2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام .دوستان . من بعد از دوبار ivfویک بار هم که اهداجنین گرفتیم سه بار شد چون دکترا میگن شوهر من صف ...

عزیز دلم به خودت و همسرت سخت نگیر. کاملا طبیعی هست که این حرفا زده میشه چون کل پروسه میکرو خیلی از هر نظر سخته بخصوص عاطفی. من هم تو رو هم شوهرتو می تونم درک کنم. روی اون هم فشار خیلی خیلی زیادی هست. ما زنها در کل خیلی قوی تر هستیم ما هستیم که باید زندگی رو حفظ کنیم. مردها فقط در ظاهر قوی هستن. 

منم دیروز شوهرم بهم گفت که از وقتی وارد این پروسه شدیم تو خیلی رفتارت فرق کرده و باعث میشی من ازت دور بشم!!! من داشتم شاخ در میوردم چون احساس می کردم که رفتارم خیلی طبیعیه مثل قبل ولی خب اونقدر فکر و ذکرم مشغول این میکرو هست که قطعا باعث شده بهش بی توجه بشم و حتی خودمم نفهمم که اینطوری دارم میکنم. مردها هم گاهی مث بچه ها بشدت حساس هستن. باید مراقبشون باشیم. 

من دیروز با خودم عهد کردم اگر خدای نکرده اینبار جواب نگرفتم تا شش ماه کلا از فکرش بیام بیرون تا بتونم زندگیمو برگردونم مث قبل.

عزیزم سعی کن آرامش رو به خودت برگردونی اون وقت می بینی که همسرت هم آروم میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنیدم ۱ ساعت بعد از مصرف دارو شیر نخورین ،چون اثر دارو رو از بین میبره حالا یه سوال هم داشتم اگه ...

عزیزم شیر و ماست برا خوراکیا صدق میکنه فکر کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما من چهار روز از انتقالم ميگذره كمر درد شديد دارم خيلي نگرانم بنظرتون طبيعيه يا به دكترم ا ...

بله عزیزم از عوارض داروهاست....

بدنت عادت کنه بهتر میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه سوال من دوره قبلی روز 8 پریود هیستروسکپی و خراش آندومتر انجام دادم الان که میخواد پریودی بیاد یه ...

عزیزم خونریزی کامل باید شروع بشه روز اول حساب کنی....

عزیزم خونریزی کامل باید شروع بشه روز اول حساب کنی....

شما که هیسترو کردین پریودی بعدش خونریزیتون چطور بود؟ کم بود یا مثل همیشه؟ میترسم این حالت لکه بینی به خاطر اون عمل باشه و همین پریودی محسوب بشه و من هی منتظر خون زیاد باشم و نیاد و از داروهام عقب بمونم

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
شما که هیسترو کردین پریودی بعدش خونریزیتون چطور بود؟ کم بود یا مثل همیشه؟ میترسم این حالت لکه بینی ب ...

عزیزم من لاپرا هیسترو داشتم نمیشه خیلی مقایسه کرد ولی کلا خونریزی من بعد لاپرا هیسترو و درمان آندومتریوزم زیادتر شد....

بچه ها من داغونم،خيلي گريه كردم،پريودي با خونريزي قرمز اومد😔

عزیز دلم خیلی ناراحتم اما بازم از رحمت خدا ناامید نباش.....

به نظرم برو آز بده تا تکلیفت مشخص بشه.....

آنا جون ، بنظرت واقعا استفاده از اینترنت و‌موبایل الان ضرر داره ؟ بنظرت روزی چقد استفاده بشه ب ...

عزیزم از من پرسیدی خندم گرفت.....

من بیشترین استفاده رو دارم آخه.....

سلام دوستان دکتر ساغر صالحپور می شناسید ؟ من 5 ساله نازایی دارم شانس آخرمو میخوام پیش این دکتر امتحان کنم . ترخدا اگه میدونید چیزی بگین خیلی نگرانم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
وای آناجون  و لاله جون و یا دوستان دیگه کمکم کنید.من هفته 14 هستم از معده درد شدید دارم میمیرم ...

میدونم چی میکشی، کاش میتونستم کمکی بکنم بهت.عزیزم از دکترت بپرس، ببین اجازه داری نعناع دمکرده بخوری؟ خیلی معده رو سبک میکنه.فقط حتما بپرس

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم