2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست

من امروز بخاطر سرماخوردگی رفتم دکتر واسم دیفن هیدرامین و آموکسی سیلین نوشت . فقط شربت رو میخورم به نظرتون ضرر نداره؟ کسی تو بارداریش مصرف کرده ؟ 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

آنا جون من بخاطر اینکه وزنم خوب بالا رفته دکتر گفت پریناتال نخورم به نظرتون با خوراکی های که میخورم ویتامین ها تامین میشه ؟ اگه وزنش خوب باشه نیاز به خوردن ویتامین نیست؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربونا خوبیییییییید من امروز دوتا نینی خوشگل انتقال دادم  محتاج دعاهاتون هستتتتتتتتتتتت ...

به سلامتی عزیزم، ان شاءالله که خدا حفظ کنه برات...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

سلام من دوباره امروز سونوشدم بعد از دوبار سونو شدن دوباره گفتن تخمك ريز بزرگترينش ١٧ بود هفت هشتاهم ريز كه بين ١٠ تا١٤-١٥بودن دوباره امپولا تكرار شدو تا شنبه كه برم دوباره سونو بچه ها به نظرتون چي كار كنم چي خوب براي بزرگ شدن تخمك 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ممنونم لاله جون.😘😍 ولی خداییش آدم دلش میگیره اگه روزه نگیره😐

اره میدونم
منم سعی کردم دکترو راضی کنم حد اقل چند تاشو بگیرم مثلا روز اول و اخر و روزای قدر اما دکتر گفت نه
من امسال فقط تو افطار و سحری خوردن شریکم
البته ما الان وظیفه مون مواظبت از هدیه هاییه که خدا داده بهمون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انگار پست منو دقیق نخوندین من گفتم درد کمرم و دل دردم و سینه هام کمتر شده و هفته پنج هستم

عادیه عزیز نگران نباش
چون کم کم بدن با تغییرات هورمونی کنار میاد  و عادت میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنونم عزیزم  التماس دعا الهی بزودی یه نتیجه مثبت نصیب شما و. بقیه دوستان

سلامت باشی عزیزم، ان شاءالله...

ان شاءالله دل همه به زودی شاد بشه ....

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
چرا عزیزم. دکتر آصف همه سپتوم بر نداشت، بعد اون باردار شدم سقط شد، رفتم پیش رزاق، رزاق عمل کرد گفت س ...

خود دکتر آصف جاه گفته بود همه ی سپتوم رو بر نداشته؟
شاید علتی داشته که برش نداشت
بی دلیل نکرده که این کارو

سلام مهربونا خوبیییییییید من امروز دوتا نینی خوشگل انتقال دادم  محتاج دعاهاتون هستتتتتتتتتتتت ...

مبارکه عزیزم
به سلامتی ان شاء ا... مامانی این سری و بارداریت هم عالی پیش میره

لاله جون و دوستانی که اطلاعات دارین ، این پماد کلوتریمازول ۱٪ واژنی ، یه ساعت دراز بکشیم کافیه ؟ یا تا صبح باید دراز بکشبم

لاله جون میشه از اطلاعاتت راجع به کلوتریمازول ۱٪ بگی در بارداری لطفا و اینکه من استفاده کردم برا ترشحات سبزم ولی نصف اپلیکاتور پماد و نصف اپلیکاتور هم داخل بدنم بود ،، زیاد بود طول اپلیکاتوری که داخل بدنم شده ؟ ببخشیدا 

طرز استفادش همون یک اپلیکاتور کامل هستش  و کل شب نباید بلند بشیم ؟ 

من رو حساب شیاف پروژسترون که استفاده میکنم ، ساعت ۹ شب استفاده کردم و مجبورم بلند شم برا کارهام و اینکه بنظرت الانکه من پماد واژینال دارم ، و شیاف پروژسترون هم واژینال هستش ، این پماد جلوی جذب شیاف پروژسترون را نمیگیره ؟ یعنی چند ساعت بین شیاف و پماد فاصله باشه تا مشکلی پیش نیاره ؟ من شیافامو هر ۸ ساعت میزارم،ممنون میشم راهتمایی کنی