2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
دوم اردیبهشت انتقال دادم... 18 ام باید آز بدم

عزیزم به فال نیک بگیر نمیدونم چرا حس میکردم بارداری و هفته های بالای بارداری هستی.....

عزیزم این لکها طبیعین نگران نباش اگه با استراحت قطع شد جای نگرانی نیست اگه ادامه داشت زنگ بزن احتمالا پروژسترونتو زیاد کنن.....

سلکسان یا آسپرینم داری؟

اصلا هم نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به فال نیک بگیر نمیدونم چرا حس میکردم بارداری و هفته های بالای بارداری هستی..... عزیزم این لک ...

قربونت آنا جونم،خدا از دهنت بشنوه

روزی یک آمپول پروژسترون دارم،

آسپرین هم دارم، استرادیول هم دارم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه خوبه حتما لک لانه گزینی دیگه  انشااله به زودی خبر مادر شدنت 🌹🌹🌹🌹

قربونت عزیز دلم، ان شاءالله

التماس دعا دارم...  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بازم شانستو امتحان کردی..... دکترت کیه؟ کدوم بیمارستان قراره انتقال بدی؟ ببین من این جور مواقع که ...

آنا جون اگر یادتون. باشه من ابن سینا میرفتم که خارج رحمی دوطرفه شدم لاپراسکوپی شدم 

از اون. موقع با دکتر نصر ادامه دادم 

که جنینهامو هفته پیش از ابن سینا به گاندی. منتقل کردم

الان زنگ میزنم گاندی. ببینم جوابمو میدن آخه اونجا پرونده ندارم 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
ای جان عزیزم انشالله ک لک لانه گزینیه

ان شاءالله،فدات بهار جون، خاله بهار دعا کن ایندفعه خدا نگه داره ...

چرا انقدر دیر آزمایش برات نوشتن؟ معمولا چهارده روز بعد از انتقال مینویسن!!!

عزیزم ،رویان همیشه 16 یا 17 امین روز میگه آز بدن.... نمیدونم

فدات بهار جون، خاله بهار دعا کن ایندفعه خدا نگه داره ...

ب خدا من ازته دلم دعا میکنم برای همتون ک مادر بشین همش از سر ذوقم میام اینجا ببینم کی مادر شده ک با شادی اون منم کیف کنم دلم برات روشنه عزیزم انشالله ک چند روز دیگه خوش خبری

ب خدا من ازته دلم دعا میکنم برای همتون ک مادر بشین همش از سر ذوقم میام اینجا ببینم کی مادر شده ک با ...

از بس که مهربونی،ان شاءالله خودتم زود زود مامان بشی...

دعای دلهای مهربون که حتما پیش خدا هم عزیزن خیلی موثره از نظر من...

انشااله که جواب مثبت روزیت بشه بعد این روزای سخت انتظار 🌹🌹🌹🌹

قربونت عزیز دلم، ان شاءالله هممون شاد بشیم