2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست
ثمین جان کلا بعد از میکرو به هم ریختن پریود کاملا طبیعیه نگران نباش کاری هم نکن "بعد از امپول پروژ ...

لاله جون من آخرین میکروم 7دی بود و تا همین ماه پیش کاملا منظم بودم مطمئنا از استرس بوده ولی اینکه پریود نشدم عصبیم کرده .وای لاله اون ازمایشی که توی ازمایشگاه ژنتیک دکتر کشاورز انجام داد همسرم هنوز بعد 19روز نیومده قرار بود 10روزه بیاد رسما قاطی کردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بعدی

آنتی تایرو بالاست.....

بقیه فعلا خوبن......

بقیه رو نگاه کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها خوندم راجع بهش  همه ميگن با اولين ميكرو نميكنن اين كارو  آخه من از ازدواج قبليم هم ب ...

برنجک جون واقعا متاسفم انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته و معجزه ی خدا شامل حالت بشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیز ببخشید ، خود مربای گل همپمشکلی داره برا خوردن ؟ ، میگن باعث سقط میشه ؟ وای من چقد استرس گرفتم ؟ ...

عزیزم نگران نباش نمیگم زیادی بخوری اما با این مقدار چیزی نمیشه....

منم گاها خوردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای‌چقد استرس گرفتم ، الاندچیکار کنم بنظرتون ؟ یعنی سقط میشه ؟خوردن شیر کم میکنه اثرشو ؟از وش یه لیو ...

شیر چه کارا که نمیکنه واسه تو؟؟؟

شیر کلا نقش پادزهرو داره واستا!!!!!!

خخخخخخخ.....

دختر انقدر استرس نده به خودت......

منه بی عقل قبل از تینکه بخورم از اسنترنت سرچ نکردم ببینم چیه عوارضش ،،،توو اینترنت نپشته استفاده از ...

هیچی نمیشه دختر.....

یه خنکی بخور جبران میشه.....

مثلا ماستی خیاری چیزی بخور.....

البته بازم میگم موردی نداره......

ینی هر دوتا لوله رو از دست دادی؟؟؟؟

بله متاسفانه.....

مرسی عزیزم ایمنی هم همینه آزمایشاش؟ بعد اینکه دکتر متخصص زنان حتما باید بنویسه؟ آنتی تی پی او چیه ...

اینا انعقادین....

ایمنیارم میذارم واست......

آنتی تی پی او آنتی بادی ای هست که به تیروئید حمله میکنه......

دوستان اگه شما اطلاعاتی دارین بهم بگین اطفا ،،، کسی بوده تو‌ بارداری مربای گل خورده باشه و مشکلی پیش ...

ضمنا عزیزم ببین گفتم تو هیچی زیاده روی نکن حتی اکسیژن هوا!!!!!

چیزی نیستا کلی میگم!!!!!

آنتی تایرو بالاست..... بقیه فعلا خوبن...... بقیه رو نگاه کنم.....

آنای عزیزم تو قسمت انعقادیا هموسیستیین تو رنج نیست .

تو ایمنی ها آنتی تروگلوبین و cd 19 تو رنج نیست 

تو عفونی ها آنتی روبلا و آنتی توکسوپلاسما و cmv  تو رنج نیست .

عزیزم اون ژنای اتعقادی هنوز جوابشون نیومده .

پس هموسیستین ک بالاست باید هپارین بگیرم ؟

و ایمنی آنتی تروگلوبین و cd  19 باید سرم و پردی بگیرم .

اون عفونی ها چی لطفا توضیح بدین .

عزیزم هر چ میدونین بهم بگین من هر چ شما گفتین انجام دادم شما کمکم کردین و این آزمایشا رو برام گفتین و ی دکتر عمومی بهم نوشت خدا خیرتون بده بهم بگین ک چی بکنم ک ب دکترم بگم میگم ب دکتر ک بگم چون خودش نداده محلم نمیذاره شما دقیق دقیق بهم بگین ک چی بکنم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خب دکتر غریب دوست که عالیه منم چند بار پیشش ویزیت شدم علت درمان رو چه مشکلی گفت؟ چون یادمه به من گ ...

عزیزم دقیق یادم نیست چون اون زمانا کلا لازم نمیدیدم خیلی بدونم اما شرایطمون باعث شد تو خیلی چیزا کنکاش کنم و اطلاعاتم در حد خودم بالا بره.....

فقط یادمه گفته بود اون زمان نیاز نیست قبل سیکل درمان کنم بهم گفت بعدش برم که ایشالله سعی میکنم بعد این زایمانم برم البته بعید میدونم برا خودم بتونم لااقل تا یکی دو سال وقتی پیدا کنم.....

اره حالا میخوام وقت کنم برم بخرم و بدوزم 

لاله جون من تازگی دو تا دوختم برا زایمانت دو تا بدوز بتونی تند تند عوضشون کنی.....

عالی بود مامان انا

لاله جون علاوه بر این اندازه ها یه پنج سانتم دورتادور اضافه بگیری دیگه عمرا تکون بخوره....