2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
کاریوتایپ با آزمایش ایمنی و انعقادی فرق داره ؟

بله فرق داره.....

کاریوتایپ به بررسی کرومزومی ربط داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای آنا جان شما بارداری، عزیزم خیلی مبارکت باشه، خیلی خیلی خوشحال شدم، چقدر عالی، انشالله به سلامتی ...

عزیزم بله شکر خدا دوباره لطف خدا شامل حالم شده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره

گلم اگه هیسترو لاپارا کردی و مطمئن شدن که داخل رحمت و اوضاع خوبه و 

آزمایشهای تخصصی ایمنی انعقادی و سی دی مارکرها و ژن های ترومبوفیلیا و.... دادی اونم نرمال بود و بردیش پیش متخصص ایمونولوژی و اونم تایید کرد که مشکلی نیست 

و شوهرت ازمایش dfi داد و اونم نرمال بود

مطمئن باششش اگه تا الان باردار نشدی کیفیت تخمکت پایینه، که تا الان باردار نشدی 

لاله جون دیگه تو سایت نیستن؟  عدد بتا پایین  یعنی جنین ضعیف؟  یعنی احتمال سقط؟  ...

نه عزیزم نه هر بتای ضعیفی دال بر ضعیف بودنه نه هر بتای بالایی نشون دهنده بارداری ختم به خیر.....

مهم سلامت جنین و رشد نرمال بتاست......

لاله جون بارداریش شکر خدا خوب پیش داره میره و بتاشم پایبن بود......

ببین من اولین باری که پانکچر کردم دکتر گفت هشت تا تخمک عالی دازی تو سونو واژینال، بعذ که پانکچر شدم و دکتر جنین شناس تخمک ها رو برده بود زیر دستگاه گفت کیفیت تخمکهات از a b c d که دی افتضاح ترینه، گفت از کیفیت دی هم پایین تره، بعد که به دکتر زنانم گفتم گفت اگه تمام ازمایشهای دنیا رو بدی fsh, lh و...... گفت کیفبت تخمک به جز بعد پانکچر زیر دستگاه جنین شناس معلوم نمیشه، من احساس میکنم شما کیفیت تخمکت پایینه که تا الان باردار نشدی 

سلام دوستان بهد از ظهر میخوام برم دکتر بگم برام ازمایشهای مربوط به سقط رو بنویسه  باید جدا جدا ...

عزیزم بهتره جدا جدا نوشته بشه هم هزینه نسخه خیلی بالا نمیشه که مثلا از سقف بزنه بالا هم اگه لازم شد جاهای مختلف بدی دستت باز باشه.....

ماها اول هیسترو لاپارا میکنیم بعد ازمایش های هورمونی بعد ایمنی انعقادی بعد کاریوتایپ و دی اف ای اسپرم برای شوهرهامون و هزار تا ازمایش خون دیگه، و سونو  و.... ولی از کیفیت تخمک هامون غافلیم که خیلی فاکتور مهمی هست، و یکب مثل من که همه ی فاکتورهای مربوط به تخمکم نرمال بود و تو ای وی اف و پانکچر فهمیدم هر هشت تا تخمکم بت سایزهای عالی همشون پوک و بی کیفیت بودن

بچه ها توروخدا برام دعا كنيد دلم خيلي شكسته دعا كنيد برام فردا برم براي انتقال

عزیزم ایشالله بهترینا منتطرته یه بتای تپل مپل....

دوستان امروز داداشم عمل داره تو رو خدا براش دعا کنید خیلی محتاج دعا هست    

عزیزم ایشالله عملش خیلی خوب پیش رفته و الان کیفتون کوکه....

سلام دوستان من تازه وارد این گروه شدم  من یک بار آی وی  منفی داشتم  میخوام دوباره ان ...

عزیزم حتما سعی کن آزهای تکمیلیو هر جوری شده انجام بدی......

اگه شد به هیسترو انجام بده......

طبعتونو رو شناسایی کنین و تغذیتونو برا اساس طبعتون تنظیم کنی و از تغذیه کسی کوپی برداری نکن.....

ورزش عالیه خصوصا پیلاتس......

اگه اضافه وزن داری کمش کن.....

آب زیاد بخور.....

خدا رو شكر، من بايد ١٩ خرداد ان تي بدم، ولي هيچ آزمايشي جز آز اول بارداري برام ننوشتن، بعد از سونو آ ...

عزیزم یعنی برات کنار سونوی ان تی دبل مارکرارو ننوشته؟

برا من برا غرابلگری اول سونوی ان تی، دبل مارکر و یه سری تست روتین مثل قند و تیروئید و سی بی سی و هپاتبت  اچ آی وی و.....نوشته.....

آنا جون سردی‌ گرمی رحم رو چطور میشه فهمید؟

والا یه سری علایم داشت البته من سردی روحمو میدونم.....

لک بینی و لخته های سیاه و تیره.....

سردی زیر شکم و واژن و.....

دردهای پریودیم.....

کم بودن حجم خونریزی.....

من این علایمو داشتم.....