2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست

یه سوال...بیشتر مکمل هایی که مصرف میکنیم روی تقویت سیستم ایمنی تاثیر داره و باعث افزایش کارایی سیستم ایمنی میشه...

●●در اینصورت واسه افرادیکه مشکل سیستم ایمنی دارن و ایمنی بدن بالاست و جنین رو پس میزنه این مکملها ضرر نداره؟؟؟و تعادل سیستم ایمنی رو به هم نمیزنه؟؟؟مکمل هایی مثل اوابووست پروکیسید کیوتن سلن پلاس و...

ممنون میشم راهنمایی کنید

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم انتقال فریز داشتم از روز ۶تا ۱۰لکه بینی قهوه ای داشتم اولش دو تا لک اندازه بند انگشت بود بعد به ...

شما هم انتقالت موفق بوده؟

من خونريزيم هي كم و زياد ميشه الان سه روزه اين جوريم

دكتر مقدار پروژسترون رو زياد كرده برام

بله دکترم تجویز کرده همراه فمیبیون . الان دور دوم از فردا شروع میکنم . فکر میکردم اینا باعث ایجاد کی ...

۲۰ روز قبل دکتر نصر سونو کرد و تخمدانام هر کدوم ۵ تا فولیکول داشت با وجود اینکه دوماه پشت سرهم ال دی میخوردم 

واي چه حالم خوب شد ارمغان جون اين چند روزي همش تو فكرم ...... الان دارم پروكسيد و كيوتن و ميخورم ا ...

عزیزم من اینوفولیک یه دوره خوردم و ضخامت رحمم خوب رشد کرد ماه قبل که هیج دارویی نداشتم روز ۱۴ پریودم ضخامت اندومتر ۵ بود اما ماه بعدش با اینوفولیک روز ۱۲ پری اندومتر ۷ بود 

مکملای مفیدی مصرف میکنی انشالله بزودی نی نی میاد تو دلت😄😄

بهار جون میشه داروهای بعد انتقالت بگی چی داری از روز انتقال تا الان

پروژسترون و استرادیول و اکویین و آ اس آ و متفورمین و هپارین...سه روز اول انتقال پماد کلوتریمازول و قرص مترونیدازول هم داشتم از ۵ شنبه هم قرص کلروکین

دوستان یه سوال 

من وقت ویزیت گرفتم از رزاقی برای اولین بار .برای 31شهریور .

میخوام کسانی که تجربه دارن .راهنمایی کنن .

میشه تو شهر خودمون ازمایشاتی که میخواد رزاقی بده اینجام انجام بده .البته اگه پیدا کنم.رزاقی قبول میکنه مال جای دیگه رو .

یا میشه برم  پیش معینی برام ازمایشات رو بنویسه .برم انجام بدم روز ویزیتم ببرم به رزاقی نشون بدم .

ایا مال معینی رو قبول داره.

چون اونطور که شنیدم جواب ازمایشاتی که رزاقی مینویسه.یه ماه طول میکشه البته بعضی هاش.

میخوام یه کم بیفتم جلو ...

میشه دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنید ..

کارام زودتر انجام بشه...لطفا

بهار جان من واسه خودم يسري جملات تاكيدي مثبت درست كردم هر وقت فكراي استرس زا مياد سراغم هي با خودم ا ...

من دقیقا وقتی استرس میگیرم تپش قلب می گیرم . این چند ماه اخیر هم اینجور شدم آنقدر که درمانم طولانی شده -5 ساله- بدتر استرسی شدم اصلا اینجور نبودم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم بهترین راه سرگرمیه..... حالا از هر نوعی دوست داشتین..... فیلم، سریال، کتاب، ختم قران، صلوات. ...

انشاالله . فقط دلم به این خوشه بعد از انتقال میرم پیش خانواده ام . برام دعا کن 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...