2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام خانما من قرص ال دي ميخورم الان روزاشو حساب. كردم ديدم دو روز نخوردم حالا بايد جيكار كنم دو روز ...

سلام عزیزم دو روز ما بینشون نخوردی؟بین 2 تا 10 روز بعدش برا هر کس متغیره پری شدن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون این آزمایشمه گفته بودی مجدد بزارم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
واقعا خدارو شكررر آره دختره عزيزم، مطمئن باش خوبه حال نيني، ميدوووونم تا نبيني آزمايشو راحت نميشي ول ...

انشاالله گل دخترمون همیشه سالم باشه زیرسایه پدرمادرش،خداازدهنت بشنوه عزیزم

وای آناجون  و لاله جون و یا دوستان دیگه کمکم کنید.من هفته 14 هستم

از معده درد شدید دارم میمیرم. دلم میخواد زمین را گاز بزنم.رفتم دکتر میگه نمیشه به زن باردار داروی خاصی داد.فقط هیوسین و از این شربت ماستی ها داد. گفت گرم نگه دار و پرهیز غذایی. 

من به خاطر جفت پایین استراحت هم هستم. خواهر ندارم.مادرم هم خودش مریضه.اصلا غذای خاصی درست نمیشه که من بخوام بخورم یا نه. همین معمولی ها.

ممنون میشم کمکم کنید

عزیزم ببین روش کار مراکز ناباروری و آزمایشگاه غیر مرکز ناباروری فرق داره..... تو مراکز ناباروری کار ...

باشه حتمن عزیزم...ولی خداروشکرشماباهمون مورفوطبیعی باردارشدین..فقط بایدخدابخادمن ب این رسیدم واقعا

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزم روزانه که نمیگه احتمالا ماهانه بگه یعنی هر ۴ هفته یه بار، اما معمولا دستور بر حسب وزن تجویز می ...

طبق ازمایش ایمنیم 5تا دونه ایمینیم بالا بود نمیدونم یعنی من اشتباه شنیدم؟دقیقا 100کیلو هستم الان طبق گفته شما باید 5تا سرم بزنم که نهایتا میشه 25میلی.این وضعیت هرماهه یا فقط 1ماه باید بزنم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوب عزیزم معمولا بار اول بلاست نمیکنن...

متوجه شدم ممنونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزيزاي دلم سلام، الان به همسرم زنگ زدن از آزمايشگاه گفتن بيا جواب رو بگير همه چي طبيعيه خدارو شكر 😭 ...

الهی شکر .امیدوارم تا تهش به سلامتی پیش بره و دردونتو صحیح و سالم بغل بگیری

الهی شکر .امیدوارم تا تهش به سلامتی پیش بره و دردونتو صحیح و سالم بغل بگیری

مرسي مهربون، ان شاءالله كه دور هم اينجا فقط و فقط از شادي بگيم و نينيا يكي يكي به سلامت بيان تو دل ماماناشون و صحيح و سالمم برسن بغلشون، ان شاءالله واسه اومدن نينيت به زودي اينجا خوشحالي كنيم الهي آمين

دوستان کسی همسرش  ازمایش اسپرم توی مرکز ابن سینا داده؟میخوام بدونم چند روز طول میکشه جوابشو بدن؟

سلام خانما من قرص ال دي ميخورم الان روزاشو حساب. كردم ديدم دو روز نخوردم حالا بايد جيكار كنم دو روز ...

عزیزم تا آخرش بخور موردی نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای آناجون  و لاله جون و یا دوستان دیگه کمکم کنید.من هفته 14 هستم از معده درد شدید دارم میمیرم ...

عزیزم من یادمه برا رفلاکسم پنتاپرازول میخوردم و هم دکترم متخصص مجاز میدونست هم دکتر زنانم باز ببین برات اگه صلاحه برا معده خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هیچکسی ازمایش خون تبخال رو نداده؟! ازمایش hsv?! 

من دادم عزیزم