2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
عزیزم همه چی خوبه خیالت راحت...... ان تی هم که زیر ۲-۲/۵ هست پس خوبه..... فکر کنم زیر ۳۰ بشه سرکلا ...

اره زیر 30 باشه سرکلاژ میکنن
حالا یه چیز جالب بگم از دکتر نصر!!

دکتر نصر بارداری دو قلو با طول سرویکس 24 رو سرکلاژ نکرد !!!!
دکتر خوبیه اما دیگه گاهی کارای خطرناک میکنه واقعا!!
بچه ها 35 هفته دنیا اومدن و دو هفته تو دستگاه موندن ولی شکر خدا الان سالمن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستاي عزيزم انگار ماماناي انتقالي زياد داريم ان شاءالله به اميد خدا همه مثبت ميشن اين ماه و تا چند ...

پریناتال مکمله مشکلی نیست کم و زیاد کردنش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره زیر 30 باشه سرکلاژ میکنن حالا یه چیز جالب بگم از دکتر نصر!! دکتر نصر بارداری دو قلو با طول سرو ...

لاله جون 

من از سرویکس واینا چیزی سر در نمیارم 

اما اینکه حاملگی نابجام توی سرویکس اتفاق افتاد ممکنه در اینده مشکلی پیدا کنم  از نظر طول سرویکس یا ربطی نداره اصلا؟!!

مبارکه عزیز شنبه از بده و دو شنبه هم تکرارش کن

امروز از دادم...بتا ۳۸ بود...دکترم گفت شنبه تکرار ودوشنبه تکرار کن....

به نظرتون مقدارش کمه؟ایا میره بالا؟لانه گزینی شده؟

سرم بالاست.....چون میدونم خدا اونجاست.....
امروز از دادم...بتا ۳۸ بود...دکترم گفت شنبه تکرار ودوشنبه تکرار کن.... به نظرتون مقدارش کمه؟ایا میر ...

عزیزم مبارکه ایشالا.مهم دوبرابر شدنش بعد از 48 ساعت هست عدد اولیه مهم نیس زیاد ایشالا ک خوش خبر میای شنبه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دعا کنین...اگه بیاد پایین...داغون میشم.....

ایشالا ک دوبرابر میشه اینقد ب خودت ناامیدی راه نده.همینکه بتات مثبت شده خدا رو شکر کن انشالله خدا ب حق همین ماه عزیز هدیتو میده توکلت ب خدا باشه عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام گل ها من از مهر تو اقدامم اما باردار نمیشم.پارسال یکبار عمل پانکچر انجام دادم بنظرتون بخاطر عو ...

خوب عزیزم چرا پانکچر کردی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون یه سوال.من امروز 8 روزه انتقال دادم و احساس کردم لک دیدم.یعنی بعد از اینکه شیاف استفاده کردم ...

ایشالله لانه گزینیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس الان 7 ماهه خیلی هم تازه نیست عملت اصولا مشکلی هم ایجاد بشه بعد از یکی دو ماه بر طرف میشه عزی ...

آصف گفت بهتر این نمی شد، گفت برو اگر با مشکل مواجه شدی باز بیا. خلاصه اینکه منم رفتم باردار شدم باز سقط شد، و دیگ پیش آصف نرفتم، رفتم و رزاق گفت خیلی از سپتوم مونده و بقیه شو برام عمل کرد. حالا من چکار کنم، بخدا قبلا خوب بودم. رزاق ميگه هیچ ربطی به عمل نداشت. به نظرتون چکار کنم لاله جون روز هشت رفتم سونو گفت اندمتر هفت و سه خطی، بعد روز سیزده رفتم گفت شش شده و سیکل کنسل شد. علت پسرفت چی می تونه باشه؟ خونریزی هم نداشتم ولی ترشح کش دار ذاشتم خیلی 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
ببخش آنا حون دارم وقتتو‌میگیرم ،، من پاهامو تکیه بدم به لبه مبل که بالاتر ار بدنم باشه و حالت یراشیب ...

نه اتفاقا پاهات بالاتر باشه برات خوبه....

سلام. بچه ها کسی هست منو راهنمایی کنه. من سیکل میکرو داشتم که کنسل شد کلا پانکچر هم نشدم چون تخمک سه ...

عزیزم اگه نوع سیکلت مناسب نبوده یا دز داروهات مناسب نبوده دفعه بعد ممکنه بهتر جواب بده.....

ایشاللله با همین آی یو آی جواب میگیری....

سلام به همگی  آنا جون به نظرت برا هیستروسکوپی میتونم به دکترم اعتماد کنم ؟ من مشکل نارکی ان ...

عزیزم والا خانوم دکتر اگه هیسترو فقط میکنه فکر نکنم موردی باشه.....

اما خوب چون خودم تجربه ای ندارم بابت هیسترو باهاش نمیتونم قطعی چیزی بگم.....

خز علی هم موارد خاص و شدید رو خودش عمل میکنه....

یعنی عملهای ساده رو معمولا بقیه دکترا انجام میدن....