2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048361 بازدید | 684651 پست
سرخجه اگه واکسن زدی قبلا ایمن هستی انتی بادی توکسوپلاسما و سایتو مگال هم مثبته ، اما احتمالا قبلا ...

نگاه ب ایمنی ها هم لطفا بنداز عزیزم تو دوتا برگه هستش یکی سی دی ها و یکی هم اون بقیه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سرخجه اگه واکسن زدی قبلا ایمن هستی انتی بادی توکسوپلاسما و سایتو مگال هم مثبته ، اما احتمالا قبلا ...

عزیزم یعنی دیگه علت سقطام همین مشکل ایمنی و انعقادی هستش ؟ من مشکل عدم رشد داشتم و رشدشون متوقف میشد و من نمیفهمیدم اصلا و سقط فراموش شده داشتم . ی کم شوهرمم اسپرمش ضعیف بودش البته ن خیلی زیاد . تحرک ۵۰ و تعداد ۲۵ و شکل نرمالش هم بالای چار درصد ک نرمال زده بودش بود . یعنی دیگه مشکل از همسرم نیستش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون من چون به سختی دارم شوهرم راضی میکنم که بیاد دکتر ، نمیخام مجبور بشم عوض کنم. میخام یک مرکز ...

اگه از اون نظر میخوای مطمئن عمل کنی که فقط تهران برای بیوپسی بیضه مطمئن هست
چون به روش میکرو سرجری بیوپسی میکنن
و هر جا احتمال داره اسپرم باشه رو نمونه بر میدارن
مرکز ابن سینا و بیمارستان گاندی بهترینن تو این مورد

همون مرکز مادر و کودک خوبه اما حتما سوال کنین ببینین تسه رو به روش میکرو سرجری انجام میدن یا نه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

عزیز دلم منتظر جوابتم بیصبرانه

لاله ی سرخ عزیز  من داروی ارامبخشی که دکتر جراح برام نوشت رو مصرف نکردم ...به نظرت کارم درسته ...

خب اگه واقعا نمیتونی ارامش داشته باشی باید داروی ملایم داشته باشی
در حد سرترالین و اینا که ضرر هم نداره خیلی
اما فک کنم به شما کلر دیازپوکساید داده بودن که خیلی جالب نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اگه از اون نظر میخوای مطمئن عمل کنی که فقط تهران برای بیوپسی بیضه مطمئن هست چون به روش میکرو سرجری ...

ممنون از توضیحت. اگه به این صورت که شما گفتید انجام ندادن یعنی بدرد نمیخوره؟

شما بد چند وقت اقدا، باردار شدید؟؟؟؟

اقدام؟
ما 7 سال و 4 ماه منتظر بودیم
دو بار میکرو کردیم
یه بار سال 94
یه بارم سال 96

عزیزم یعنی دیگه علت سقطام همین مشکل ایمنی و انعقادی هستش ؟ من مشکل عدم رشد داشتم و رشدشون متوقف میشد ...

منم آزمایشهای شمارو دیدم. برای توکسوپلاسما که انگل گربه هست، حتما با دکتر متخصص عفونی مشورت کن. من شنیدم اوناییکه توکسو مثبت میشن متخصص عفونی دارو میده. حالا بد نیست یه مشورتی بگیری. hla dr شما بالاست و حتما سرم آی وی آی جی خواهی داشت. برای سی دی 19 هم پردنیزولون میدن اما مقدارشو دکتر تعیین میکنه. دکتر رزاقی معمولا دو ماه قبل از بارداری میده بعد اجازه بارداری میده و تو بارداری هم میده. البته با توجا به نتیجه آزمایش. در کل با توجه به آزمایشاتت میشه گفت مشکل ایمنی میتونه عامل سقطهات باشه. برای هموسیستئینت هم ویتامین ب 6 و ب12 و اسید فولیک 5 خواهی داشت. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بچه ها من نگرانم .الان هفته ۱۵ و ۵ روز هستم یه دفعه امروز صبح سمت چپ شکم قسمت پایین بدجور تیر کشید . ...

اره عزیزم منم گاهی این طور میشم
نگران نباش طبیعیه
فقط درد های رفت و برگشتی مداوم که میره و میاد جای بررسی داره

عزيزانم اين بار كه هيچي شد ميكروم با ٤ تا تخمك كه يكيش خوب بود دفعه بعد احتمال كمتر ميشه تخمكام؟! ...

عزیزم عدد ذخیره ات چنده؟
مشکل اندومتریوز داری؟

منم آزمایشهای شمارو دیدم. برای توکسوپلاسما که انگل گربه هست، حتما با دکتر متخصص عفونی مشورت کن. من ش ...

hla dr مال من ۲۲/۵ هستش ک رنج نرمال آزمایشگاه ۲۳ هستش یعنی زیاده ؟ برا هموسیستییت هپارین و آسپرین نمیخوام ؟

سلام گل دخترا برنجک جان خیلی خیلی ناراحت شدم‌....ایشالا خدا زود زود جبران میکنه برات منم اومدم با ...

عزیزم اوابوست رو همراه اینوفولیک بخور تخمک گ بر میگرده
اکثرا بعد از میکرو تنبلی رو تجربه میکنن کسانی که عدد ذخیره بالای 3 دارن
من کلا بعد از میکروی سال94 تخمک گ نداشتم!! مگر زمان هایی که مرتب گلوکوفاژ میخوردم یا چند ماهی که اووابوست و اینوفولیک خوردم