2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست

من امروز صبح زنگ زدم دکترم که البته با  ماما صحبت کردم گفتم کم کاری تیروئید دارم گفتن که برم دکتر غدد، که اکثرا بعدازظهرها هستن از نگرانی شدیدمجبورشدم کلینیک تخصصی متخصص داخلی برم که برام قرص نوشتن تا اینکه بعدازظهر رفتم فوق تخصص غدد پرونده تشکیل دادم وقرص لووتیروکسین و آزمایش مجدد برام نوشتن قراره هر ماه آزمایش بدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون من گوشام خیلی میگیره انگار پر هواست مخصوصا وقتی که مثل امروز مجبور شدم بیرون برم عفونتم ندارم کشت ادرار هم دادم چیزی نبود 

علتش از کم کاری تیروئید میتونه باشه ؟ 

بعد یه سوال دیگه 

بنظرتون آمپول پروژسترون و آنوکساپارین و قرص استرادیول تا کی تو بارداری ادامه داره؟

لاله جان ممنونم حداقل یه کم بابت یائسگی و عوارضش خیالم راحت شد که فعلا سراغم نمیاد نه خب واسه من هر ...

قطعا قسمتی از بافت تخمدان هم رفته چون عدد ذخیره ات کم شده نسبت به قبل درسته؟
چرا سایز تخمدان به یائسگی ربط داره ولی مال شما خوبه

متاسفانه هیچ طوری نمیتونی بفهمی چه اتفاقی افتاده مگر اینکه داخل اتاق عمل اشنا داشته باشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
هرگز بدون تست عدد ذخیره وارد سیکل نشین این اصلا اصولی نیست!! خودت انجام بده عزیزم ببین اصلا عدد ذخیر ...

اره درسته ‌.واسم درخواست نداد به مامای پیشش گفتم انجام بدم گفت نه اصلا نیاز نداری 

عزیرم قربونت برم شکر.... هر دو خوبن.... بله دیگه یه داداش داره میاد واسه پرنسسم.... دردونه تو چطو ...

بسلامتی عزیزم ان شاالله سالم و سلامت گل پسری رو بغل بگیری😙😗

پسره منم خوبه خداروشکر 😍😍

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد *♥️رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین***** التماس دعا
ممنونم..پس با این حساب باید خودمون مدیریت کنیم و کمترین برخورد رو در اینباره با دکتر زنان داشته باشی ...

لازم نیست بگی عزیزم متفورمین میخوری اگه برات تجویز شد

ازهای عفونی مدت اعتبار دارن و بعد از یه مدت باید تکرار بشن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون آخه اون ال دی که میخوری هورمون استروژن داره و به نظرم برای بارداری و تخمک گذاری خوب نیست . م ...

عزیز استروژن که برای خانوما تجویز میشه و عامل اصلی بالا رفتن ضخامت اندومتر هست !!
اون مقاله احتمالا برای اقایون مصرفش رو منع کرده چون هورمون زنانه داره

دوستان امروز زنگ زدم ببينم وضعيت جنينا چطوريه گفتن از ٣ تا تخمك خوب يكيش آب شد ولي ٢ تاش گفتن خوبه ف ...

ان شاء ا... هر دوشون رشد عالی میکنن و برات دو تا نی نی خوشکل میشن 

سلام بچه ها 

انا .لاله بیای  خیلی ناراحتم

امروز جواب غربالگری رو بردم‌پیش دکترم .گفت ۷۰ درصد خوبه .اما چون سنت بالاست بهتره ازمایش سل فر ی انجام بدی خیالمون راحت بشه . اول گفت اگا می خوای انجام بده اما وقتی سنم رو دید گفت انجاگ بدا خیالمون راحت بشه .بچه او خدای نکرده می شه خوب نباشه

یا امام رضا
واااااقعا ميگي من فكر ميكردم سويا شير خوبه واسم فرستادم شوهرمو ١٠ تا پاكت خريده يعني نخورم؟! كاچي ...

کاچی اگه توش رازیانه میریزین خوب نیست عزیز

بیمارستان گاندی زنگ زدم جواب ندادن زنگ زدم کلینیک ابن سینا 21 خرداد وقت داد بهم . بچه ها گفتین دکتر ...

عزیزم تو کلی خیلی خوبه با من که خوب بوده.....

همیشه برام وقت گذاشته....

مهربونه.....

حتی در مورد انعقادیاتم میتونی هر چی برات سواله بپرسی چون تخصص آزمایشگاهیم داره.....

من هر اطلاعاتی دارم از خانوم دکتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان و لاله جون بي زحمت عكس سونو رو ميذارم بهم بگيد چي به چيه چون سر در نيوردم واقعا

فدات شم دخمل 265 گرمی ما همه چیزش عالیه
هیچ مشکلی نداره
الان فقط مساله تامین هزینه های جهیزیه اش هست :)))))))))))))))))))))

من قبلا یه بار سوزن زدیم هایپر شدم اینبار دکترم گفتن کم سوزن میدن البته فقط یع بار ای یو ای کردم‌که ...

عزیزم منم میکروی دو سال قبلم هایپر شدم اما این سری یع سری نکات رو رعایت کردم و هایپر نشدم
هر دو سال هم داروهام گونال بود با دوز 150 واحد
تنها فرقی که داشت همون مساله رعایت کردن خودم بود

من از همون روز اولی که امپولا شروع شدن روزی 3 تا سفیده تخم مرغ میخوردم + مایعات فراوون + غذاهای پختنی و کبابی و فقط هم مواد پروتئینی
این ها رو خیلی جدی بگیر خیلی زیاد که مانع از عوارض هایپری میشه
من این سری هم 17 تا فولی داشتم یعنی هایپر شدم اما عوارضش سراغم نیومد و انتقال فرش دادن برام
در حالی که سری قبل مجبور شدن 3 ماه انتقلم رو عقب بندازن

در ضمن خوش اومدی