2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جیگر تورو برم که انقدر اطلاعاتت بالاس و خوب راهنمایی میکنی ما رو .  من ذخیره ام 1/43 هستش مال ...

بهار من كمتر از تو بود ذخيرم 😞😞0.996 بود fsh هم6,2 بود داروها ضعيف بوده ؟! من ٢.٥٠٠ سي سي پيورگان زدم  ٤ شب منوپور زدم  ٢ شب مونده به پانكچر هم ارگالوتران زدم ٢ تا 

ثمین جون من الان بیمارستان هستم و عزیزای دلم ک الهی تا آخر آخر پیش من بمونن و تنهام نزارن انتقال داد ...

به سلامتي عزيزم انشالله كه خيره🙏🏻❤️

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
بهار من كمتر از تو بود ذخيرم 😞😞0.996 بود fsh هم6,2 بود داروها ضعيف بوده ؟! من ٢.٥٠٠ سي سي پيورگان ...

خیلی هم کم نیست عزیزم میشه گفت 1 هستش دیگه . پيورگان چند شب زدي عزیزم ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بهار من كمتر از تو بود ذخيرم 😞😞0.996 بود fsh هم6,2 بود داروها ضعيف بوده ؟! من ٢.٥٠٠ سي سي پيورگان ...

لاله جون بیاد بگه ارگالوتران چجور آمپوليه ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ببين از روز ٣ پريود زدم تا ٨ روز روزي ٣٠٠ سي سي

به نظرم پيورگان باید کم کنی منوپيور بیشتر بزنی . آخه اینجور که از صحبتهای لاله متوجه شدم این سیکل برای کسایی که ذخیره اشون بالاس خوبه 

رزسفيد جونم عزيزمممم خيلي خوشحالم ازت باخبر شدم، واسه تصميمتونم خوشحال شدم خيلي ، ان شاءالله كه تا آخر سال نيني نازتون بغلتون باشه و صد در صدم خوووش قدم هست و بعدش فقط شادي و خوشحالي باشه واستون

دوستاي عزيزم كه منفي شدين خيلي خيلي ناراحت شدم واقعا آدم اينجور وقتا نميدونه چي بگه... هممون اين دردو كشيديم و ميدونيم چقد تلخه ولي ان شاءالله به زوديه زود به شيرين ترين روزا ميرسين و جبران ميشه اين روزا

ارگالوتران و گفت كار hcg رو انجام ميده يعني ٢ صبح زدم ٢ روز بعد ٢ بعد از ظهر پانكچر شدم

مطمئنم سیکلت عوض بشه بدنت بهتر جواب میده . دو سال پیش هم من سیکل اولم تخمکهام پوچ بود دومی پنج تا داشتم . ای کاش اونموقع امپولامو یادداشت میکردم .

به نظرم پيورگان باید کم کنی منوپيور بیشتر بزنی . آخه اینجور که از صحبتهای لاله متوجه شدم این سیکل بر ...

واقعاااا

يعني بهار يه چيز ميخوام بدونم مامايي كه داره تو بخش اي وي اف كار ميكنه دوزار تجربه ندارن ؟! 

ما والا تو اين ني ني سايت كلي چيز ياد گرفتيم كه اونا اصلا .....

والا بخدا كل آزمايشامون تو دستشونه بر اساس اون بايد دارو بدن ديگه اونم داروهاي به اين گروني 

تازه واسه سيكل بعديه من گرونتر هم ميشه چون از ديشب دلار م داره ميره بالا ...حالا پولش فدايه سرمون نتيجه بگيريم الان من به خالم گفتم يه سري دارو كه لاله جون گفت واسه ذخيره خوبه گفتم برام بياره

ولي اينو من نبايد كنكاش كنم دكتر وقتي داره پوله اساسي از مريض ميگيره اونه كه بايد تحقيق كنه ببينه چي به مرضش ميسازه چي نمسازه ؟

راستي جواب دفع پروتئينم خوب بود خدارو شكر ولي ورم هنوزم هست

من چند روزه كه گاهي توي شكم و اينا يه حالي مثل احساس دلپيچه دارم ببخشيد شبيه نفخ يا وقتايي كه بايد آدم بره دستشويي... زودم خوب ميشه، حالا ميخوام بدونم اينا همون چيزيه كه حس ميكنم يا نه ؟ من نميدونم انقباض اينا چجوريه از دكترم پرسيدم اونم توضيح داد ولي بازم نميدونم چه شكليه، ميخوام اگه لازمه كه زودتر پيگيري كنم

سوال دومم اينكه شكم بايد همينقد سفت باشه ؟ يعني از بالا تا پايينش دست ميزني كاملا سفت و ماهيچه اي ؟ و هيچ جاش فرو نره ؟