2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
عزیزم ممنونم از مهرت کاش دلیلش رو. میدونستم ذهنم پر شده از اما و اگر  تقدیر ماهم اینه ❤️

گاهی وقتا منفی شدن بهترازاینکه مثبت بشه وکلی برنامه بچینی بعداز دلبستن بهش مثله ماله من توهفته ی بیست ویک سقط بشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی وقتا منفی شدن بهترازاینکه مثبت بشه وکلی برنامه بچینی بعداز دلبستن بهش مثله ماله من توهفته ی بیس ...

خدا به دلت صبر بده 

متاسفانه تجربه سقطم داشتم دو سال پیش و. هنوزم برام کابوسه 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
بچه ها ازدکترپاک روش خیلی تعریف میکنن میگن کارش خیلی خوبه البته من خودم مریض دکترطرازی هستم 

تو کدوم بیمارستان هستش

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
اصلا ديگه به دكترا اعتماد ندارم  وگرنه وقتي دكترم ديده بيمه نيستم و اين همه پول آمپول دادم و ف ...

دکترت کی بود ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اخهجای هستم ک باید اول خودم ب ترمبنال ازادی برسونم بد از ترمینال برم حالا هر دکتری ک بخام،یه سوال بی ...

سلام خانمی برای بیمارستان شریعتی از میدون آزادی تا انقلاب با بی آرتی بیا

میدون انقلاب پیاده شو و  از اونجا تاکسی سوار شو بگو میخوام سر جلال آل احمد پیاده شم از اونجا هم 2 دقیقه پیاده روی داره

شما بعدسقط باردارشدید یاهنوز تواقدام هستید

بعد سقطم باردار نشدم  میکرو کردم و متاسفانه اولین انتقالم خارج رحمی شدم و لاپراسکوپی شدم و هردو لوله خارج شد 

اینبار بار دوم بود. انتقال میدادم که منفی شد

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
تورک جان یه کم در مورد خراش رحم که قبل از انتقال جنین انجام میدن برام توضیح میدی

با اجازه آنا جون...خراش رحم باعث خونرسانی بهتر در رحم و لانه گزینی بهتر جنین و ضخیم تر شدن اندومتر رحم میشه...من ماه پیش هیسترو شدم و همزمان برام خراش هم انجام دادن ولی خراش رحم در مطب هم انجام میشه