2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048432 بازدید | 684655 پست
نه انا جون داروهای ضد انعقاد ندارم .یادته گفتم هفته هشت که بودم دکتر انوکساپارینم رو قطع کرد که خیلی ...

عزیزم یه کم آب زیاد بخور اگه دیدی خواب رفتنا کم میشه محتملا به بحث انعقادی ربط داره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

من الان از تلویزیون شنیدم گفتن بارداری با  میکرو انجیکشن میشه

واسه منم میشه😢

دکتر گفت تخمکات تحرک ندارن 

اسپرم شوهرتم ۲۸ میلیونه و تحرک نداره خیلی کمه😢😢

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اب نمی تونم زیاد بخورم

چرا آب نمیتونی بخوری؟

کاهو بخور.....

سالسیلات دارارو بذار تو لیست غذاییت اونا که مناسب طبع و بدنته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان یه سوال دهرم. من سه روز پیش انتقالم منفی شد الان سه روزه همش لک قهوه ای دارم. چیکار کن ...

عزیزم هیچ کاری نکن بذار طبیعی بیاد.....

بهار من كمتر از تو بود ذخيرم 😞😞0.996 بود fsh هم6,2 بود داروها ضعيف بوده ؟! من ٢.٥٠٠ سي سي پيورگان ...

عزیزم اورگالوتران برا تحریک تخمدان نیست کارش مثل ستروتایده برا مهاره.....

لاله جون بیاد بگه ارگالوتران چجور آمپوليه ؟

عزیزم کارش مثل ستروتایده برا مهاره......

راستي جواب دفع پروتئينم خوب بود خدارو شكر ولي ورم هنوزم هست من چند روزه كه گاهي توي شكم و اينا يه ح ...

عزیزم در مورد شکمت والا مال من سر دخترم سفت و گرد و جمع و جور بود.....

الانم سفته فقط یه کم پهنتره....

در مورد دلپیچه منم گاهی این حالتهارو دارم که وقتی میرم دستشویی بهتر میشم سر دخترمم این حالتهارو داشتم.....

انقباضات میشه گفت اینجوریه.....

یهویی منقبض بشه و ول کنه و اگه این انقباضات مکرر باشه و هی اتفاق بیفته یعنی باید پیگیر بشی اما اگه کم و گاه و بیگاه باشه با همون ایزوکسوپرین کنترل میشه..... 

مطمینی ؟ اورگالوتران مهارکننده هست مثل ستروتاید

بله مثل ستروتایده عزیزم.....

اخیرا چون ستروتاید کم پیدا شده به جاش معمولا اینو تجویز میکنن.....

اها یعنی قبل از شروع سیکل باید با اسپرین غلظت کنترل بشه دیگه آره؟

احتمالا دقیق نمیدونم با چی پایین میاردش چون مال من نرمال بود......

فقط یه حدسی میزنم هموسیستئین میتونه تغییر کنه.....

من خودم چند باری انجام دادم عددش تغییر کرده.....

مثل جهشهای ژنی نیست که جهش که اتفاق افتاد دیگه تا آخر عمر همراهت باشه.....

حدسم میزنم اینکه چی هموسیستئین رو بالا برده مهمه.....

شاید درمان داروییشم به علت بالا برندش بستگی داشته باشه.....

برو همینه نمیتونم چیزی بگم.....

سلام به همگی  اناجون   لاله جون  درسته که همه مکمل ها توکلیه وکبد رسوب میک ...

والا دقیق نمیدونم اما من کلا آب زیاد میخورم با دارو و بدون دارو.....

سلام انا جون فریز دارم گفتم جنینام.گریدشون aبود و شرایط رحمم گفتن خوبه ولی منفی شد و اندومتر  و ...

عزیزم پس سعی کن بررسی کنی.....

حیف جنیناته.....

عزيزم روزي چند تا خوردي ؟! تا داروهاي ديگم برسه امشب پروكسيد و كيوتن و برم بخرم 

عزیزم هر روز یه ساشه رو تو ۲۰۰ میلی لیتر آب حل کرده و میخوری

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
خوب پزشك چرا اين داروهارو داد؟!  حالا كه گذشت واي به نظرت يك ماه كافيه واسه تقويت ؟!

از حالا بخوری یک ماه هم استراحت و تقویت تا پانکچر بعدی دو ماه میشه تقریبا . منم بین سیکل اول و دومم یکماه فاصله بود و فقط ال کارنتين خوردم پنج تا تخمک داشتم دو تا جنین شد البته شوهرمم ضعیف بود 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...