2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به نظرم وقتی باردار میشی یعنی احتمال زیاد اسپرم با مورفوی نرمال تونسته باردارت کنه و علت سقطت ...

ممنون آناجون منم یه جایی خوندم اسپرم با مورفولوژی بد نمیتونه تخمک رو بارور کنه. توکل بخدا منتظریم جواب dfi بیاد بعد بریم مشاور ژنتیک. دکتر جنتی هم به همسرم گفته بود همه چی رو به بعد dfi بهت میگم! یعنی فعلا راهنمایی خاصی نکرد. همسرم هم داروهای تقویتیشو میخوره باضافه اینکه هرشب یه ربع کیسه یخ استفاده میکنه. اما همین که تحرک اسپرم خیلی بهتر شده بود باعث شد من احساس خوبی پیدا کنم. دکتر رزاقی هم فعلا هیچ دارو و مکملی بمن ندادن و فکرکنم ایشون هم بعد از سونو قراره بهم دارو بدن. اینماه که نشد. ماه بعد ان شالله تکلیفمون مشخص میشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دوستان من دو روز بيش هيسترو شدم لكه بيني دارم طبيعيه ب نظرتون?

طبیعیه. تا دوماه هم نباید اقدام کنی. راستی شما مشکل ایمنی هم داشتین؟ دکتر رزاقی مکمل یا دارو به شما تجویز کردن؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
شوهر من چون آزو هستش همزمان که من پانکچر میشم اونم عمل میشه و از بیضه هاش اسپرم برمیدارن  یعنی ...

سلام عزیزم، گلم دی اف آی برای فرد آزو اسپرم انجام نمیشه گلم و نگران نباش درست گفتن شما مشکل ژنتیکی نداری و هزینه آزمایش همسرتون هم به خاطر اون آیتم دوم بالا رفته 

از بابت هزینه خیالت راحت رویان با این که خصوصی هست ولی کمترین هزینه ها رو داره 

به نظر منم آزمایش‌های ایمنی و انعقادی انجام بده و با متخصص ایمونولوژی و هماتولوژی در ارتباط باش مخصوصا ایمونولوژیست

به نظرم کار خوبی می کنی موسسه رو عوض نمی کنی چون همه جا مثل هم هست 

اما خوب خودت هم پیگیر باش 

بابت آزمایش ها هم نگران نباش انجام بدی حتما نگاه می کنن دعوا هم نمی شی😂😂😂😂

منم رویان میرم و صرفا چون نزدیک به ما هست اونجا رو انتخاب کردم 

و هر وقت هم به تیم اعتماد کردم ضربه ای ندیدم و راضی بودم 

فقط خیلی شلوغه 

واسه تعداد تخمک هم معمولا برای اولین بار واکنش بدن هر کسی فرق داره یکی از دوستان من هم 20 تا تخمک داشت شدید هم هایپر شد ولی هر 20 تا جنین شدن چون شوهرش سالم بود

خواستم بگم احتمال این که شما مشکل داشته باشی خیییییلی کمه 

واقعا درمان ناباروری طاقت فرسا هست و چیزی که بدترش می کنه زمانه 

دوستان من دو روز بيش هيسترو شدم لكه بيني دارم طبيعيه ب نظرتون?

عزیزم فکر کنم تا دو هفته ای کاملا طبیعی باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها كسي بوده فقط با مشكل ايمني و زدن سرم باردار شده باشه؟

عزیزم من با کلکسیونی از مشکلات ایمنی و انعقادی و اسپرم با کنترل این موارد با سرم و پرد و سلکسان و..... باردار شدم.....

نگران نباش عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شاید برا وزن زیادت..... دقیق نمیدونم علتش چی بوده..... فقط در حد حدسه..... جوابشون چی شد؟

آنا جون الان برات میفرستم جواب آزمایشمو بی زحمت ی نگاه بنداز

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم شاید برا وزن زیادت..... دقیق نمیدونم علتش چی بوده..... فقط در حد حدسه..... جوابشون چی شد؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم پروفرتیل هم رو تعداد هم تحرک هم مورفو اثر داره هم برای دی اف ای عالیه اگه بتونی پیدا کنی تو ...

داروهارو میرم از مرکز ناباروری شهرمون میخرم اونجا دارن فریتلم رفتم همجا گیرم‌نیومد اونجا بود