2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سه تا سوزن تو روز سیتا فکت ۲۰ واحد Hmjو یک هم اسمش یادم نیست اسمش شبیه سینا فکت بود🤔🤔🤔 دیگه هیچ ...

احتمالا سینال اف بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ن اصلا . قبلا بارداری اولم دو سال پیش تو ده هفته احتمالا آمپول سرخچه زدم . و اون روبالاهم ک مربوط ب ...

عزیزم روبلا همون سرخچست.....

کلا یادت باشه igg مثبت یعنی یا قبلا گرفتی یا واکسنشو زدی.....

اما İgm مثبت یعنی الان مبتلا هستی که شکر خدا برا تو اینا منفین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یعنی دیگه علت سقطام همین مشکل ایمنی و انعقادی هستش ؟ من مشکل عدم رشد داشتم و رشدشون متوقف میشد ...

عزیزم به احتمال خیلی زیاد بیشترین عامل سقطات انعقادیه.....

ایمنیتم جزئیه با درمان اینا ایشالله دیگه مامانی حتی شاید خیلی راحت طبیعی یا با کمی تحریک تخمدان مامان بشی.....

هیسترو نمیدونم چیه ...البته یکی از دوستام گفتن من هیسترو شدم چون اندمترم ضخامت زیاد بود ..ولیدچون ما ...

عزیزم هیسترو یه روش تشخیصی درمانیه.....

ربطی به ضخامت و اینا نداره......

چطور عکس رنگی میگیری ببینی اون تو چه خبره؟

هیسترو تشخیصی هم یه همچین چیزیه......

با بیهوشیه......

دوربین میفرستن از طریق واژن و اون تورو کامل بررسی میکنن.....

اگه مشکلی هم باشه در حد توان از همون طریق واژن تجهیزات میفرستن داخل و درمان میکنن که اینم میشه هیسترو درمانی.....

عزیزم قبل از انتقال آسپرین و پردی رو تا چند دوره باید بخورم ب نظر شما ؟ آخه موندم تا اون ژن های جهشی ...

عزیزم باید جواب اونام بیاد.....

اما فعلا باید وهله اول مراقب خودت باشی چون هموسیستئینت بالاست......

عجله نکن اصلا برا سیکل جدید.....

حتی به نظرم تا مطمئن نشدی هموسیستئین پایین اومده وارد سیکل نشو......

فعلا منتظر بقیه انعقادیات باش.....

راستی بازم میگم آب خوردنو جدی بگیری کم کم ۲-۳ لیتر در روز.....

عزیزم چرا نتونه میتونه...... منظور لاله جون اینه احتمال طبیعی رو نداره..... البته اگه انسدادی نباش ...

ممنون آنا جون. برای کنترل طبع و تقویت اسپرم چ رژیمی باید رعایت کرد؟ تو تل گرام گذاشتید؟

واااااي خدا عمرت بده واقعا گفتم اوضاع ديگه خراب شد ولي باز اميدوار شدم با حرفات🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹

ببین فقط دفعه بعد تاکید کن دقیقا داروهای سیکل قبلت چی بودن و نوع سیکلت چی بوده چون معلومه به اون نوع سیکل و دارو جواب نداده.....

انقدر طول ميكشه ؟! خوبه راهه توهم و واسم بستي چون امروز داشتم تو رختخواب فكر ميكردم اگه پريود ...

قربون خیالپردازیت برممممممم......

همیشه جا برا خیالپردازیا هست.......

مگه من با کلکسیون مشکلات طبیعی باردار نشدم؟؟؟

خوب فکر کردن من به بارداری طبیعیم خیالپردازی بود و میبینی تحقق پیدا کرده......

جوری که بی بی + دیدم سوشو گفت عمرا حتما خراب بوده اصلا زیر بار نمیرفت باردار باشم......

پس خیالپردازی کن عزیزم ایشالله به زودی تحققشم میبینی.....

ببین فقط دفعه بعد تاکید کن دقیقا داروهای سیکل قبلت چی بودن و نوع سیکلت چی بوده چون معلومه به اون نوع ...

باشه عزيزم حواسم هست الانم خالم داره از سفر مياد واسش نوشتم ova boost و inofolic خارجي بياره

اگه چيزي ديگه اي لازمه بگو لطفا بگم بياره 

Folic 5 خارجي بگم ؟! 

قربون خیالپردازیت برممممممم...... همیشه جا برا خیالپردازیا هست....... مگه من با کلکسیون مشکلات طبی ...

چقدر حال آدم و خوب ميكنيد ....واقعا معجزه خدا اينه كه شماهارو دارم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنون آنا جون. برای کنترل طبع و تقویت اسپرم چ رژیمی باید رعایت کرد؟ تو تل گرام گذاشتید؟

عزیزم من کم و بیش چیزایی که به ذهنم رسیدن یا تو منبع موسقی دیدم گذاشتم.....

ببین در مورد تغذیه من هیچ وقت توصیه خاصی نمیکنم چون واقعا نمیشه رژیم یکیو به کس دیگه دیکته کرد......

اما یه قانون کلی هست......

شناسایی طبع بعد تعریف رژیم خاص طبق طبع و داروها و شرایط خاص فرد......

پس طبع هر دو تونو اول در بیار ببین چیه......

اسپرم گرمارو زیاد دوست نداره پس اگه طبع همسرت گرم بود پس تو دادن گرمی بهش زیاده روی نکن یا اگه گرمی میدی خنکی هم کنارش بده.....

اگه سرد بود میتونی گرمی بهش بدی اما حواست باشه از اون ور بوم نیفتی.....

یعنی کلا خروجی گرمای بدن همسرت نباید زیاد گرم باسه چون واسه اسپرم خوب نیست.....

برا خودتم طبعتو شناسایی کن.....

گرما در کل خوبه برا بدن البته منظورمگرمای نهاییه یعنی بعد اصلاح طبع......

اما اگه دیدی زیادی گرمی کردی اعتدال رو رعایت کن چون رحم زیادی گرمم خوب نیست......

خلاصه میبینی ته تهش اعتدال بهترین کاره......

به درجه گرمی و سردی بدنت و درجه گرمی و سردی موادی که میخورین بستگی داره......

باشه عزيزم حواسم هست الانم خالم داره از سفر مياد واسش نوشتم ova boost و inofolic خارجي بياره اگه چي ...

عزیزم من خیلی تو باغ مکملا نبودم یعنی هر چی دکترم داده بود خوردم.....

به نظرم اطلاعات لاله جون در مورد مکملا بیشتره ازش مشورت بگیر.....

سلام  ببخشیدتشخیص رحم تک شاخ تو هیسترو امکان پذیره؟

به نظرم میاد امکان پذیر باشه.....

اما خوب دقیق نمیدونم چون کلا خیلی اطلاعات در مورد رحم تک شاخ ندارم.....