثر باشه چون رو ضخامت و اندومتر و اینا تاثیر داره

لاله جون ٢٠ روز پيش انتقالم منفي شد  اين مه امكان داره اصلا تخمك نداشته باشم يا ربطي نداره ؟!! ...

ربطی نداره
تو سیکل پریود جدید میتونی تخمک داشته باشی
اون سیکل برای کسانی هست که تعداد تخمک هاشون خیلی خیلی کمه و مثلا هر بار یکی دو تا جنین دارن

عزیزم ۲۰۰ چیه؟ من دیروز خریدم فکر کنم ۳۸..... شکم بند بارداری مارک اوپو هم هست خوبه..... من سر دخ ...

200 بود انا جون
تازه کرمش هم 180 بود

نشون ندادن بهم
من خودم تو ذهنم تصور کردم اگه گرمم کنه و نتونم استفاده کنم اون وقت الکی 200 ضرر کردم