2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
جدی ؟ یعنی گفت پیشنهاد میکنیم انجام بدن ؟ شما چند هفتگی قراره انجام بدی 

اره گفت شما که حتما انجام بده به خاطر شوهرت
اما ما کلا به همه توصیه میکنیم انجام بدن
اجباری نیست اما توصیه بر انجامش هست

حدودا هفته 20 انجام میدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام ب همگی

من یکشنبه انتقال جنین دارم

دیروز ضخامت اندومترم ۸ بود، بنظرتون تا یکنشبه دیگه بالاتر میره عددش؟

برای قبل انتقال توصیه ایی دارید ک انجام بدم و یا بعد انتقال جنین؟

ممنونم😘

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات لاله جون شما بیا منو بزن بخدا اگر چیزی بگم اینقدر عصبی و ناراحتم که حد نداره .اخه باردار نشدنم ...

همه اشون یه سمت هستن
چون همه شون مربوط به بارداری ان
تمام فاکتور های انعقادی با اسپرین و سلکسان و ویتامین ب6 و ب12 حل میشن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیرم اگه بدونی اسمتو دیدم چه قدر خوشحال شدم..... بدو بدو میخوندم که ببینم نوشتی مامان شدی..... عز ...

خداااااااااایا شکررررررت

خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم آنا جانم

الان که گفتی تیکرت رو دیدم

نمیدونی چه ذوقی کردم

ایشالله همیشه خبرای خوب ازت بشنوم عزیزدلم

از صمیم قلبم بهت تبریک میگم و برات بهترین لحظه ها رو کنار بچه های ماهت آرزو میکنم

خیلی برات خوشحالم،خدا جواب دل مهربونت رو داده که اینقدر خوبی و وقت و انرژیت رو میذاری و عین یه خواهر دلسوز جواب سوالای مارو میدی

انشالله همیشه دلت شاد باشه

این دفعه طبیعی بود؟

یه حس امید خوبی تو دلم اومد با شنیدن خبر بارداریت

عزیزم خدا همیشه پشت و پناه خودت و خانواده ت باشه انشالله

فدات شم روزی نیست به یادت. نباشم همش میام چک میکنم ببینم آز دادی. انشالله بیای خبرای خوب بهمون. بدی ...

بینهایت ممنونم که بیادم بودی❤️❤️🙏🙏 انرژی بهم دادی عزیزم😘انشااله انشااله به امید خدا 

ومامان شدن خودت عزیزم🌺🌺

عزیزم پس اگه خونریری کامله و کاملا پریود هست به دستور ماما عمل کن..... ببین عزیزم نهایتش اینه که اگ ...

ممنونم عزیژم 

شروع کردم به خوردن استرادیول ها

انشالله که برام خیر باشه 

خیلی محتاج دعا هاتون هستم ❤️❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
بینهایت ممنونم که بیادم بودی❤️❤️🙏🙏 انرژی بهم دادی عزیزم😘انشااله انشااله به امید خدا  ومامان ...

فدات شم عزیزم 

هرکدوم. از ما که مامان میشه فرقی نداره همونقدر. ذوق داره برامون. و. البته انگیزه و. انرژی بیشتر برای هدفمون❤️❤️🙏🙏

سلام عزیزم خوبی خداروشکر جنینت سر جاشه احتمالا دوقلو بودن یکیشون سقط شده واسه همون همش خونریزی داشتی ...

ممنون آتی جان 

نه صدای قلبشو نشنیدم، فقط توو سونو نشونم داد ، خودمم تنگار هول بودم اصلا به فکرم نرسید این چیزا

ممنون آتی جان   نه صدای قلبشو نشنیدم، فقط توو سونو نشونم داد ، خودمم تنگار هول بودم اصلا ...

عزیزم به سلامتی انشالله خداروشکر که رفتی و با خبرای خوب. اومدی. 

❤️❤️😍😍

عزیزم دیدی؟ اصلا فکرای بد نکن..... ببین کی انتقال دادی دقیقا؟ نگران جفت پایبنم نباش با استراحت با ...

ممنون آنا حون بابت راهنماییهات ،، من ۱۵ اسقند انتقال دادم ، ۲۷ بهمن اولین روز آخرین پریودم بود ، جنینهام هم۵ روز بودن ،،،

عزیزم چندین جا مهم نیست اینکه حتما مرکز ناباروری بودنش مهمه.....

اره مرکزناباروری ک رفتیم بهمون معرفی کردرفتیم ازمایش دادیم...هیچوقت مورفووتحرک مشکل نداشته فقط تعداد

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

دوستانی که مثل من عجله دارین و میخاین بدونین باردارین یا نه ،،،، من یه نمونه بارز، منم آی وی اف هستم ، الان هیچ علایمی ندارم ، بیخودی به خدتون استرس وارد نکنین و نگران نباشین ‌، من هفته ۷ فقط کمی تورم سینه داشتم بعد اونم رفت ، کلا خپنریزی و لکه بینی و هماتوم و جفت پایین دارم ، هفته ۱۰ هستم با اینحال و با ابنهنه ماجرا  جنینم سرجاشه و هیچ علایمی هم ندارم ،،، مثل من خودتونو به تندباد نکرانی و استرس ندین