2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047726 بازدید | 684622 پست
اگه منظورت آزهای ایمنی انعقادیه، دکتر عارفی گفت من در هرصورت هم سرم میدم هم آسپرین.یعنی اگه آز هم نن ...

لی لا جان من آسپرین داشتم ولی سرم نداشتم

شما آزمایشها رو دادید ایشون نوشتن؟  الان منظورتون اینه که آزمایش ندم؟

روز خاصی نمیخواد فقط از داروی ضد انعقادت دو هفته باید بگذره..... روز قبلش گوشت نخور...... پردنیزول ...

والا آنا جان برای دفعه قبل که اصلا از من چیزی نپرسیدن فقط فیش واریزیشو دادن و من واریز کردم 

حرفت 100% درسته چون 2 تا از جنینا از بین رفته بودن

بازم ممنون از پاسخگوییت عزیزم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم میشه باعاتون مشورت کنم؟ من تازه از اردیبهشت اقدام کردم برای بارداری دکترم مگه بعد سقط ...

عزیزم سقطت تو چه مرحله ای بود؟

ببخش حضور ذهن ندارم اگه گفتی و یادم نمونده معذرت میخوام.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همگی 

برنجک جان متاسفم عزیزم ...ان شالله دفعه بعد نتیجه رو بگیری 

آنا جون 

سیکل قبلی که خانوم دکتر میخواست انتقال بده بهم گفت جنینایی که الان میخوام انتقال بدم گذاشتیم خوب رشدشون رو بکنن وبه یه مرحله ای برسن واز این حرفا 

بقیه جنین ها رو تا جایی که تونستیم گذاشتیم به یه مرحله ای برسن  وبیشتر از این نشد بزاریم وفریز کردیم 

این یعنی چی ومنظور خانم دکتر چی بود ؟

لی لا جان من آسپرین داشتم ولی سرم نداشتم شما آزمایشها رو دادید ایشون نوشتن؟  الان منظورتون این ...

نه من به توصیه آناجون رفتم گفتم یه پزشک زنان برام نوشت، روزی که رفتم پیش دکتر عارفی گفت من در هر صورت سرم و آسپرین رو میدم، اما خوب کاری کردی که آز دادی. حتی یه خانومه اومده بود برا میکرو، بعد دکتر بهش گفته بود برو 9 کیلو وزن کم کن بعد بیا، ایشونم رفته بود اما دیگه به وزن کم کردن نرسیده بود، طبیعی باردار شده بود، جواب بتاش رو آورد پیش دکتر، ایشونم بهش سرم و داروی انعقادی داد.

بهش بگی برات آز بنویسه بعید بدونم مقاومت کنه. چون میگه ماماهاش مینویسن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جان پیش دکتر فهیمی بردم چرا بالای پنجاه بود ولی گفت چیزی نیست سیکل و ادامه بده یه سری دارو داد و ...

عزیزم ببین به نظر من ریسک نکن و شروع نکن ضمنا همسرت کم کم باید سه ماه دارو بخوره بعد تازه اگه جواب داده باشه تو سیکل رو شروع کنی، الان شروع کنی زودتر نمونه اسپرم میگیرن.....

خوب عزیزم اسپرمی که الان تو نمونه باشه سه ماه پیش تولید شده.....

ببین عزیزم اینجوری رو جنینات نمیتونی حساب کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه منظورت آزهای ایمنی انعقادیه، دکتر عارفی گفت من در هرصورت هم سرم میدم هم آسپرین.یعنی اگه آز هم نن ...

عزیزم ولی خوب برا سرم و تاییدش آزهای ایمنی ملاکه چون در غیر این صورت باید آزاد تهیه بشه و خیلی گرون میشه.....

منفي شدم روز ١٣ بودم شد 0.5

عزیززززززم خیلی ناراحت شدم    به حق همین اذانی که الان داره پخش میشه از ته دل دعا میکنم ان شائ الله به زودی معجزه خدا شامل حالت بشه و طبیعی باردار بشی 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
لی لا جان من آسپرین داشتم ولی سرم نداشتم شما آزمایشها رو دادید ایشون نوشتن؟  الان منظورتون این ...

عزیزم دکتر عار فی معمولا خودش این آزهارو مینویسه....

جزء دکترایی هست که به این بحثها اعتقاد داره.....

سلام به همگی  برنجک جان متاسفم عزیزم ...ان شالله دفعه بعد نتیجه رو بگیری  آن ...

احتمالا ریسک نکردن که بقیه رو بلاست کنن....

عزیزم ولی خوب برا سرم و تاییدش آزهای ایمنی ملاکه چون در غیر این صورت باید آزاد تهیه بشه و خیلی گرون ...

بله حق با شماست، من از جهت اینکه دارو میدن رو گفتم، تو پست بعدیم هم توضیح دادم که بعیده که مقاومت کنن و آز ننویسن چون معتقده به این آزمایشا. الان یکی از دوستان گفت پیورگان نیست، حالا من غصه ام شده که 15 تا دارم، برای بقیه اش چیکار کنم؟ باورت میشه اینقد فکر این چیزارو میکنم که دیگه به هزینه نمیرسم فکر کنم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی از راهنماییت عزیزم  پس سیکل و کنسل میکنم

یه بهونه بیار کنسل کن.....

چون هم هزینه مکملهای همسرت هدر میره هم هزینه های خودت.....

بعد سه ماه دوباره همسرت دی اف آی بده.....

دوست داشتین همسرت یه ویزیتی با دکتر امیر جنتی هم بشه بد نیست.....