2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
سلام لاله جونم خوبی ؟ بازم مزاحم شدم شوهرم ی نه ماه پیش این آزمایش اسپرم رو برا بررسی علت سقط انجام ...

عزیزم فک کنم ده باری گذاشتی اینو :))
این تست تکه تکه شدن دی ان ای اسپرم نیست
بررسی کروماتین که همون سر اسپرمه هست که

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

يه سوْال داشتم ، علت اينكه اكثر جنين ها از فريز بعد از ٢ ماه درنميان و از بين ميرن ، چي ميتونه باشه؟ آخه من ٦ تا جنين داشتم كه٤ تا گريد a بود و دو تا معمولي بود ولي بعد دوماه كه خواستم انتقال بدم سه تا كه از بين رفته بودن و  جنين هايي كه مونده بودن يكي خوب بود و دو تاي ديگه خيلي ضعيف ، كه اين ٣ تا رو انتقال دادن و اينكه گرفته بود ولي تا روز ١٤ انتقال از بين رفت ، بنظرتون علت چي ميتونه باشه؟ 

ميخوام براي سيكل جديد ميكرو اقدام كنم 

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.
عزیزم بله کلی مامان با این روش داریممممممم..... خوش اومدی عزیزم.....

وای راست میگی🤤

خب باید من چیکار کنم🤤

هزینش چقدره😭

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
عزیزم خیلی بدتر از شرایط شما مامان شدن..... طرف با آزو اسپرمی مامان شده.....

الهی شکر ک مامان شده

کاش منم بشم😢

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
آنیزوسیتوز  (Anisocytosis) به معنی وجود گویچه‌های سرخ نامساوی غیرعادی در خون است به زبانی دیگر ...

عزیزم خیلی لطف کردی ممنون خواهری خدا نی نی نازت رو حفظ کنه خیلی کامل بود . . آره احتمالا همون کمبود آهن باشه چون آزمایش ۳ ماه بارداری رو نگاه کردم اونم مثبت بود و چند تا از cbc ها بالا پایین بودن . فقط نمیدونم فقر آهن با چی جبران میشه چون کم خون نیستم اهن بدنم پایینه که اونم علتش رو از اون عملی میبینم که به خاطر خارج از رحمی که باردار شده بودم و خونریزی کرده بود بعد عمل همش اینجورن ازمایشام . الانم که مکمل اهن دارم . دیگه یکشنبه میرم دکتر فدات لطف کردی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام من همون حامیم هستم. جنین فریز دارم امید به خدا اینا جواب بده

پس عزیزم سعی کن نسخه ۳ و ۴ رو انجام بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  يه سوْال داشتم ، علت اينكه اكثر جنين ها از فريز بعد از ٢ ماه درنميان و از بين ميرن ، چي ...

عزیزم خوب میتونه مشکل از فریز باشه، از آنتی فریز باشه یا کلا قبل فریز جنینا کیفیتشون پایین بوده باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ازمایشc.m.v ablgG18.1و رنج نرمالش زیر 11هستش این ازمایش خیلی مهمه؟

عزیزم چون آی جی جی هست یعنی هر چی بوده قبلا بوده.....

اگه آی جی ام + باشه یعنی الان مبتلا هستی....

وای راست میگی🤤 خب باید من چیکار کنم🤤 هزینش چقدره😭

عزیزم خوب دقیقا شرایطتون رو بگو.....

شاید اصلا نیازی به این روش نداری و با کمی درمان میتونی طبیعیم باردار بشی.....

سلام من ن ماه آی یو ای کردم ول نگرفت خیلی نا امیدم و داغون انقدر گریه کردم چشمم باز نمیشه

عزیز دلم چه قدر زود کم آوردی؟

گلم راه ما خیلی مقدسه و ارزش تلاش رو داره پس با یه همت دوباره شروع میکنی......

در مورد شرایطتون بگو.....

همسرت مرکز ناباروری آز داده؟؟

شرایط خودت چطوره؟

ذخیرت چنده؟