2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
از عصر خیلی منتظرت بودم عزیزم . یعنی موقع انتقال هپارین هم دارم . عزیزم تا چند دوره قبل از میکرو بای ...

برای 19 فقط پرد میدن
سرم برای سی دی های دوتایی و 56 تجویز میشه

هپارین بعد از انتقال ممکنه داشته باشین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ن اصلا . قبلا بارداری اولم دو سال پیش تو ده هفته احتمالا آمپول سرخچه زدم . و اون روبالاهم ک مربوط ب ...

عزیز روبلا مال سرخجه اس که شما ایمنی
اون دو تا هم ویروس مربوط به بیماری های مشترک با حیواناته
از حیوانات گرفتی احتمالا قبلا این ویروس ها رو

انتی تیروگلوبولین بالاست
سی دی 19 رو من متوجه نشدم
سی دی 56 هم کمه که مهم نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یعنی دیگه علت سقطام همین مشکل ایمنی و انعقادی هستش ؟ من مشکل عدم رشد داشتم و رشدشون متوقف میشد ...

انتی تیروگلوبولین و سی دی 19 که گفتی بالاست و هموسیستئین میتونه عامل سقط ها باشه
اما همسرتون هم ازهاش مهمه مخصوصا دی اف ای

ممنون از توضیحت. اگه به این صورت که شما گفتید انجام ندادن یعنی بدرد نمیخوره؟

نه دیگه چون امکان پیدا شدن اسپرم خیلی کمتره 

منم آزمایشهای شمارو دیدم. برای توکسوپلاسما که انگل گربه هست، حتما با دکتر متخصص عفونی مشورت کن. من ش ...

اچ ال ای دی آر لب مرزه ها

باشه گلم میگم ک برا من تو  ایمنی ها hla dr زده ۲۲/۵ ک رنج نرمال تا ۲۳ هستش این برام زیاد نیست ؟

لب مرزه
فک کنم بستگی به حساسیت دکتر داره
دکتری مثل عارفی یا رزاقی فک کنم سرم بدن
چون خیلی سخت گیر تر هستن

هیسترو نمیدونم چیه ...البته یکی از دوستام گفتن من هیسترو شدم چون اندمترم ضخامت زیاد بود ..ولیدچون ما ...

هیسترو مثل سونوی واژینال هست با دقت صد ها برابر بیشتر
اما یه نوع عمله و با بیهوشی انجام میشه
ربطی به نرمال بودن ضخامت شما نداره
اصولا نرمالش اینه که هر کسی یه بار یا دو بار منفی شد هیسترو میکنن تا داخل رحمش رو کامل ببینن تا اگه مشکلی هست بر طرف کنن
مثلا پولیپ های ریز یا فیبروم یا سپتوم و چسبندگی

دکترتون حرف غیر منطقی زده

لاله جون پودر سم برای سوسک ریختم زیر کابینتهام الان میخوام با دستکش پاکشون کنم جوری که اگه دستم خورد ...

کار خوبی میکنی
حتما چندین دور با پارچه خیس هم بکش

باچی پاکش کنم؟! 

اها سوال بود
والا پودر کارش سخت تره
نه با جارو برقی میتونی بکشی نه مثل محلول هست که با استون پاک کنی
به نظرم خیلی اروم با پارچه خشک جوری که خاک بلند نشه اول همه ی پودر رو جمع کن بعد با پارچه خیس چندین بار بکش

اها سوال بود والا پودر کارش سخت تره نه با جارو برقی میتونی بکشی نه مثل محلول هست که با استون پاک ک ...

ماده ی افروز هست که ضد عفونی کننده هست  و تو بیمارستان ها استفاده میکنن با اون پاکش کنم میره؟ ب