2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
عزیزم مدرک نمیخواد فقط نسخه کافیه..... بستگی به داروخونه شبانه روزی سهرتون داره که داشته باشه یا نه ...

ممنونم آنا جون آخه ما یک ساعت از تهران فاصله داریم بیمارستانم تهرانه شوهرم گفت تورو تو ماشین نگه ندارم که بریم دنبال دارو سریع بریم خونه تا استراحت کنی از نزدیک خونه بگیریم ولی اینجا هم گفت آزاده 

حالا شوهرم یکشنبه که میره سرکار تهران برام میگیره این سه روزو آزاد گرفتم دونه ای ۲۰ تومن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر بهم یک بسته پردنیزولون هم داد گفت از روز پنجم روزی یکی بخورم من ایمنی هام مشکل نداشت قبل از انتقال هم نخوردم، دکتر گفت برا احتیاط بیشتر بخور

آنا جون به نظرت بخورم از روز پنجم یکی؟!

ممنون آنا جون خوندم نوشتی سلن پلاس استفاده کردی

ببخش یادم نبود دقیق خدارو شکر پیدا کردی.....

حالا از دکترت بپرس دکتر من صرفا برا تب خالم اینو نوشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ال دی که میخوری آب زیاد بخور چون غلظت خونو بالا میبره..... عزیزم هنوز داروهای اصلی یعنی آمپول ...

ممنونم.

آره گفته اب بخور و آسپرین هم داده باهاش میخورم.

بعد از سینافکت ، آمپول hcgهست فک کنم .درسته؟

خوب همین ها تا قبل پانکچر؟ داروی دیگه نداره؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنونم آنا جون آخه ما یک ساعت از تهران فاصله داریم بیمارستانم تهرانه شوهرم گفت تورو تو ماشین نگه ندا ...

عزیزم آزاد ایرانیشو یا خارکیشو بیست گرفتی؟

چون من یکی دو هفته پیش ایرانیشو گرفتم قیمت آزادش ۱۴ بود.....

من سر هر دو بارداریم ایرانی گرفتم مشکلیم نبود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر بهم یک بسته پردنیزولون هم داد گفت از روز پنجم روزی یکی بخورم من ایمنی هام مشکل نداشت قبل از انت ...

عزیزم بخور ولی دکتر من از روز ۷ میگفت بخورم.....

ضمنا وقتی شروع کردی خیلی مراقب باش با کسی روبوسی نکن حتی در حد امکان دستم نده.....

یعی کن بیرونم میرب ماسک بزنی.....

آنا جون ببخشید سوالام زیاد شد تبخالی که زدم خطرناکه؟ یه ذره نگرانشم

ببین والا من کلا زیاد تبخال نمیزدم.....

اما از شانس دقیقا سر سیکل آخرم زدم اونم چه تب خالی، خیلی بزرگ بود......

دکترم این دارو رو داد.....

نگران نباش.....

ممنونم. آره گفته اب بخور و آسپرین هم داده باهاش میخورم. بعد از سینافکت ، آمپول hcgهست فک کنم .درست ...

عزیزم نه بابا داروهای اصلیت هنوز مونده......

سینافکت برا مهار سیستم باروریته.....

نوع سیکلت لانگ و از نوع اگونیسته اگه اشتباه نکنم....

هاش سی جی برا آزادسازی تخمکه......

تازه از روز سوم پریودیت آمپولهای اصلیت که برا تحریک تخمدانن شروع میشن......

یه چند باری سونو میشی و ۳۶ ساعت قبل از زمان عمل پانکچرت هاش سی جی میزنی که تخمکات آزاد بشن.....

یعنی داروهای اصلیتو هنوز نگرفتی.....

ممنونتم آنا جان خدا بچه هاتو حفظ کنه

فدات عزیزم......

ایشالله خدا وروجکای تو رو هم که به زودی میان بغلت حفظ کنه.....

عزیزم نه بابا داروهای اصلیت هنوز مونده...... سینافکت برا مهار سیستم باروریته..... نوع سیکلت لانگ و ...

آره لانگه.

چقدر اطلاعات داری.

اوه پس بگو.

بعد از روز سوم که داروهای اصلیه ، فقط آمپوله؟ اسمش چیه؟ 

یا دارو خوراکی هم هست؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم آزاد ایرانیشو یا خارکیشو بیست گرفتی؟ چون من یکی دو هفته پیش ایرانیشو گرفتم قیمت آزادش ۱۴ بود. ...

ایرانیه 

احتمالا داروخونه به شوهرم گرون داده، بعضی ها خیلی بی انصافن، میبینن مردم احتیاج دارن گوش میبرن

آره لانگه. چقدر اطلاعات داری. اوه پس بگو. بعد از روز سوم که داروهای اصلیه ، فقط آمپوله؟ اسمش چیه؟ ...

عزیزم خوب تنوع داروها زیاده.....

بسته به شرایطت و ذخیرت و بدنت دارو تجویز میشه.....

آمپولات از این دسته ها خواهن بود حالا بسته به شرایطت....

دسته اول: منوتروپین، منوگون، منوپیور، مریونال و......

دسته دوم: گونال اف، فوستیمون، پیورگان،.....

البته خوب همه داروها رو حضور ذهن ندارم حالا یا یه دارو از یه دسته یا از هر دو دسته برات تعیین میشه......

اینا آمپولن.....

حالا اگه نیاز باشه قرص استرادیولم برا ضخامت تجویز میشه.....

برا مشکلات خاصم داروهای خاصش که فکر نکنم برا اولین سیکلت از این دسته داروها داشته باشی.....