2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048314 بازدید | 684650 پست
عزیز دلم چه قدر زود کم آوردی؟ گلم راه ما خیلی مقدسه و ارزش تلاش رو داره پس با یه همت دوباره شروع می ...

زود کم نیاوردم چهارسال منتظرم ۳۴ سالم مرکزناباروری نه ولی واریکوسل داشت پیش دکتر خوب عمل کرده الان همه چیخوب برای ای یو ای گفت نمونه مرم عا خودمم فولی ۱۸ ۲۱ ۲۸ داشتم دو روز پشت هم ای یو ای کردم اوروز لک پریود دیدممیدم نا امید شد کلی گریه کردم چقدر ندر  نیاز نشد

زود کم نیاوردم چهارسال منتظرم ۳۴ سالم مرکزناباروری نه ولی واریکوسل داشت پیش دکتر خوب عمل کرده الان ه ...

عزیزم خوب منظورم از زود یعنی با یه آی یو آی کم آوردی.....

عزیزم ببین هر چیزی علتی داره باید بگردی علتشو پیدا کنی.....

بابت همسرتم تاکید میکنم حتما یه آز اسپرم مرکز ناباروری بده چون با توجه به آز تو مرکز ناباروری میشه گفت شرایطش خوبه یا نه.....

وگرنه همسر منم یه آزمایشگاه معتبر ولی غیر ناباروری آز داده بود همه چی گل و بلبل بود اما بعد دیدیم مشکل اساسی داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی لطف کردی ممنون خواهری خدا نی نی نازت رو حفظ کنه خیلی کامل بود . . آره احتمالا همون کمبود ...

سلام شاید تالاسمی مینور داری منم بعدازکلی ازمایش فهمیدم تالاسمی دارم اول فکرمیکردم اهن بدنم کمه

عزیزم خوب میتونه مشکل از فریز باشه، از آنتی فریز باشه یا کلا قبل فریز جنینا کیفیتشون پایین بوده باشه ...

ممنون از وقتي كه گذاشتي

آنتي فريز چيه؟ 

آخه من احتمال دادم شايد همه جنين ها مشكل كروموزومي شديد داشتن كه اينطوري شدن؟؟؟

چون دكتر جنين شناس كلينيك اميد دكتر سعيدي  ، جنين شناس بيمارستان آبان هست كه خيلي تعريفشون رو ميكنن 

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.
پس عزیزم سعی کن نسخه ۳ و ۴ رو انجام بدی.....

سلام آنا جان ببخشید من همش مزاحمتون میشم 

دوستم نتونست ثبت نام کنه از من خواست ازتون بپرسم 

یکی اینکه بوسرلین رو شروع کرده امروز سومین روزش میگه بعد از تزریق دستش یه دایره بزرگ قرمز میشه و کهیر میزنه بعد هم تا بعد از ظهر جاش سیاه میشه شبیه به خون مردگی

سوال دومش هم این هست که چه چیزایی مصرف کنه برای تخمک با کیفیت بالا و کلا چه کارهایی رو باید تا روز پانکچر و بعدش انجام بده

ممنون از وقتی که میزاری عزیزم😍

سلام دوستان ی سوال

خونه ام ۲۵ پله داره میتونم بعد از انتقال از این پله ها برم بالا یا نباید برم ؟ ممکنه با یک بار بالا رفتن ۲۵ پله انتقالم منفی بشه ؟ 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
کسانی که عدد ذخیره کن دارن اصولا هر دوش رو میدن مثلا 150 واحد گونال و یه دونه مریونال

یعنی گونال بیشتر باید بزنم مریونال در حد یکی دو تا ؟؟؟؟؟ آخه برای آی یو آی کلا مریونال داشتم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
کسانی که عدد ذخیره کن دارن اصولا هر دوش رو میدن مثلا 150 واحد گونال و یه دونه مریونال

لاله چی میشه که ذخیره انقدر کمه . شما هم حتما بیشتر از سی سال داری ولی ذخیره ات 5 هستش ؟؟؟

این ذخیره برای سن من طبیعیه ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزيزانم اين بار كه هيچي شد ميكروم با ٤ تا تخمك كه يكيش خوب بود دفعه بعد احتمال كمتر ميشه تخمكام؟! ...

نه اینطوری نیست . منم سیکل اوا تخمک خوب نداشتم سیکل دوم 5 تا داشتم . آمپولاتو عوض کنی و دوز بالا بهت بدن بهتر میشه 

مرسي پارميس جون از اطلاعات دقيقي كه دادي قوربوورت برم

خواهش ميكنم🤗

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!