2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
نادي جون دكترتون نظرش به كدومه ميكرو يا اي وي اف ؟!؟!

عزیزم اینجا یعنی ایران معمولا میکرو انجام میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزيزم يكم از علائمت و استراحت و خوراكت و كلا شرح حال انتقالت رو ميگي؟ گريد جنينا چي بود؟ مشكلت ...

عزیزم من گرید جنین ها رو نپرسیدم، سه روز اول استراحت کردم اما خوب راه میرفتم و مینشستم، مشکل اسپرم همسرم بود که ضعیف بود، تو غذا تعادل رعایت کردم اما سیر، زعفران، زرشک و مایونز و فست فود اصلن نخوردم، صبح یه قاشق نشاسته خام با آب سرد میخوردم، پله اصلن نرفتم، کار خونه انجام ندادم، استرسم کنترل کردم، امیدم به خدا بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .امروز دکتر آزمایشم دید.بچه ها با ذخیره پایین امکان میکرو وجود نداره؟دکتر گفت میکرو نه .الان آی یو آی کن

چرا نمیتونم عکس آزمایشم بفرستم؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم با ذخیره پایینترم میکرو کردن..... ذخیرتم خیلیم کم نیست..... ایشالله دوباره به لطف خدا مامان ...

آنا جون من عصابم داغونه .هر کی از راه میرسه بارداره اخه چرا خدا با من اینجوری میکنه خیلی حالم خراب الان دیگه میدونم دوسم نداره

دکتر کلا بهم امید نداد.وای که دلم شکست این دکترا مگه تو فکرن همه چی میگن تو روی آدم.دلسوز نیستن که.چقد امروز گریه کردم خدا

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام .امروز دکتر آزمایشم دید.بچه ها با ذخیره پایین امکان میکرو وجود نداره؟دکتر گفت میکرو نه .الان آی ...

عزیزم وقتی گفته آی یو آی یعنی همچینم ذخیرت پایین نیست شایدم میخواد کمترین تحریک تخمدانو داشته باشی.....

ذخیرت چنده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من عصابم داغونه .هر کی از راه میرسه بارداره اخه چرا خدا با من اینجوری میکنه خیلی حالم خراب ا ...

میفهمم چی میگی اما بدون خدا دوست داره.....

بعدا به حرفم میرسی....

وقتی تو زیباترین زمان مادر شدی میفهمی چی میگم.....

دکتر کلا بهم امید نداد.وای که دلم شکست این دکترا مگه تو فکرن همه چی میگن تو روی آدم.دلسوز نیستن که.چ ...

عزیزم مگه چی گفته؟

هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نباش.....

میفهمم چی میگی اما بدون خدا دوست داره..... بعدا به حرفم میرسی.... وقتی تو زیباترین زمان مادر شدی م ...

دیگه تحمل ندارم چرا من انقد سختی باید بکشم .هرکسی رو میبینم میخنده .خوشحال ‌دلش شاد لباس نوزادی میخره ولی من هیچی    نمیدونم شایدم راس میگی حکمتی در کاره ‌حالا ان شاالله ماه بعد برم واس میکرو

ذخیره من 0/3

TSH 0/88

TPO 14.0

FSH 11.20

LH 12.70

prolactine 7.9

D3 22

اینم آزمایش من

آخه آنا جون آی یو آی که جواب نمیده.یعنی به نظرت میکرو نمیتونم؟

دیگه تحمل ندارم چرا من انقد سختی باید بکشم .هرکسی رو میبینم میخنده .خوشحال ‌دلش شاد لباس نوزادی میخر ...

مهسانی جان با تمام وجودم درکت میکنم.منم دلم شکست منم در حسرت داشتن بچه دارم میسوزم.منم امروز کلی از خدا گلایه کردم که چرا صدام نمیشنوه

ولی چه کنیم با غصه خوردن حال خودمون بدتر میشه.دستت بزار رو زانوت و دوباره بلند شو.با یه نگاه نو امید نو....ان شاالله امام زمان بهمون عیدی بده دلمون شاد کنه

عزیزم اگه این آز رو مرکز ناباروری داده و فقط مشکل تعداده و تحرک و مورفو خوبه حتی طبیعیم شانستون بالا ...

اره چندین جاانجام دادیم همش ی جوابش تعدادکمه...دوسال طبیعی نشده میخام برم ای یو ای دیگه پیرشدم ازبس غصه خوردم..شایداسترس تاالان باعث شده من طبیعی باردارنشم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
مهسانی جان با تمام وجودم درکت میکنم.منم دلم شکست منم در حسرت داشتن بچه دارم میسوزم.منم امروز کلی از ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزه دلم .اره بازم توکل میکنم و امیدمو از دست نمیدم .خدا بهمون کمک کنه .ان شاالله این دفعه با تیکر دو قلو بیای و همه مونو شاد کنی مهربونم .مرسی که بهم دلگرمی دادی