2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684636 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش خبر ندارم... ولی فک نکنم چیزی مونده باشه... اینو همسری دوماه پیش بهم گفت... و با توجه به اینکه دوقلویی رو تو چهارماهگی تشخیص میدن خیلی کم باشه 6 ماهو داره
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)
ریسکی به اون صورت نداره چون فک نکنم پولی در قبالش بخوان... البته بازم نمیدونم. ولی خب کسیکه بچه هاشو رد میکنه بخاطر بی پولی فک کنم به سیصد چارصدتومنم راضی شه
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)
مهدیه مهیار جون منم مریض یونسی هستم کیا میری پیشش و کجا اگه بشه ببینیم همو
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
ی سوال پرسیدم کسی جواب نداد یکی از دوستامون مطلب ی مامان در دوران انتقال چه چیزایی باید بخوریم نوشته بود خیلی کلپونه بخورید اما نگفته بود چرا ،حالا کسی میدونه چه خواصی داره؟
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
نگار جون اونطور که من شنیدم کلپوره رحم رو گرم میکنه میتونی از عطاری بگیری دم کنی و بخوری و زیادیش هم خوب نیست حداکثر سه تا چهار بار تا ققبل از انتقال من پارسال خریدم یه بار دم کردم بخورم اینقدر تلخ بود ریختم دور ههههه مهسا مامی جون به سلامتی ان شااله نی نی های خوبین و پیشت میمونن ترانه جون خیلی به فکرت بودم ان شااله مثبتی و بتات با سیر صعودی. بالا و بالاتر میره توکل بر خدا
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
نگار جون اونطور که من شنیدم کلپوره رحم رو گرم میکنه میتونی از عطاری بگیری دم کنی و بخوری و زیادیش هم خوب نیست حداکثر سه تا چهار بار قبل از انتقال
من پارسال خریدم یه بار دم کردم بخورم اینقدر تلخ بود ریختم دور
ههههه

مهسا مامی جون به سلامتی ان شااله نی نی های خوبین و پیشت میمونن

ترانه جون خیلی به فکرت بودم ان شااله مثبتی و بتات با سیر صعودی. بالا و بالاتر میره توکل بر خدا
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
ممنونم مامی مهسای عزیز ومهدیه مهدیار جونم که به یادم بودید.... راستش بتام مرزیه... فردا میام با جزییات براتون میگم.... فقط برام دعا کنید.... دوستتون دارم آنا جون بی زحمت تو دور جدید جزهای 17 و 18 و 19 رو اگه خالیه برام بذار با 2000 صلوات دیگه ....ممنون
وای ترانه جون ایشالا که نی نی خوشگلت واست بمونه خیلی تو فکرت بودم ایشالا خدا لطفش رو شامل حالت کنه این دفعه مامان بشی . خیلی خوشحال شدم خدارو شکر انا جونم ایشالا که خدا کمکت کنه این اخرین بار انتقال باشه و نی نی دار بشی . مهسا جون ایشالا نی نی های نازت پیشت می مونن. زهرایی میشه اطلاعات بیشتری از این هشت قلوها برام بزاری البته اگه میشه برام Saeedeh1356@gmail.c6