2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048366 بازدید | 684651 پست

بچه ها امگا 3 هفته ای دو تا می خورم کم نیست ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزيزم روزي چند تا خوردي ؟! تا داروهاي ديگم برسه امشب پروكسيد و كيوتن و برم بخرم 

تو یک لیوان آب یه پودر خالی میکنی بعد از صبحانه میخوری . ولی خیلی شلوغش نکن این همه ویتامین ؟! نکنه زیاد بشه . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن گلم شما دوتا خیلی خوب جوابا رو میدین و هر دوتاتون ماهین ب خدا همیشه دعاگوتن هستم و خواهم بود . فقط ...

من حس میکنم غلظت بی تاثیر نیست برا تخمکگذاریت اما تنها عامل نیست.....

یعنی بعضا دور تخمدنارو چربی میپوشونه، تنبلی هم که داری و غلظت خونم اینا همه میتونن دست به دست هم بدن و شرایط رو بد کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
يعني هم اينو فوليك هم اووبوست هم اين پودر پروكسيد ؟! هر ٣ تارو بخورم  آزمايش همسرم و الان ميف ...

نگاه کردم رو جعبه ننوشته کیوتن مال شوهرم داشته .نمیدونم والا نکنه زیاد بشه .با لاله مشورت کن 

عزیزم.خدا رو هزاران هزاران مرتبه شکر . من چون چند روزه این تایپک رو  دنبال میکنم .تا صفحه 600 ...

فدات عزیزم......

ایشالله قسمت خودت و بقیه دوستان.....

عزیزم الان ۲۰ هفته و ۳ روزمه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو یک لیوان آب یه پودر خالی میکنی بعد از صبحانه میخوری . ولی خیلی شلوغش نکن این همه ویتامین ؟! نکنه ...

اوابوست و اينوفوليك و لاله خوبه منم سفارش دادم بيارن

بعد امروز دوباره گفتين كيوتن و پروكسيد هم خوبه 

حالا ٤ تاشو ميخورم ديگه 😂😂

راستي آزمايش همسرم و واست فرستادم

اوابوست و اينوفوليك و لاله خوبه منم سفارش دادم بيارن بعد امروز دوباره گفتين كيوتن و پروكسيد هم خوبه ...

فدات  باشه نگاه میکنم . اگه زودتر از سه شنبه داروها دستت می رسه شروع کن استفاده کن بعد سه شنبه برو پیش دکتر اگه صلاح دونست برات بنويسه .

نگاه کردم رو جعبه ننوشته کیوتن مال شوهرم داشته .نمیدونم والا نکنه زیاد بشه .با لاله مشورت کن 

كيوتن هم لاله جون گفت خوبه 

ديگه ويتامين اي و زينك و تقويتيهاي ديگه رو نميخورم اين ٤ تارو ميخورم ديگه