2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048442 بازدید | 684655 پست
آهان یادم اومد..... پس خدار  شکر مشکلاتت رو شدن.... مشکل انعقادی چی نداری؟

ن عزیزم

ازمایشام چیزی نشون نداد

ولی بخاطر سقطام اسپرین میخورم

بنظرت تصمیم خوبیه ک خودم طبیعی اقدام کنم ی مدت و دکترو بذارم کنار؟

احساس میکنم دکترم بهم فرصت نداده طبیعی اقدام کنم و شاید جواب بگیرم

عزیزم اگه بخوایی با ایشون ادامه بدی بهتره از طریق مطب اقدام کنی...... آدرس و شماره مطبش صفحه ۵ تاپی ...

وتی ممنون عزیزم...پیداش کردم خیلی کامل بود...شنبه تماس میگیرم با مطبشون...من از شیراز میخوام بیام...بادکتر نصر هم نوبت گرفتم ابان نوبت دادن بهم...گفتم اگه خانم دکتر زودتر نوبت میدن اول با ایشون ویزیت بشم تا به آبان ماه برسه

یک دنیا ممنون

د 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم عزیزم منفی شدن دوستان خیلی ناراحت کننده اس امیدوارم دفعه ی بعد با خبر خوش خوشحالمون کنی

مرسی لاله جونم انشالله همیشه شاد و سلامت باشید در کنار خانواده عزیزتون

ن عزیزم ازمایشام چیزی نشون نداد ولی بخاطر سقطام اسپرین میخورم بنظرت تصمیم خوبیه ک خودم طبیعی اقدا ...

اگه ذخیرت خوبه چرا که نه...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعد سقطم باردار نشدم  میکرو کردم و متاسفانه اولین انتقالم خارج رحمی شدم و لاپراسکوپی شدم و هردو ...

منم تجربه ی خارج رحمی داشتم ولی دکترطرازی داروبهم داروداد خیلی طول کشید ولی لوله همو ازدست ندادم امید وارم هرچه زودتر شماهم مامان بشید عزیزم 

سلام ،چند روز بعد عمل هیسترسکوپی پریود میشیم من بیست وسوم پریودی هیسترو شدم منتظرم سریع پریود شم که داروهای انتقالمو استفاده کنم

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
منم تجربه ی خارج رحمی داشتم ولی دکترطرازی داروبهم داروداد خیلی طول کشید ولی لوله همو ازدست ندادم امی ...

خداروشکر عزیزم که زود. تشخیص دادن

من کلینیک ابن سینا میرفتم متاسفانه خیلی دیر تشخیص دادن 

بازم در نهایت این دکتر نصر بود. که تشخیص نهایی داد

ابن سینا سه بار سونو شدم تشخیص ندادن وای که چقدر درد کشیدم و چه روز و شبایی رو گذروندم با اینکه همه علائم خارج رحمی هم داشتم و. خودمم بهشون گفتم احتمالا خارج رحمیه اما چون سومی هم داخل رحمم ساک داشت تشخیصشون روی اون بود. که میگفتن داره سقط میشه و دردات بخاطره سقط هست 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم باید جواب اونام بیاد..... اما فعلا باید وهله اول مراقب خودت باشی چون هموسیستئینت بالاست...... ...

حالا آنای عزیزم جدا از جواب اون ژن های انعقادیا ک بیادش . حالا رو اینا نظر بده عزیزم تا من تو دستم بیادش :

برا انعقادی هموسیستیین تو رنج نیستش برا این هموسیستیین چ دارویی باید بخورم و این یعنی چ اگه توضیحی دارین بهش بدین .

برا ایمنی ها آنتی تروگلوبین تو رنج نیست برا این چی پردی لازمه یا سرم ؟

Cd19 ک relative count :20/35 هستش ک رنج نرمالش ۶_۲۳ هستش و absolute count :6۰4/88 هستش ک اینجا تو رنج نیست ک رنجش باید ۱۱۰-۵۷۰ باشه این cd اینجا تو رنج نیستش . 

