2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
عزیزم من شیرازی هستم اما من بار اول باردار شدم و به آزمایش ایمنی نرسیدم، اما میپرسم حتما واست 

تبریک میگم بهت دکترت کی بود گلم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
حالا آنای عزیزم جدا از جواب اون ژن های انعقادیا ک بیادش . حالا رو اینا نظر بده عزیزم تا من تو دستم ب ...

عزیزم من نمیدونم چه جوری توضیح بدم همه رو که گفتم اما باشه بازم میگم ولی التماس میکنم نوشته هامو خوب بخون......

هموسیستئینت خیلی بالاست و همونطور که گفتم احتمالا ب۶ و ۱۲ و فولیک ۵ و شایدم آسپرین و سلکسان و امثالهم هم داشته باشی بستگی به بقیه آیتمام داره یعنی اینکه این بالا بودن منشاءش چی باشه....

در نهایت این دکتر متخصصه که میتونه نظر قطعیو بده.....

برا آنتی تایرو هم گفتم احتمالا پردنیزولون بسته به سختگیری دکتر شاید سرمم داشته باشی.....

سی دی ۱۹تم احتمال پردنیزولون تجویز بشه......

عفونیام که گفتم چون آی جی جی + هستن یعنی آنتی بادیشو داری یعنی مبتلا نیستی.....

یعنی یا واکسن زدی مثلا واکسن سرخچه یا قبلا گرفتی که پادتن داری یعنی مبتلا نیستی پس دلیلی نمیبینم الان نیاز به دارو از این بابت داشته باشی......

توکسوپلاسما هم مربود به گربه و بعضی حیواناته.....

ممکنه قبلا در تماس بودی گرفتی الان دیگه ایمنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا آنای عزیزم جدا از جواب اون ژن های انعقادیا ک بیادش . حالا رو اینا نظر بده عزیزم تا من تو دستم ب ...

سی دی پایینم فکر نکنم موردی داشته باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE=61771667]عزیزم اسپرین هم داری؟ ممکنه غلظت خون باشه ممکنم هست تغییرات هورمونی باشه به نظرم به ...

عزیزم من تجویز سر خود دوست ندارم اما به نظرم بد نیست خودت آسپرین بخوری.....

اگه مشکلی باشه لااقل تقلیلش میده.....

چرا ازمایشام رو دارم .چون همسرم برده به دکتری نشون بده دم دستم نبود .دوباره چک کنم دقیق.واسه همین از ...

۲۳۵۱۹

امپولای برنجک رو نمیدونم چی بوده عدد ذخیره اش هم نمیدونم در ضمن برای عدد های ذخیره پایین تر از 2 ، ...

عزیزم این آمپوله ب منم خوبه ک ب قرص و آمپول جواب نمیدم ؟ قیمت آزادش هول و هوش چقده ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام بچه ها میشه بدون آز ایمنی و انعقادی سر خود آیپرین و سلکسان و اینجور چیزا مصرف کنیم ک اگه مشکلیم باشه برطرف شه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
وااااي قوربونت برم ميشه خواب و رويا حقيقت داشته باشته؟! والا من از ديروز شياف نزاشتم ولي اصلا حسه پ ...

عزیزم معجزه این چیزا سرش نمیشه.....

بخواد بیاد نیاز به هیچی نداره.....

ثمین جون من الان بیمارستان هستم و عزیزای دلم ک الهی تا آخر آخر پیش من بمونن و تنهام نزارن انتقال داد ...

نوش جونتون عزیزای خاله با مامان بهارشون.....

نمیدونم نشنیدم اسمشو  تو نت زدم دکترای ایمونولوژ شیراز همشون آسم و آلرژی بودن  یه بار هم ...

عزیزم فکر کنم صفحه ۵ اطلاعاتشو گذاشته بودم ببین دکتر شرکت دقیق کجاست.....

اگه شیراز باشه از دکترای خوبه ایمونولوژه....

نمیدونم شیراز بود یا اصفهان.....

وای من سویا زیاد مصرف میکنم تو غذاهام،ولی نمیدونم شوهرم مشکل داره یا نه

عزیزم سویا برا کم کاری تیروئیدم خوب نیستا.....

برا آندومتریوزم خوب نیست......

آنا جون راهی هست که من آزمایشامو غیر حضوری نشون دکتر ایمونولوژ تو تهران بدم برام مقدور نیست بیام تهر ...

عزیزم ابن سینا فکر کنم ویزیت غیر حضوریم داشت.....

ببین ایمونولوژشم داره این ویزیت غیر حضوریو؟

سلام انا جونم .نه ندارم

عزیزم دردات چی ممتد و مکرره؟

اگه حس میکنی زیاد تکرار میشه به دکترت بگو.....

ایزوکسوپرین خیلی برا این درها و انقباضات خوبه.....

عزیزم من نمیدونم چه جوری توضیح بدم همه رو که گفتم اما باشه بازم میگم ولی التماس میکنم نوشته هامو خوب ...

خیلی خیلی ازتون ممنونم یک دنیا تشکر تا آخر عمرمم دعاگوتن هستم شما ب من گفتین آزمایش بدم .حالا ب نظرت اینکه ضخامتم کم بودش و سایز فولی بالا نمیرفت بخاطر این غلظت هستش . و ی سوال دیگه من ک چربیم خوب شد میخواستم این ماه سیکل میکرو رو انجام بدم ک آزمایشام خراب در اومد و اون ژن انعقادیا هم تا نوزده تیر میادش و من باید صبر کنم . و میگن ک باید حداقل دو ماه قبل بارداری هم پردی و آسپرین و ب ۶ و ۱۲ مصرف کنم . حالا میتونم سرخود این داروها رو خودم مصرف کنم ؟؟