2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
وای آناجون  و لاله جون و یا دوستان دیگه کمکم کنید.من هفته 14 هستم از معده درد شدید دارم میمیرم ...

متاسفم عزیزم
میفهمم منم اوائل درد معده داشتم
هیوسین کمک میکنه حتما
شربت الومینیوم هم بخور ضرر نداره
سعی کن بعد از غذا حتما نیمه خوابیده باشی تا غذا برنگرده سمت مری

به خیلی برای مشکل معده خوبه
سعی کن ببینی چی معده ات رو اروم میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان کسی همسرش  ازمایش اسپرم توی مرکز ابن سینا داده؟میخوام بدونم چند روز طول میکشه جوابشو بدن ...

ما دادیم
همون روز اماده اس اما پرینت نمیگیرن
فقط میتونی از ص مانیتور دکتر عکس بگیری
اما فرداش جواب حاضره و میتونی بگیری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .دوستان . من بعد از دوبار ivfویک بار هم که اهداجنین گرفتیم سه بار شد چون دکترا میگن شوهر من صف ...

عزیزم تا حالا رحم و لوله ها رو چک کردن؟ با هیسترو؟
عدد ذخیره ات چند بوده؟

ازمایش های ایمنی و انعقادی دادی؟

دوستان بنظرتون زعفرانی که لای برنج سفید پخش هستش باعث ایجاد مشکل میشه ؟  من حواسم نبود اون برن ...

عزیزم مدام خوردنش ضرر داره اما یکی دو بار مشکلی نیست
ما هفته قبل سالگرد شوهر خاله ام بود و من مجبور شدم غذایی بخورم که روش برنج زعفرونی و زرشک بود خیلی هم زیاد بود
ولی شکر خدا مشکلی هم پیش نیومد

سلام دوستان

من هم وارد سیکل انتقال فریز شدم

دکتر گفت این سری 2 روز قبل انتقال برات پی آر پی هم انجام میدم 

آخه من دو بار انتقال منفی داشتم با اینکه کیفیت جنینها خیلی خوب بود و موقع انتقال پرستار مرکز میگفت حتما میگیره ولی نمیشد

بعد هیسترو پلیپ داشتم که برداشتم و خراش هم دادم

الانم تیر آخر پی آر پی رو انجام بدم که کار نکرده نمونده باشه

فعلا بهم استرادیول داده روز 2 و3 و4 روزی 2تا، روز 5 و 6 و 7 و 8 روزی 4 تا، روز 9 و 10 و 11 و 12 روزی 6 تا وبعد برم سونو مجدد

گفت برای پی آر پی، آ اس آ و نیزوپرد نباید بخوری

من ایمنیم مشکل نداره ولی چون بارداری قبلی انسداد شریانهای رحمی پیدا کرده بودم و کودکم رو از دست دادم این سری از روز انتقال 2 تا هپارین باید بزنم. نمیدونم آیا چون 2 انتقال منفی داشتم باید سرم آی وی آی جی هم بگیرم؟ دکترم حرفی نزده اما نمیدونم خودم پیشنهاد بدم؟ یعنی به دردم میخوره؟ تزریق دقیقا کی هست چند روز قبل انتقال؟ واگه کسی بزنه باید تا کی ادامه بده؟ هفتگیه یا ماهیانه؟

لطفا برای منم دعا کنید منم همه تون رو دعا میکنم

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
لاله جان سلام   عزیز ه سوال داشتم  من به آمپول پروژسترون ۱۰۰ حساسیت دارم و دارم هر ...

عزیزم انواع پروژسترون از یه خانواده هستن فقط یه قسمتهایی از  ترکیب با اون یکی فرق میکنه
 تا امپول رو نزنی و سیتریزین رو مصرف نکنی مشخص نمیشه که تاثیر داره یا نه
نهایتا تاثیر نداشت میتونی دو تاش کنی سیتریزین رو
در ضمن یه چیزی بگم
دکتر ایمونولوژی که پیشش میرم فقط این داروها رو مجازر میدونه برای حساسیت تو بارداری: لوراتادین /کلر فنیر امین/ مونته لوکاست / لتیزن

لتیزن مشابه سیتریزین هست یه تفاوت های کوچیکی داره فقط

سلام دوستان مهربونم صبحتون خیر امروز روز۱۱انتقالم بیبی گذاشتم یعنی مامان شدمممم؟؟؟!!!!

مبارکه عزیزم
بهتره آز هم بدی تا خیالت راحت بشه

سلام به همگی نمیدونم من را یادتون یا نه من دوبار انتقال داشتم یک بار منفی شد بار دوم ساک خالی بود قر ...

عزیزم متاسفم به خاطر بارداری های قبلیتون
فک کنم راهی باشه برای تشخیص زود هنگام بهتره زودتر اقدام و پرس و جو کنین

سلام خانوما من امروز رفتم ازمایش بتا 29 بود امروز 14 انتقالمه چرا اینقدر کمه؟

نگران نباش عزیزم اما 48 ساعت بعد دوباره تکرار کن 

سلام بچه ها من بتا ندادم، تيتر دادم ٦.٤ بود، منفي، اومدم مطب خانم دكتر

عزیزم متاسفم
امیدوارم دفعه ی بعد مثبت بشی با یه عدد بتای تپل

سلام دوستاي عزيزم، اميدوارم همه در سايه پروردگار سالم و سلامت باشين، نيستم ولي دلم پيشتونه، من و ني ...

خدا رو شکر که خوبی سوگل جان
مواظب خودت و نی نی باش

من مثل يه ادم درمونده رفتم مطب دكتر امروز، از كرج تا خود مطب پشت فرمون گريه ميكردم،دكتر خيلي تعجب كر ...

عزیزم حق داری
یه مدت به خودت استراحت بده از نظر ذهنی و جسمی
کلا از فکر بچه بیا بیرون
خدا خودش کمک میکنه و ان شاء ا... طبیعی مامان میشی

لاله جون دیگه تو سایت نیستن؟  عدد بتا پایین  یعنی جنین ضعیف؟  یعنی احتمال سقط؟  ...

عزیزم نه کی گفته یعنی جنین ضعیف
گاهی جنین دیرتر لانه گزینی میکنه
همون یکی دو روز هم خیلی مهمه و خیلی تاثیر داره
مثلا من 14 انتقال آز دادم 51 بود اما دو روز بعدش شد 210
اینکه بتا روند رشدش نرمال باشه مهمه 

سلام دوستان من تازه وارد این گروه شدم  من یک بار آی وی  منفی داشتم  میخوام دوباره ان ...

خوش اومدی عزیز
مهمترین چیز برای موفقیت تو میکرو دو تا چیزه یکی جنین نرمال و سالم و دیگه رحم نرمال
رحم رو بهتره بعد از اولین میکروی منفی با هیسترو بررسی کرد

برای داشتن جنین نرمال باید اسپرم و تخمک کیفیت داشته باشن
پس لازمه حتما 3 ماه قبل از میکرو هم مرد هم زن مکمل های مناسب و انتی اکسیدان داشته باشن همین طور سبک تغذیه رو هم اصلاح کنن

سلام دوستان وعصر بخیر  من امروز رفتم سونو و آزمایش که آزمایش گفتن یه هفته جوابش طول میکشه  ...

عزیزم سونو رو گفت 5 هفته بعد؟