2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048364 بازدید | 684651 پست
لاله عزیزم من ذخیره تخمکم ۱۴.۵ بود و رنج آزمایشگاه ۷ بود و من روزی دو تا گونال اف و دو تا منوگون میز ...

ببین گونال خوبه اما دوزت مشکل داشته
اصولا تو شرایط شما اول دوز دارو رو کم میدن تا تعداد کمتری فولیکول تحریک بشه
مثلا 20 تا ، بعد دارویی میدن مثل مریونال که همون تعداد فولی رو بزرگ کنه
مقدار اولیه داروی شما تو سیکل قبلی زیاد بوده برای همین تعداد زیادی فولیکول تولید شد و نتونستن همه رشد کنن

دکتر من کسی که عدد ذخیره اش زیاده این مارو میکنه براش
در مقابلش کسی که عدد ذخیره اش کمه با دوز خیلی بالا شروع میکنه
بعد که تعداد مناسب فولی تحریک شد دوز دارو رو کم میکنه تا فقط همونا رشد کنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لاپرا کردی یا نه؟ یه چیزی جدیدا متوجه شدم یکی از دوستام که تحت نظر رویان بود و چند سال قبل با ...

من هم لاپرا کردم هم هیسترو

تو هیسترو گفتن فیبروم داشتی ولی جواب ازمایش فیبرومم ک دکتر ط ر ا ز ی  دید گفت نه این فیبروم نیست پولیپ بوده ازمایش روش کردنم مشکلی نبود

من چون عکس رنگیم مشکل داشت بعد ای یو ای منفی لاپرا شدم

چون دهانه رحمم تنگ دیلاتاسیون شدم ک هین عمل هیسترومم کردت پولیپ در اوردن دادن روش ازمایش شد ک مشکلی نداشته جوابش

اناناس میتونه انقباض ایجاد کنه برای همین میگن در مصرفش زیاده روی نکنین ویتامین سی هم یه سری مشکلات ...

لاله جون میشه بگی امگا سه هفته ای دوبار کم نیست می خورم . از اسفند شروع کردم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم در مورد شکمت والا مال من سر دخترم سفت و گرد و جمع و جور بود..... الانم سفته فقط یه کم پهنتره. ...

مرسي عزيزم از توضيحت، شما اكوي قلب جنين ميري ؟ دكترتون چي گفته؟ واسه دختر گلت رفته بودي ؟

احتمالا دقیق نمیدونم با چی پایین میاردش چون مال من نرمال بود...... فقط یه حدسی میزنم هموسیستئین میت ...

خب هموسیستئین کاملا به تغذیه مربوطه برای همینه کم و زیاد میشه

اخه کم دیدم قبل از شروع سیکل هپارین داشته باشه کسی برای همین گفتم اسپرین تجویز میشه یا نه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون میشه بگی امگا سه هفته ای دوبار کم نیست می خورم . از اسفند شروع کردم 

به نظرم طولانی مدته داری میخوری
به جاش با گردو ادامه بده که امگا 3 طبیعی برسه به بدنت

بچه ها عیدتون مبارک
امیدوارم از دست امام عصرمون هر اونچه خیره وخوبیه امشب هدیه بگیرین

هر چند ایت ا... سیستانی هنوز اعلام نکرده عید رو
ما هنوز پا در هواییم :)))
اما من تبریک گفتم تا جا نمونم

به نظرم طولانی مدته داری میخوری به جاش با گردو ادامه بده که امگا 3 طبیعی برسه به بدنت

یعنی چی یه جاش؟ کپسولشو نخورم دیگه ؟ 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...