2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
برات یه تسبیح صلوات میفرستم.انشاالله که اقا امام زمان بهترین عیدی رو بهتون تقدیم کنه..برات دعا میکنم ...

قربون دل با محبتت عزیزم❤️❤️❤️😢بخدا اشکم در اومد 

خدارو شکر که دوستان گلی مثل شما دارم 😘

مرسی از محبتت عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام من دو ماه قبل تخمك كشي انجام دادم ماه بعد تخمك كشي بهم اچ دي دادن ماه بعدش هم ال دي ...

عزیزم نگران نباش تاخیر تا چند روز طبیعیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نگران نباش تاخیر تا چند روز طبیعیه.....

خدا كنه زودتر پريود شم

از نگراني سردرد شدم  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
قربون دل با محبتت عزیزم❤️❤️❤️😢بخدا اشکم در اومد  خدارو شکر که دوستان گلی مثل شما دارم 😘 مرس ...

فدات بشم ❤❤ فقط بیخیال باش و ریلکس.

انشاالله نی نی نازت تو دلت لونه کرده ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام دوستان

من تو سیکل انتقالم

الان بیش از یکماه استرادیول میخورم، ولی ضخامت اندومترم ۶/۵ هست

روزی ۵ تا استرادیول ۲میلی گرم

شیاف واژیفل روزی دوتا

و استروژل ک ب بازو میمالن روزی دوبار

ولی بازم خوب رشد نمیکنه

دکتر فردا گفته بیا سونو مجدد ببینم وضعیتت رو

این سومین باری هست ک چک میکنه

اگر فردا هم خوب نباشه کنسل میکنه؟

چیکار کنم رشد کنه اندومترم؟

روز ۱۸ سیکلم هستم

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
سلام دوستان من تو سیکل انتقالم الان بیش از یکماه استرادیول میخورم، ولی ضخامت اندومترم ۶/۵ هست روز ...

عزیزم قرص استروژن کونژوگه عالیه برای اندومتر البته کارای دیگه از جمله پی ار پی و تزریق آمپول gcsfداخل رحم هم پیشنهاد میشه

عزیزم قرص استروژن کونژوگه عالیه برای اندومتر البته کارای دیگه از جمله پی ار پی و تزریق آمپول gcsfداخ ...

من بار اول هست میخام انتقال بدم

دکتر باید تجویز کنه این قرص رو؟

عزیزم قرص استروژن کونژوگه عالیه برای اندومتر البته کارای دیگه از جمله پی ار پی و تزریق آمپول gcsfداخ ...

خیلیا رو دیدم با استرادیول ایرانی خوب رشد کردن

اگر الان بجای استرادیول خارجی ایرانی بخورم، بنطرتون بده؟

سلام دوستاي گلم لطفا كسايي ك تهرانن راهنمايي كنن براي اي وي اف كجا برم؟؟ خودم نظرم ب كلينيك اميد ...

سلام عزیزم بستگی ب راحت بودن خودت داره بعضیها کار گروهی و مرکز ناباروری ترجیح میدن بعضیها مثل خودم انفرادی و تحت نظر یک دکتر شخصی ترجیح میدن