HLA - DR : 22/5  هستش ک رنج نرمالش ۶ _۲۳ هستش . این چی باید سرم بگیرم ؟؟

CD56 4/71 هستش ک رنج نرمالش ۵_۱۹ هستش ک از رنج نرمال کمتر هستش . و CD16+56 : 3/19 هستش ک رنج نرمالش ۳_۲۲ هستش و کمه .

برا عفونی ها هم روبلا و CMV  ک احتمالا آمپول سرخچه زدم و آبله مرغان هم ک گرفتم تو بچگیم و اون توکسوپلاسموز یعنی چ ؟ دارویی باید برا این سه تا بخورم ؟؟ اینا رو کاملا اگه میتونین بهم توضیح بدین با داروهاش لطفا 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

[QUOTE=61771667]عزیزم اسپرین هم داری؟ ممکنه غلظت خون باشه ممکنم هست تغییرات هورمونی باشه به نظرم به دکتر بگو اگه ل ...[/QUO

لاله جان الان هیچی بهم نداده الانم  نیست دکترم

من همه اش حالت تهوع دارم و شبهام سردردم خیلی زیاد میشه

عزیزم جالبه که آزهاتو نداری..... چطور میشه این آزها دستت نباشن..... ضمنا میدونم برا همون سرم آی وی ...

چرا ازمایشام رو دارم .چون همسرم برده به دکتری نشون بده دم دستم نبود .دوباره چک کنم دقیق.واسه همین از دکتر باز سوال کردم که ایا من این ازمایشاها رو انجام دادم یا نه.هرچند دکترایی کخ رفتم بابت ازمایشها یادمه.

کاریوتایپ اگه همون ژنتیکه دادیم .حالا اگه چیزی دیگه ای جز ژنتیکه نمیدونم.

باز دارم تحقیق میکنم .ببینم چه ازمایشاتی باید انجام بدم که ندادم...

شماره ابن سینا رو دارید بهم بدید تماس بگیرم البته اگه زحمتی نیست.

دقیقا فقط رحمم و معدم سرده لاله جان سردیم میشه حالت تهوع میگیرم و مثل اینکه فشارم بیفته میشم

فاطمه جان منم دقیقاً همینجوری بودم قرصامو بین غذا یا بعد غذا با معده پر خوردم خیلی بهتر شدم وقتی هم به دکترم گفتم گفت طبیعیه و فقط برام آمپول بکمپلکس نوشت 

در کل اوایلش اینجوریه بعد عادت می کنید

انقدر طول ميكشه ؟! خوبه راهه توهم و واسم بستي چون امروز داشتم تو رختخواب فكر ميكردم اگه پريود ...

خیال پردازی خوبه .حداقلش ادم انرژی مثبت میگیره .میشه .بنظرم معجزه همیشه اتفاق میفته و بعید نیست.دیروز رفتم دکتر گفتم من بی بی چک زدم سه تا مثبت شد و روز شش انتقالم لکه بینی داشتم که فکر کردم مال لانه گزینیه و کلی علائم.

ولی منفی شدم.

گفتن نمیدونیم .گفتم ممکنه باشم ولی دیر نشون بده.گفت اره یه خانمی منفی شد.بعد عادت نشد دو هفته باز منفی شد .بعد یه ماهی و خورده ای اومد مثبت بود و جنین سالم و خوب و عالی .گفت ما هم تعجب کرده بودیم .

معجزه هست .بهش اعتقاد دارم چون دیدم و به قدرت خدا اعتماد دارم ....

انشاالله برای ما هم اتفاق میفته به زودی

خداروشکر عزیزم که زود. تشخیص دادن من کلینیک ابن سینا میرفتم متاسفانه خیلی دیر تشخیص دادن  باز ...

درکت میکنم عزیزم منم اون روزاروگذروندم خارج رحمی وانتقالای منفی اخریشم سقت توهفته ی بیست ویک که زجراورتراز همه بود امیدوارم خداکمکمون کنه