2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048174 بازدید | 684647 پست
عزیز آزمایش غربالگری ، ایدز و قند و هپاتیت هم داشتی ؟

عزی م من اینارو داشتم.....

بعلاوه به سری آیتم دیگه.....

تیروئید، سی بی سی و.....

فکر کنم فقط دبل مارکر صد و خورده ای بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم میشه بگب غربالگری دوم چند مدت بعد از غربالگری اول هستش ؟ و حتما باید جایی که غربالگری اول را د ...

عزیزم من سری قبل دومیو ۱۸ هفته به بعد دادم.....

من هر دو رو یه جا دادم.....

من سونوهامو صدری و آزامو نیلو دادم چون سری قبلم همینکارو کرده بودم.....

صدری خیلی فرزه و برا سونو لفت نمیده اما خوب خیلیم دقیقه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جان من خزرم قبلا اطلاعاتم ثبت شده درسال94 امروز اومدم تخم کشی کردم35تا تخمک بود و هایپر ...

عزیزم به سلامتی.....

حسابی رعایت کن و تا میتونی سفیده بخور.....

دوغ، ژله، کباب، گوشت و مرغ و ماهی و.....

ایشالله که به خیر بگذره کار خوبیم کردی احتیاط کردیو زود نرفتی.....

آنا جون و دوستانی که انتقال جنین فریز داشتین لطقا نظرتون بگین انتقال جنین چه روزی از سیکل باشه میزا ...

عزیزم من فریز نداشتم اما روزش ملاک نیست آماده بودن بدن و رحم مهمه.....

یکی ۱۴م آمادست برا پذیرش جنین یکی ۲۰م و.....

بچه ها امروز روز ٦ هستم رفتم حمام مشكلي كه نداره ؟ سر پا كلا ٤ دقيقه نشد

نه عزیزم خوب کاری کردی.....

صحت آب گرم عزیزم......

من امروز روز دوم پری رفتم سومو دوباره انتقالم کنسل شد گفتن کیست داری این سومین باره که کنسل شد 😢

عزیرم فدات بشم حتما خیری تو این تاخیراست.....

نگران نباش عزیزم.....

بهترینا تو راهه.....

خیلی خیلی مبارک باشه مامان طلا جون. خدا رو شکرررررر. منم روز نهم هستم و هیچ علامتی ندارم. یعنی م ...

عزیزم چرا که نه؟

ایشالله افتادیم تو دور +......

منتظر بتای تپل مپلتیم عزیزم.....

انا جون كجايي  امروز روز ١٠قاعدگيم بود اندومترم ٦/٥بود مامان طلا اندومترت چند بود موقع انتقال ...

عزیزم خوبه نگران نباش بالاترم میره.....

دوستاي خوبم من از عصري خيلي شديد درد پريودي دارم شديدددد انگار هر لحظه ميخوام پريود بشم ميتونه طبي ...

عزیزم احتمالا یکی نیست دو تا وروجکه شاید واسه همین دردت زیاده.....

بتاتو رو حتما دو روز دیگه تمرار کن.....

نگرانم نکن خودتو و استراحت کن.....

سلام اناجون..ببخشید ی سوال داشتم میخاسم بپرسم زگیل ناحیه ی تناسلی توسونوواژینال مشخص میشه یا تست پاپ ...

عزیزم نمیدونم.....

خانما، انا جون، لاله جون، و بقیه ی دوستان، کسی میدونه کیست اطراف لوله ی رحم یعنی چی؟ 

عزیرم نمیدونم چیه حدسم اینه شاید منظورشون همون آندومتریوزه.....

تا به نقشینه گفتم آی یو آی نمیخوام پرونده رو بست گفت پس به سلامت  من نمیتونم برات کاری بکنم.دلم ...

سلام عزیزم من هم اصفهانم. دکترم دکتر رضوانی هستن که تو آمادگاه مطبشونه 03132210029 شماره مطبه زنگ بزنی تلفن گویا داره برای هفته بعد نوبت میده. توی مرکز ناباروری و بیمارستان شهید بهشتی عملها رو انجام میده. پیشنهاد دکتر اینه که اگه برای بیمار از نظر مالی مقدوره مرکز ناباروری بیاد چون این مرکز موفقیت میکروش نزدیک 40 درصد هست و آزمایشگاه جنین شناسیش یکی از بهترینهاست توی ایران. ولی شهید بهشتی به گفته دکترم میزان موفقیت 15 درصده ولی خوب اینا همش عدد و رقمه همه چیز دست خداست. به نظرم یه سر پیش دکتر رضوانی برو چون خوب وقت میزاره و جواب سوالات بیمار رو کامل میده میتونی باهاش مشورت کنی در آخر هر چی تصمیم خودت باشه رو میپذیره مثل اون دکتر نا امید نمیکنه

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
عزيزم براي ضخامت آندومتر من روزي سه تا استراديول خوردم مرينا جان من هيچ علامتي نداشتم از ديروزم دار ...

عزیزم پروژسترون شوخی برداد نیستا......

دیگه اینکارو نکنی که نزنی.....

آنا جون عزیزم یه سوال دارم. من این دوره که میکرو کردم دکترم بهم قرص ال دی نداد؟ می خواستم بدونم علتش چی بوده؟ من ذخیره تخمدانم نمیدونم چنده. ممکنه به خاطر این باشه که ذخیره تخمدانم پایین بوده باشه؟ و یه سوال دیگه اینکه اگر خدای نکرده اینبار نگرفت و من خدای نکرده مجبور شدم سیکل میکرو رو انجام بدم آیا می تونم خودم سر خود قبلش یه دوره ال دی بخورم؟

عزيزم مگه پروژسترون درد پريودي ميده؟؟؟؟ شياف هم اضافه بشه ؟؟ دردام بهتر ميشه؟ دليل اينكه شيافم اض ...

عزیزم تو فعلا استراحتتو زیاد کن نگران نباش اگه ادامه دار بشه شاید پروژسترونتو زیاد کنه چون برا دردام بعضا پروژسترون داده میشه.....